Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Nemůžu souhlasit s uživatelem LIVINGDEAD kdyby to zahrála nějaká blondýna např. Paris Hilton, tak by to bylo asi úplně k smíchu :D Právě naopak Shannyn Sossamon je velice sympatická a navíc také velice pohledná :) Tento horor bylo docela povedený a mě se líbil, ale může to být také tím, že jsem neviděl původní japonský film ale až tento remake. Ale každopádně spojení Nezvratnýho osudu s duchařinou nebyl špatný nápad. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Není to sice bůhví co, ale koukat se na to dá a já se poměrně dobře bavil. Jako horor to však rozhodně nefunguje, pouštěl jsem si to kolem půlnoci a účinek nula. Přesto ty přízraky s divnýma xichtama byli docela zábavný:-) Ps.: Když zkončila ta první scéna s kočkou a první objetí tak jsem si myslel že jsem si pustil špatný film-spíš nějakou parodii na horory, nakonec to tak zlé ale nebylo:-) ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Bože tá Amerika...recyklovateľnosť geniálnych ázijských hororov, dosiahla vrchol...prichádza najhorší, najstupidnejší a najtrápnejší horor...Zmeškaný Hovor, ktorý sa stal klasikou...Jaj bože, Shannyn Sossamon nie je vôbec pekná a tobôž herečka, Edward Burns by mal radšej hláškovať viď Chladnokrvne, a tí ostatní no comment. Pán režisér, keď chcete naľakať, nedávajte hudbu nahlas, skúste to inak, koniec nič nevyriešil, modlím sa aby nebolo pokračovanie. P. S. Tá jedna hviezdička je za efektný výbuch okien na konci, škoda že to neuzavreli všetko hneď... ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Japonský originál není žádné veledílo, ale v rámci hranic subžánru a díky, v té době ještě nevyčpělému, režisérovi rozhodně pobaví. Bohužel, tahle předělávka ztratila naprosto vše, co činilo Miikeho originál zajímavým a zůstal tak nudný a nezajímavý příbeh, zahrán nudnými a nezajímavými herci. težko uvěřit, že Valette natočil něco tak originálního jako Malefigue. Jeden bodík za vpravdě úchylný plakát a jeho zhmotnění na filmovém plátně. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Podle mě celkem zajímavý nápad, i když dost nereálný. Byly tam lekavý momenty, ale bohužel tomu chybělo lepší ztvárnění. Působilo to jako jedna velká rovina, žádné zvraty, ani herecké výkony. To se s promyšleným KRUHEM nedá srovnat. A musim dodat, že já horory doslova nesnášim, ale tohle nebyl ani průměrný snímek, natož slibný horor. Spíš zbytečně depresivní natahování celkem fádní zápletky. Opravdu mě to nebavilo, nebála sem se a ani mě nic nešokovalo. A něžná hlavní herečka působila jako stín a to mi vadilo. A konec? Sice napínavý, ale dost absurdní a hooodně přehnaný. A proto to ve mě nic nezanechalo. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Režisér Eric Valette nikdy před natáčením původní film neviděl a požádal herce, aby se nedívali taky. (Chatterer)
  • Jack Andrews (Ed Burns) nosí hodinky značky Hamilton Jazzmaster. (dyfur)

Reklama

Reklama