Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer 5

Recenze (1 088)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Stejně jako každá pohádka musí mít obsah plný poučení a šťastný konec, tak jednou musela přijít chvíle, kdy se sladkostí a krásou Pixarských dítek přejím. Ten čas nastal. To samé v bledě modrém vidět i potřetí pro mě není ideální dárek pod stromek, natož jinam. Tentokrát však nepřišla očekávaná dávka velmi vtipných pomrknutí na filmového fanouška, ale nuda. Kromě vtipné reklamy na panenky Kena a Barbie jsem postrádal ten lehký humor. Ani ta sranda ala Prison Break neměla potřebné grády, stejně jako neustálé odpouštění všem zloduchům světa (doufám, že se ty děti poučí, ale spíš odpouštět nebudou už vůbec:)). A pro koho je vlastně trojka TS? Pro dospělého je málo temná, nemá tolik skrytých odkazů ani vtipu, pro mladé je stále hezky barevná, ale už se v ní můžou trochu ztrácet a nepříliš se bavit, což bych ale zjistil spíše v kolektivu dvaceti dětí... Kvůli přítomnosti malého počtu vtipných okamžiků, nulové "němé zábavě" (Wall-E je v tomhle excelentní), detailům (taška na odpadky, "špína" na hračkách, španělština pomocí tlačítka reset, hračka rozdýchává zalehnutí, brambora?!) a celkovému pocitu, že v matice je opakování matkou moudrosti, ale ve filmu je to ke škodě, dávám 3*. PS: nejlepší postavy? Bullseye a Barbie... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Dokonalé završení trilogie. Temné však citlivé zároveň, plné odkazů a vtipu. Některé mé noční můry zde ožívaly tak samozřejmě... mrkací mimino, opice s činely (z povídky Stephena Kinga) a ten závěr, ten závěr. Opravdu mě přinutili se bát a vážně jsem už myslel že to neskončí dobře. Ta chvíle, kdy jsem si přestal říkat, že tohle jen pohádka o hračkách a jen čekal jak to dopadne. No a konečné rozloučení patří mezi jedny z nejdojemnějších scén co jsem viděl. Tak sbohem Woody, Buzzy i vy ostatní. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Toy Story 3 bych si dovolil tvrdit, že je nejlepší z celé trilogie, ale i tak všechny 3 díly čistě a jasně 5*. Tvůrci se po deseti letech rozhodli o třetí pokračování a vyvedlo se to výborně. Je jasné, že všechny tři díly jsou vůbec nejlepší animované filmy, které kdo kdy vytvořil. Pro mě se stává animovaným filmem roku, i když je těžké rozhodnout se mezi Toy Story 3 a Jak vycvičit draka. Bude to velký boj o nejlepší animovaný film roku... 10/10 = 100% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Keby nebolo toho čarovného konca, ktorý svojou ľudskosťou, hĺbkou a hravosťou presne vystihuje ducha posledných (dokonalých!) pixaroviek, tak neviem neviem. Základným kameňom úrazu je, že film stratil akúkoľvek spätosť s realitou. Fikčný svet hračiek pomaly stráca stýčné body s reálnym svetom, ktoré boli hlavnou devízou predošlých filmov a vytvárali ten čarovný opar, že "čo keď...!". Navyše film je až príliš akčný. Pasáž úniku zo škôlky je miestami viac atrakciou v disneylande ako filmom. No ten koniec... ach ... idem vyhrabať svoje staré hračky! PS: Rex podal znova bombastický výkon. Čakám nomináciu na Oscara za vedľajšiu rolu! ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Do mých očekávání se třetí Příběh hraček strefil tak napůl. Asi jsem to čekal trochu odvázanější a samotný ‚Prison break‘ považuji za těžce promarněnou šanci. Těch pár mrkání na odrostlejšího diváka mě nechávalo docela v klidu, takže jsem dlouze přes hodinu obdivoval spíš to, jak ten svět v HD dobře vypadá. Pak se hračky chytily za ruce a já dostal emocionální pálku, ze které mi šly slzy do očí, aby to vydrželo až do závěrečného posezení na trávníku. Ale v poměru stopáže se mi to zdá docela málo. ()

Galerie (216)

Zajímavosti (73)

  • Lotsa můžeme spatřit už v prvním díle Toy Story: Příběh hraček (1995) během „zasedání“. Woody se zeptá, jestli ho slyší i hračky nahoře na poličce, načež uvidíme velkého růžového plyšového medvěda. (HellFire)
  • 15. januára 2010, čo bol pre 58-členný tím tvorcov posledný deň výroby filmu, priviedol režisér do štúdia pochodujúcu skupinu hudobníkov v zložení: štyria bubeníci, dve obrovské opice a Yeti. (ČSFD)

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama