Reklama

Reklama

Earth

(TV film)
Trailer 1

Obsahy(1)

V Arktidě se probouzí lední medvědi za svitu prvního jarního slunce. Podaří se jim nalézt jídlo předtím než led roztaje? O tisíce kilometrů daleko sdílí sloni vzácnou vodu se lvy, kdo vyjde ze souboje jako poražený? Ke konci příběhu sledujeme velrybí matku s mláďetem při jejich plavbě k ledům Antarktidy. Na konec se opět střetáváme s medvědy a dnešním ekologickým problémem číslo jedna. (gruvacek)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (679)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Krásny dokument s nádhernými zábermi, ktorému k dokonalosti nechýba takmer nič. Ponúka nádherné obrázky pretkané peknou hudbou a dojímavé príbehy zvierat. Problém je, že podobných pekných a kvalitných dokumentov vzniklo za posledné roky viac, napr. Home, Tajomstvo oceánu... Mám rád prírodu a rád si pozrem prírodopisný film, ale od dokumentu, ktorý je v Top 20 najlepších filmov som čakal niečo mimoriadne, to som nedostal. Preto "len" 4 hviezdičky. 80% ()

Kass

všechny recenze uživatele

Překrásné obrazy. Jde ovšem jen o zkratkovitý výstřih z velkolepého, jedenáctidílného dokumentu "Planet Earth". Dokument "Earth" zjevně vznikl jen ze dvou důvodů. 1, Dostat ty úžasné scenérie na plátna kin (tzn. střihat, střihat a střihat na pro kina únosnou délku). 2, zvýšit důraz na ekologické poselství natočeného materiálu. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Krásný, úžasně natočený dokument, který mohu doporučit každému, kdo žije svůj život v trojúhelníku ohraničeném panelem, betonem a asfaltem. Kdo se však nebojí vylézt na čerstvý vzduch, občas se popere s medvědem nebo si zajezdí rodeo na divočákovi, tak ten z nějakých obrázků v HD rozlišení zase tak odvázaný nebude. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $32,011,576Tržby Celosvetovo $108,975,160Tržby za predaj DVD v USA $15,315,009 //počet predaných kusov 866,401║ Zostrih najlepších záberov zo série BBC dokumentu Planéta Zem(Planeth Earth), jedným slovom nádhera. /100%/ ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tahle vizuální pecka, přece není jen o krásných obrázcích. Je také o tom, co se s planetou děje. A musím říct, že na to jde vkusně. Podle mého nezáleží na tom, jestli je za globální oteplování vinno lidstvo, nebo ne. Tak jako tak se k naší planetě chováme jako prasata, a to není v pořádku. Čím víc dětí tenhle film uvidí, tím více jich o tom třeba může přemýšlet. Alespoň nějaký pokus. Pro mě byl film zážitkem, nejen kvůli vší té nádheře, ale také kvůli pro někoho možná až krutým scénám, kdy predátoři loví svou kořist. Všechny záběry jsou vizuálně vypiplány k naporsté dokonalosti. Brodící se opice, zpomalené záběry lovícího geparda, či žraloka... Požitek, jakých se jen tak nenabažím. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Vybrané záběry byly pořízeny v průběhu pěti let. Společný rozpočet filmu a seriálu byl cca 47 milionů dolarů. (HellFire)
  • K roku 2011 byl snímek čtvrtým nejvýdělečnějším dokumentem v historii. (ČSFD)

Reklama

Reklama