Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel

  • USA Starship Troopers 3: Marauder (více)
Trailer

Před osmi lety vedl pozemské oddíly proti Arachnidům a díky Paulu Verhoevenovi se z něj stala hvězda. A nyní se Casper Van Dien vrací, opět coby John Ricco, protože brouci to zdaleka nevzdali a na Zemi se valí další hrozba. Bývalé vojenské ucho, nyní vysoce postavený důstojník, a jeho hvězdná pěchota jsou znovu povoláni do frontové linie a musí urychleně odcestovat na vzdálenou planetu OM-1, kde ztroskotala loď s Nebeským Maršálem Omarem Anokem. A úkol komanda z projektu Marauder je jediný - zachránit všechny přeživší a zlikvidovat každého brouka, který se postaví před hlaveň. Naneštěstí je zde ale jeden menší problém - zrádce s ne zcela jasnými pohnutkami, motivy a především schopnostmi. Legendární militaristická space opera se po hororové dvojce vrací ve třetím pokračování zpět k ironické poetice z veleslavného prvního díla a stejně tak nabízí další porci dokonalých triků a bojových sekvencí, které nenechají žádného milovníka vědecké fantastiky v klidu. V tomhle filmu není pro milovníky zvířat místo, brouci budou umírat po tisících. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (324)

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Vizuálna stránka žalostná. Triky na elektrické kreslo, výprava televízna, mizerné kostýmy, zúfalé rekvizity (nechcene komické obrie zbrane). Edward Neumeier, zakladateľ tejto absurdnej série, si po napísaní jednotky a dvojky zrejme povedal, že je správny čas na réžiu. Snaží sa po vážnej dvojke vrátiť sériu k sarkastickým (Verhoevenovým) začiatkom. Takže jeho film je plný reklám, náborových videí a cenzurovaného televízneho satirického spravodajstva. Nie je to vtipné. Už v jednotke mi to nepripadalo vtipné, ale ocenil som v nej iné veci (akciu, atmosféru, obdivuhodnú prácu s nehercami). V trojke som neocenil nič. Len som trpel, lebo nejakému nesvojprávnemu hovädu napadlo je*núť tomu nenormálnych 105 minút. Strih akčných scén je taký hrozný, že to už nie je ani nechcene smiešne. Je to proste iba smutné a nedá sa na to pozerať. Finále s Transformermi komentovať nemienim, to už bolo vážne mimo. Vesmírnu pechotu 3 nikto nemohol myslieť vážne. Scenár je príšerný (linka s vševedúcim Nebeským maršálom si koleduje o hospitalizáciu na psychiatrii, ideálne dlhodobú) a herci neskutoční (Casper prekvapivo nie je najhorší). Oproti tomuto je aj béčkarská dvojka vydarený film. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Casper Van Dien je zpátky jako Johnny Rico! Není to žádné překvapení, neboť Hvězná pěchota je jeho nejlepší film (když bereme že tam hrál hlavní roli) a tak proč nezkusit znovu štěstí v pokračování, že jo? :) Sice to není tak dobrý film - je znát že je to video film, ale celkově to je slušný průměr a občas to má velmi světlé chvilky. 60 % Staň se vojákem, buď dobrým občanem! :-) ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

No nekecej, Rocco Johny Siffredi se vrací, ale už mu to bohužel nikdo nevěří. Naprosto nezajímavej díl kdysi tak originální řežby s výbornými hláškami. Scénář pokulhává, celý film sráží hrozné výkony, nemá to to kouzlo, co původní film. Filmaři se snažili ve filmu přijít s něčím, co konečně vysvětlí účel hlavního mozku brouků, ale už to s námi nic neudělá. Tento film je špatný snad ve všem, v čem film může být, naprostá zbytečnost a děkuju už nechceme vědět víc. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud se jednalo o parodii na fašistické totality, tak není co vytknout. Hromadné popravy, všudypřítomná podezřívavost podporovaná vládními kruhy plus reklama na ty správné americké hochy z amrády byla super. Bohužel Neumeier se tomu rozhodl dát náboženský rozměr, jenž měl fungovat jako protiklad k totalitě a to bylo šlápnutí vedle. Dalším negativem bylo to, čím jednička bavila a to souboje s brouky. Já vím, že rozpočet stál za nic, ale nemůžu si pomoct, ždalo se to udělat líp. Škoda, že se Verhoeven nechopil pokračování sám. 30% ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Byl jsem nadšený z jedničky, dvojka se mi líbila, ale trojka mne velmi zklamala. Návrat původního sekáče mohl být sakra lepší, největší podíl viny má scénář a režie, obojí obstaral jeden člověk, takže ukažme si na něj. Scénář není moc zábavný, málo akce a i ta je odfláknutá (vždy při pěstních soubojích je vidět, že pěst nedopadá na obličej), nejvíc mne však naštvali triky. Za to měl někdo dostat pořádně nakopáno do prde.e, starší televizní dvojka je měla rozhodně kvalitnější. Hudba fádní, herci nemají co hrát a Jolena se mi nikdy nelíbila. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • V čase 21:12 až 21:18 je v levém horním rohu vidět část klečícího vojáka jakoby ve zdi. Jak se kamera zvedá, je voják už v pořádku vidět nahoře na zdi. Navíc herec se třese jakoby střílel ze zbraně, ale na záběru nejsou vidět záblesky ani slyšet střelba. (Musak)
  • Jméno postavy Jingo (Cokey Falkow) je rovněž výraz označující osobu, která striktně prosazuje válku na základě patriotismu. (HellFire)
  • V cca 83. minutě, když Lola (Jolene Blalock) praští Nebeského Maršála (Stephen Hogan), je vidět, že se její pěst vůbec nedotkla jeho tváře. (Musak)

Reklama

Reklama