Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer 5

Recenze (1 088)

MISSha 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla malá první Toy Story se mi líbilo, o fous lepší dvojku jsem přímo zbožňovala a zbožňuji dodnes... A tak není divu, že jsem si zejména z nostalgie,zašla na bohužel poslední dobrodružství mých oblíbených hrdinů ve trojrozměrném formátu. Je mi nesmírnou ctí prohlásit že Pixaři to znovu dokázaly. Sedí už několik let na trůně mezi studii a myslím že tak pěknou řadu let ještě poposedí,a není to jen po stránce technické. Dokáží umně probudit dojetí při kterém nejedno oko zůstane suché v divákovi bez rozdílu věku.V každém z nás přeci kousek dítěte ještě přežívá, vzpomenout si na svoje oblíbené hračky které mohou mít svou duši a kde teď asi jsou? Nad touhle otázkou se mohou zamyslet dospělí a teenagery. A děti? Pro ty platí ponaučení že si svých hraček mají více vážit. Jak už jsem napsala, každý si kousek něčeho najde. No, a konečně k samotnému dílu: Toy Story 3 je rozhodně nejtemnějším dílem z trilogie o hračkách, přes to se v něm najdou všemožné vtípky, odkazy na různé filmy a pár velmi humorných situací, za zmíňku stojí např. gagy dvojice Barbie a Kena nebo scénky Jessie s horkokrevným Bazem Rakeťákem. A nebyli by to Pixaři kdyby nechytli za srdce, ukápla mi slza když Andy daroval té malé hočičce své hračky... Toho koho tohle nedojalo, podle mě má srdce z kamene. Pixar uzavřel triogii o Toy Story velmi důstojně, ale i přes to mi budou chybět. Skrátka- Do nekonečna a ještě dál! ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Animovaný film o hračkách, který vlastně není celý úplně tak pro děti, jak by se na první pohled mohlo zdát. Scénář přetékající nápady (Ken a Barbie, latino Buzz), perfektní animace a nepřeberné množství krásných hraček (ano, měla jsem chuť se sebrat a okamžitě si jít hrát) a hlavně hromada zábavy do poslední minuty. Pixar je prostě stále extratřída a i nadále zůstává rozum stát, jak si dokáže opravdu s KAŽDÝM filmem udržet takhle skvělou úroveň. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

BAFTA Awards - 1: Najlepsi animovany film + 2 nominacie: Adaptovany scenar / Vizualne efekty ________ 90%. Bolo to opät krasne, ako aj prve dve casti, ale asi sa mi najviac pacila ta druha cast. Nieco malinko mi tu k 5* chybalo, ale neviem co. Nepamätam si presne, o com bola dvojka, ale zdala sa mi byt akcnejsia, vtipnejsia alebo dobrodruznejsia, ale na druhej strane bola tato tretia cast v zavere najdojimavejsia, takze kazda cast ma nieco do seba. Od roku 1995 sa da krasne vsimnut, ako uz pocitacove animaky pokrocili a dnesne male deti sa pri premiere tohto filmu zase budu tesit na prve dve casti a kedze ich nepoznaju, alebo ich nemali este moznost vidiet, bol dobry napad rezisera trosku predstavit Andyho, kto to vlastne bol a ako sa dokazal s hrackami hrat, ked bol este maly. Avsak mne osobne sa tento rok asi najviac pacil animak JAK VYCVICIT DRAKA (2010), ktory ma u mna jednoznacne 5*. ________ Tom Hanks - (Woody) +++ Tim Allen - (Buzz Rakeťák) +++ Joan Cusack - (Jessie) +++ Ned Beatty - (Lotso) +++ Michael Keaton - (Ken) +++ Wallace Shawn - (Rex - zelený dinosaurus) +++ John Morris - (Andy) +++ Jodi Benson - (Barbie) +++ Bonnie Hunt - (Dolly) +++ Produkcia: John Lasseter +++ Hudba: Randy Newman +++ (Videl v 3D kine 03.08.2010) +++ ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Toy Story 3 bych si dovolil tvrdit, že je nejlepší z celé trilogie, ale i tak všechny 3 díly čistě a jasně 5*. Tvůrci se po deseti letech rozhodli o třetí pokračování a vyvedlo se to výborně. Je jasné, že všechny tři díly jsou vůbec nejlepší animované filmy, které kdo kdy vytvořil. Pro mě se stává animovaným filmem roku, i když je těžké rozhodnout se mezi Toy Story 3 a Jak vycvičit draka. Bude to velký boj o nejlepší animovaný film roku... 10/10 = 100% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Po jedničce druhý nejlepší díl Toy Story. Začátek je boží, dobře se to rozjelo, ale jakmile se naši hrdinové ocitnou v "lochu", tak to začíná ztrácet. Nebo alespoň mě to potom už tak nebavilo. Na můj vkus až moc akce. Propracovaný útěk z vězení jsem viděl už v Prison Breaku, tady bych ocenil spíš nějaké povedené hlášky a situace. Neříkám, že se mi to nelíbilo, je to fajn, ale takové hodnocení je trochu přehnané. 75% ()

Galerie (216)

Zajímavosti (73)

  • 15. januára 2010, čo bol pre 58-členný tím tvorcov posledný deň výroby filmu, priviedol režisér do štúdia pochodujúcu skupinu hudobníkov v zložení: štyria bubeníci, dve obrovské opice a Yeti. (ČSFD)
  • Jedná se o šestý film od Pixaru, ke kterému složil hudbu Randy Newman. (Dlee)
  • Když Andyho máma odchází z pokoje a zavírá dveře, je na nich vidět žlutá nálepka s černým mlokem. Je to odkaz na zrušený film od Pixaru s názvem Newt. Film byl zrušen, protože měl velmi podobnou zápletku jako film Rio (2011) a studio nechtělo být obviněno z kopírování. (Harroc)

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama