Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

spikey1 

všechny recenze uživatele

Hele, nemáme prachy na Jacka Blacka, existuje ještě nějakej podobnej tlusťoch? jo co Dan Fogler? Zahraje to podobně. A taky že jo, fat boy co miluje 80s rock vám tu nakope zadek. jen se podívejte na ten poster. Není to herec co by dokázal utáhnout film, celé si to pro sebe ukradne Walken, který je jako záporák prostě k umačkání nádherný, stačí pár vět a emocí a víte kdo tomu filmu vládne, nejraději byste viděli film, který je o antihrdinovi Walkenovi. Jo a i když je na posteru jako hlavní Maggie Q tak je tu zoufale moc oblečená a zoufale málo někoho kope hvězdicovým kopem... vtipy jsou čitelné a příliš jednoduché, z podobného ranku budu vždy volit spíše Vybíjenou než tenhle flák. ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek ping-pongu, jsem vděčný za jakýkoliv film o tomhle sportu. I když je takhle, jakto říct, střeštěný. Rozhodně je dobře zvolená délka. Skóruj příjemně utekl jako voda. Sranda byla, ale některé věcy byly dost uspěchané. Randyho trénink, rychle nabitý vztah s naprosto sexy Maggie Q. Prostě taková jednohubka za 3*. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

No tak je som bol spokojný. Je síce pravda že tie záverečné zápasy sú predsa len narýchlo odbité ale tak je to tu zo všetkým. Dlho sa to proste nenaťahuje, čo je len dobre. No predsa len ma sklamal Christopher Walken, ktorý tu nezažiaril tak ako by mal, pretože aj on si svoje vstupy odbije kratučkými vetami a ide sa do akcie. Na druhej strane mi sadla kopa skvelích postáv hlavne Jason Scott Lee ma potešil a samozrejme neuveriteľne sympatická Maggie Q. ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

Je to dost béčkovej film, o tom žádná, škoda že to neni udělaný čistě jako sportovní comedy film, sere to tam dost ta přiblblá akce, střílení a všechny kraviny okolo. Jinak si myslim, že kdyby takhle zbytečně necpali dva žánry dohromady, mohlo to bejt na úrovni Vybíjený. Stejně to hodnotim docela kladně, párkrát jsem se zasmál, a Fogler, Walken, Maggie a hlavně TERRY CREWS byli awesome. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Trailery hodně navnadí, film samotný už tak dobrý není. Nápad je přitom fajn, parodie na Bruce Leeho Cestu draka, říznutá sportovními filmy, předvádějící ilegální zápasy v ping pongu :o) Bohužel zpracování pokulhává, tempo je pomalejší, některé vtipy sedí, ale hodně jich jde vedle a Fogler se mi sem nehodí. Zase to trochu zachraňuje slušná stylizace, pěknáá Maggie Q a hlavně Walken, kterej je jako vždy super. Snesitelný průměr. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama