Reklama

Reklama

Skins

(seriál)
Velká Británie, (2007–2013), 51 h 18 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Kaya Scodelario, Jack O'Connell, Hannah Murray, Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Mike Bailey, April Pearson, Will Merrick, Freya Mavor, Mitch Hewer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(61)

Tento břitký seriál sleduje napjaté životy skupiny teenagerů v posledních dvou letech střední školy. (Netflix)

Recenze (390)

Toj 

všechny recenze uživatele

První 2 série byly naprosto geniální... Ve 3. nastoupila nová generace postav a došlo ke znatelnému úpadku. 4. série se ovšem opět vrací na vrchol a třeba teď sedmý díl mi vyrazil dech... Jedná se o kombinaci hned několika velmi zajímavých prvků. Předně se jedná o docela realistickou sondu do života náctiletých, hlavní postavy pijí, kouří, hulí, zobou pilulky. Tenhle realismus je spojený se způsobem jednotlivých epizod, které se obvykle věnují jakési psychologické drobnokresbě jedné postavy, poznáváme tak její rodinu, život... tím je seriál obvykle dost pestrý, často se zde pracuje s nějakou psychologickou realisčností, věrohodností, ale zároveň s dostatečně divácky vstřícnými motivy. Vedle toho se zde objevují zas absurdní a nerealistické věci, které seriál doplňují k dokonalosti... Výsledkem je seriál, který neuvěřitelně pobaví, ale i vzbudí velmi silné emoce (některé díly mají na seriál skutečně nezvyklou sílu), drama a komedie... Ve výsledku nelze nic vytknout (krom zmíněné 3. série, což je omyl, který byl napraven). ()

spygirl 

všechny recenze uživatele

Tak jsem tomuto seriálu dala druhou šanci a docela mě baví (opětovně mě k němu přivedl topmodel Andrej Pejic, za což jsem mu moc vděčná! :-) ). A po trochu rozpačitém 1. díle mě to baví hoooodně! Jen se musím přiznat, že mi byl Nicholas Hoult sympatičtější jako zombík . :-) Škoda, že nehraje ve více filmech, zajímavý týpek. A Hannah Murray je roztomilá. Mám obavy z dalších řad, proč museli měnit obsazení??? :-/ Mě zajímá, jak se vyvíjí mě již známé postavy a ne si zvykat na nové... :-( Nejlepší díl: Výlet do Ruska. :D ()

Reklama

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Skvělý teen seriál, který si mě pořádně dostal až od 3. série, tudíž s druhou generací. Pro mě byla více zajímavější, herci mi byli sympatičtější, příběh byl celkově poutavější a ikdyž mě tam někteří dotyční hrozně štvali, postupem času jsem si je zamilovala. Co se mi ale na celém seriálu líbí nejvíc je Emily s Naomi, škoda té 4. série. 5. série zase ubrala na plynu, herci jsou mi tam opět nesympatičtí, což ale pěkně nahradila 6. série, ta byla slušná.. Celkově tedy těch 5* je vlastně jen pro druhou generaci. 1. série - 8/10; 2. série - 8/10; 3. série - 10/10; 4. série - 10/10; 5.série - 6/10, 6. série - 8/10 ()

swed 

všechny recenze uživatele

Pořádný kopanec do všech srabáckých teen seriálů (noční můra Brandona Walshe, chcete-li). Něco tak nekorektního a emocemi napěchovaného jsem na televizní obrazovce dlouho neviděl. Tohle platí o prvních dvou řadách, ty následující vypadají jako nepříliš zdařilý spin-off, proto s nimi ani nehodlám ztrácet čas. 9/10 ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Po absolvovani prvni serie jsem byla trosku na rozpacich. Od prvniho celkem slusneho dilu to slo s kazdym dalsim o uroven dolu, pricemz ten sesty se ocitl na nejhlubsim dne. Chtela jsem to vzdat, ale nastesti jsem vytrvala, protoze od sedmeho se nam latka zacala zase zvedat a ten devaty byl naprosto luxusni! Oh baby baby it's a wild world! A druha serie? Klobouk dolu, ta je tedy skvostna. Takze kdyby v prvni serii ubrali trochu tech pareb, drog, zvraceni a jinych nechutnosti, otravnosti a prestrelenosti, byl by to spicovni serial. Emocionalne je totiz zvladnuty na vybornou. ()

Galerie (265)

Zajímavosti (69)

  • Ve 2. epizodě 3. série s názvem ''Cook'' má Cook (Jack O' Connell) v jedné scéně náramek, který však poté najednou zmizí. (GreatestFan)
  • Postavy Tonyho (Nicholas Hoult), Sida (Mike Bailey) a Michelle (April Pearson) jsou jedinné, které se objevily ve všech epizodách 1. generace. (GreatestFan)
  • Režisér Harry Enfield si v seriáli zahral rolu Jima Stonema, otca Tonyho (Nicholas Hoult) a Effy (Kaya Scodelario). (Robby6)

Reklama

Reklama