Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (1 088)

juta 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale myslím si, že byla dobrá volba po tolika letech udělat nový film o hračkách. Mělo to příjemný nádech nostalgie a navíc se povedl i děj, který u většiny pokračování není to pravé ořechové. Tady to šlapalo a bavilo mě to až do závěrečných titulků. Povedený animák a skvělý návrat legendy. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pixar zjavne nezaháľa a oprášil v regáloch sériu, s ktorou takpovediac vyletel až na vrchol. Očakávania boli veľké, rovnako ako veľké boli aj obavy, či to predsa len nie je trošku neskoro a či sa podarí znova naviazať tak kvalitným príbehom. Obavy sa zmazali behom prvých pár minút a očakávania sa naplnili do posledného záberu. Mágia z prvých dvoch častí sa nevytratila a myslím, že aj tretia časť časom zapadne do trilógie v jednej úrovni a stane sa kultom. Naozaj veľmi príjemný zážitok, ktorý pohľadom hračiek prináša nenáročnú zábavu pre deti a komplexnú zábavu pre dospelých. Dnes už nie je žiadna hanba ísť na podobnú rozprávku do kina aj odrasteným pánom s polovičkami. Pixarovky sú dnes naozaj veľmi dospelé a detské zároveň, čo je vskutku dobrý marketingový ťah. 90%. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Toy Story 3 bych si dovolil tvrdit, že je nejlepší z celé trilogie, ale i tak všechny 3 díly čistě a jasně 5*. Tvůrci se po deseti letech rozhodli o třetí pokračování a vyvedlo se to výborně. Je jasné, že všechny tři díly jsou vůbec nejlepší animované filmy, které kdo kdy vytvořil. Pro mě se stává animovaným filmem roku, i když je těžké rozhodnout se mezi Toy Story 3 a Jak vycvičit draka. Bude to velký boj o nejlepší animovaný film roku... 10/10 = 100% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jednička je můj nejoblíbenější a zároveň mnou nejvícekrát viděný animák, dvojka je jen o malinko slabší a trojka... U té jsem se smála, bála, rozčilovala, fandila, několikrát absolutně netušila, co bude dál, a i navzdory mému drsnému já mi několikrát během sledování ukápla slza. Nemám slov. Toy story trilogie je jedničkou mezi všemi animáky, které znám. Tyhle hračky mě vždycky dostanou. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

neuvěřitelně krásný animák, jeden z nejlepších filmů vůbec. Trochu je mi jen líto DW, kteří se taky neuvěřitelně snaží, ale Pixary stále nedokážou doběhnout. S jakou láskou přistupují ke svým animákům, kolik myšlenek do nich dokážou nacpat, kolik emocí dokážou z postaviček dostat je úžasné a díky tomu všemu pro mně zůstanou navždy číslem 1 na poli animovaném i poli poučujícím. (Varování: podle mně ne moc určené nejmenším dětem, mohly by z toho mít slušné traumata..) lidičky nevyhazujte své hračky a starejte se o ně. Ony vám budou do smrti vděčné a vy si pak vždy budete moci lépe vzpomenout na nejlepší roky svého života. 10/10 PS: taky jsem u jedné konkrétní scény brečel. Prostě to nešlo udržet, tak krásné to bylo. ()

Galerie (216)

Zajímavosti (73)

  • První animovaný film, kterému se podařilo ve světových kinech utržit více jak miliardu amerických dolarů. (HellFire)
  • Baterie, které Buzze pohánějí, jsou od společnosti BnL, kterou známe z dalšího pixarovského filmu VALL-I (2008). (DexMASTER094)

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama