Reklama

Reklama

Skins

(seriál)
Velká Británie, (2007–2013), 51 h 18 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Kaya Scodelario, Jack O'Connell, Hannah Murray, Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Mike Bailey, April Pearson, Will Merrick, Freya Mavor, Mitch Hewer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(61)

Tento břitký seriál sleduje napjaté životy skupiny teenagerů v posledních dvou letech střední školy. (Netflix)

Recenze (390)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

První dvě série si zaslouží jasných 5 hvězdiček.. bohužel s nástupem nové partičky to jde hodně dolů. Vypadá to, že scénáristi byli prostě nuceni napsat nový příběh a vůbec se jim do toho nechtělo.. vrchol je právě ukončená pátá série, která je klasická a táhnoucí se vztahová nuda, bez jakékoliv invence a nebo zajímavého tématu... škoda potopeného potenciálu. ()

hhannie 

všechny recenze uživatele

Zkouknula jsem zatím jen první sérii, ale i přesto z tohoto seriálu nejsem tak nadšená jako ostatní..Hoult mi tu přijde naprosto odpudivý (skoro by se dalo říct, že se mi rolí zde dost zprotivil) a z ostatních herců mi není sympatický snad nikdo. Většina dílů se neskutečně táhne za účelem rozebrání života jednotlivých charakterů, a to je právě další věc, která mi vadí. Možná mě Skins nijak zvlášť nezaujali také z důvodu, že již nejsem teenager, proto nemám pro seriály tohoto typu pochopení.. :-) ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

typicky britsky osobitý seriál o partě teenagerů, který je místy dost přitažený za vlasy, ale jako celek stojí pevně nohama na zemi, takže vůbec není problém se do většiny postav a jejich strastí či radostí vcítit.. kvalitativně jsou první i druhá série na podobné úrovni, ačkoli se obě sezóny dost liší, zejména právě tím, že v té druhé je spousta situací hnána příliš do extrémů daleko za hranice uvěřitelnosti, i když je fakt, že to seriálu nijak výrazně neškodí.. největším problémem je tak mírně kolísavá kvalita jednotlivých dílů, jelikož se střídají výborné epizody, které člověk zhltne, ani neví jak, s těmi slabšími, u kterých to dá trochu víc práce.. finále druhé série pak dost symbolicky naznačuje, že všechno jednou končí, čímž se po dvou sériích loučíme s touhle bandou, aby její místo zaujala nové generace.. no a já po vzoru hlavních hrdinů se seriálem taky končím, jelikož si nechci zkazit chuť po vlastně dost vydařených dvou sezónách.. 4* P.S.: tohle sedlo v závěru druhé série jak prdel na hrnec.. a tohle ve finále té první ostatně taky.. :) ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Skvělá hudba, skvělí herci, perfektní scénář a koncert Crystal Castles. Jen by mě zajímalo, kde našli tolik lidí s nosem nahoru... Za ty dva poslední totálně ulítlé díly si Skins zaslouží bodové absolutorium, hlavně za posledních pět minut. A nejlepší na tom všem je, že druhá sezóna v nastaveném tempu vesele pokračuje. Život dojebané anglické mládeže, tak skvělý a tak posraný. Tak je to správně. A Adam Sandler je sladký, když ztišíš jeho hlas. Dokonalé. Nepamatuju si, kdy mě naposled něco tak emocionálně rozdrtilo. Napoprvé, napodruhé, pokaždé. But it’s all over... It’s all over. O tragédii 3 sezóny decentně pomlčím, čtvrtá se až do sedmého dílu jevila ok. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Takže první dvě série jsou divoké, drsné a až strašidelně a syrově realistické. A to je na tom právě to hlavní. Donutí vás to přemýšlet o životě, ale taky o naprostých blbostech. Je to taková "emoční dávka" :) za 5 hvězdiček No 3. serie je propadák ( tak možná 2 hvězdičky) ve čtvrté se to trochu zvedá (3*) a 5 a 6. už se zase celkem dají,(4*) ale stejně bych řekla, že na první dvě prostě nemá....Takže moje celkové hodnocení je sice 5 hvězdiček, ale je to především za ty první dvě série, které jsou naprosto bezkonkurenční. ()

Galerie (265)

Zajímavosti (69)

  • V 9. epizodě 3. série pojmenované ''Katie and Emily'' se bál koná podle plakátu 30. června. V den bálu je ale v mobilu Emily (Kathryn Prescott) při čtení zpráv je  vidět 10. červenec. (GreatestFan)
  • Scény Roundview college se natáčely na čtyřech různých bristolských školách. (GreatestFan)
  • V 8. epizodě 2. série s názvem ''Jal'' má Jal (Larissa Wilson) po svém návratu k bytu Chrise (Joe Dempsie)na zádech tašku. Ta ale pak zmizí a při záběru zevnitř se opět objevuje. (GreatestFan)

Reklama

Reklama