Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smrtelný virus vyhladí stovky tisíc životů ve Velké Británii. Aby britská vláda zabránila dalším smrtím, rozhodne se postavit zeď, která zadrží nakažené v zemi vzniku epidemie, Skotsku. Ten, kdo se pokusí o útěk, zemře. Sama zeď je tak masivní bariérou, že se nikomu nepodaří dostat ven. Ani dovnitř! Skotsko bylo zavřeno před zbytkem světa – navždy… Za 25 let je virus jménem „Sekáč (Žnací stroj, Žnečka)“ úplně zapomenut. Jenže teď začal v Londýně znovu vylézat na povrch. Vláda nemá na výběr a musí za bariéru poslat elitní jednotku, jejíž úkolem je objevit práci doktora Kana, který byl už jen kousek od objevení léku na „Sekáče“. To, co je čeká za zdí je záhadou, pekelným prostředím ruin. Co objeví, však přesahuje nejdivočejší představy kohokoliv z nás. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Film se mě kupodivu dost líbil,je tam plno parádních postav,dobrej děj-hodně dobrej průměr

Han_Quadro

Han_Quadro (hodnocení, recenze)

Po čtyřech letech sem někdo napíše komentařk takže ehm ehm..všichni co to hejtujete ste buzeranti zajebaní ten film je nadčasovej a proto ho dokážou lidé ocenit o čtyři roky později, je to super namakanej B film, víc takových.

na příspěvěk reagoval Lenina666

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnocení, recenze)

vykrádačka série Mad Max, Escape from New York a scénka s transportérom dokonca kopíruje aj Aliens

podfuk

podfuk (hodnocení, recenze)

tenhle film je tedc tezce da-da, ale bavil jsem se kralovsky ;) skoda toho zbytecnyho vysvetlujiciho zacatku a stredovekyho intermeza i kdyz souboj 40kg kung-fu rostenky a 2m plechace byl fact cool ;)

yoshua87

yoshua87 (hodnocení, recenze)

Dobrý nápad, výborných prvních 15 minut...ale pak vše upadlo do průměru...přišlo mi to až do konce nemastné a neslané...

PipBoy

PipBoy (hodnocení, recenze)

Tak to teda bola zlátanina. Chvíľami som si vravel, "je to B-čko alebo C-čko alebo to mala byť paródia?". Sex predáva, a tak vďaka vnadnej hrdinke som to dopozeral, ale raz stačilo.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Podľa mńa to je perfektný film, videl som ho 3x a o znížení plného hodnotenia ani neuvažujem. Jasné, že tu je plno nelogičností, ale to mi vo filme, ktorý sa na nič nehrá vôbec neprekáža. Hlavne, že to je perfektne natočená a ozvučená nekompromisná akčná jazda od začiatku až do konca. A hlavne tá finálna naháńačka je perfektne natočená, asi si aj Marshall rád občas pozrie Baya. A zaujal ma POMOv komentár, ktorý hovorí, že na čím väčšej ploche sa Marshall pohybuje, tak tým mu to ide horšie. Podľa mńa je to pravý opak. Pád do tmy mi prišiel taký tuctový, Psí vojaci ma už bavili o dosť viac a Súdny deń už je perfektný.

ptomain

ptomain (hodnocení, recenze)

podle mého bezvýznamného pohledu se dá přemýšlet nad každým filmem a vůbec to neškodí narozdíl od předběžného rozhodnutí o nesrovnávání s historickým "proudem" na, který to nepasuje, chovají se představitelé nelogicky vhledem k absurdní situaci? kde berem právo rozhodovat o tom co je a co není správné....realita, že taková není....hypnóza, ale možná ano

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

Shorty_: Jo, ale nedal sem si tu práci se na ně kvůli týhle diskuzi mrknout. Vozítka to sou opravdu extrémní :-D

Shorty_

Shorty_ (hodnocení, recenze)

Xeelee: Asi budeš také majitel originálního DVD s bonusy že ? :)

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

feodorko: Ty starý šunky sou brutální tuningy, který v reálu vytáhnou snad dvě stě za hodinu.

feodorko

feodorko (hodnocení, recenze)

Tak toto bola kravina na n-tú. Prvých cca 20 minút bolo prijateľných. ale od chvíle keď si team profíkov nechal nakopať zadky od "bandy divochov" to išlo z kopca. (Ne)skutočným prekvapením bol rockový koncert v krajine bez prúdu, a následné porcovanie večere iba pridalo na pocite, že toto režisér fakt posral. To však nebolo posledné prekvapenie. Napr: ZRAZU sa vo filme objavia stredoveký rytieri (toto zostalo nepochopené); naháňačka v super drahom aute, ktoré dobehne stará šunka a ktoré je niekoľkokrát rozbité a ZRAZU zasa v úplnom poriadku. Proste absolútny mišung od katastrofických filmov cez kráľa Artuša až po Bondovky.... Do toho roztrasená kamera a neskutočne nebezpečne sa tváriaca hlavná hrdinka. Scény a občas aj hudba akoby skopírované z Resident Evil. Každý má svoj názor, ale podľa mňa bol tento film to najhoršie, čo som za tento rok videl. Proste ODPAD...

Mayusko

Mayusko (hodnocení, recenze)

Nieje to sice take dobre ako Pad do tmy ale stejne sa mi to pacilo Marshall sa zlepsuje a keby mal väcsi rospocet tak by Doomsday bola pecka roka!!!

ziki666

ziki666 (hodnocení, recenze)

Ale nemám nic proti Béééčkům... Jen mě (krom jiného) překvapilo, že před jízdou vychvalované vozidlo, bylo místo ráže 30mm a víc(což před jízdou bylo deklarováno - řidičem jednoho z nich) zrušeno HOME_MADE něco... Popravdě mě to mrzelo kuli řidičce - na kterou se dalo docela i koukat...

ptomain

ptomain (hodnocení, recenze)

třeba bylo podstatou něco jiného než zpopularizování neprůstřelných křemíků a obsahu válců nových tipů motorů, třeba existuje více způsobů a cílů, zvedá se Vám žaludek, hovna patří do střev jídlo do pusy, víte

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

najmä u béčka, ktoré o sebe vie, že je béčko, chce byť béčkom a krásne si v tom chrochní!

okkac

okkac (hodnocení, recenze)

Další člověk, co u béčka, které se nebere vážně, řeší píč*viny.

ziki666

ziki666 (hodnocení, recenze)

Je smutné když obrněný transportér má sklo který rozmlátí člověk rukou... myslím že by se to nemělo nechávat číně.

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

já tohle fakt nepobíram, když chci "rozumný dialogy" koukám na drama, nebo filmy který to vyžadujou, když chci akci koukám na akci, u který nejde o náký "krafání", a že ji tady bylo požehnaně

Pidzey

Pidzey (hodnocení, recenze)

Mě se film buď líbí a nebo ne.Film mě musí bavit,ať je to akční béčko či inteligentní komedie.Co se týče Soudného dne,tak ten mě nebavil.Prostě sem se u něj nudil. Scénář s otřepaným tématem s ne příliš smysluplnými dialogy. Přesto dávám dvě hvězdičky,protože tu je několik kvalitních faktorů. Jedna hvězda za pěknou vizuální stránku a druhou hvězdu za velmi půvabnou hlavní hrdinku která vcelku bez problému táhne celý film.Chtěl jsem dát i třetí hvězdu,ale marně jsem hledal něco kvůli čemuž bych ji udělil,především akční scénu.Žádnou pořádnou akční scénu jsem tu nenašel.Hold zlatý Resident Evil.

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Prvy krat som to videl v kine, kedze som ale ocakaval nieco na styl 28... tak ma film sklamal, druhy krat som to videl ked si ho pustili chalani na intraku, zrazu som mal pocit akoby som pozeral iny film, teraz som si ho pozrel v HD, a nemozem inak ako 5* kedze to urcite nebola posledna projekcia.
Inak obrazova kvalita 1080p je nadherna zhruba na urovni Dark Knight.

Související novinky

Hellboye čeká reboot

Hellboye čeká reboot

09.05.2017

Guillermo del Toro nedávno oznámil, že je třetí Hellboy opravdu mrtvý. Studio Universal mu definitivně řeklo, že o pokračování Zlaté armády nemá zájem, o to překvapivější jsou tedy zprávy, že se… (více)

Neil Marshall vypluje s Bayovými piráty

Neil Marshall vypluje s Bayovými piráty

04.09.2012

Tvůrce Pádu do tmy, Soudného dne či Centuriona si loni odskočil do televize a bitevní epizodou Blackwater si vystřihl zdaleka nejlepší hodinku druhé série Hry o trůny. Není divu, že o jeho služby v… (více)

Další maso od Marshalla

Další maso od Marshalla

29.01.2009

V ultimátním béčku Soudný den se skotský hrdlořez Neil Marshall podíval do nepříliš vzdálené budoucnosti. Ve svém novém filmu nazvaném Centurion se naopak vydá do hodně vzdálené minulosti. Konkrétně… (více)

Horor na Divokém západě – svatokrádež?

Horor na Divokém západě – svatokrádež?

16.03.2008

Soudný den je za rohem, ale režisér této drsné akční sci-fi Neil Marshall (kromě jiného tvůrce vynikajícího klaustrofobického Pádu do tmy) se přesto dívá do budoucnosti. Která leží v minulosti. Máte… (více)

Reklama

Reklama