Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

gogos 

všechny recenze uživatele

Vynikající prolog. Poté je zhruba půl hodinka, která je vyplněna místy suchýma hláškama, fůrou překrásnejch zadků, fůrou překrásnejch koz a sem tam nějakou *censored* ... Pravej nářez se rozjíždí až od návštěvy u mistra Carradina. Jinak z výkonů bych vyzdvihnul určitě Hoppera, vynikající monology Madsena a Carradina. Špatně nezahrál Bishop ani Jones. Celý film, včetně titulků, doprovází skvělá hudba. Kamera je také více než povedená. Znalci ocení i pár odkazů... Celkově vzato dost povedený a lehce nadprůměrný snímek. Nechválím to jako Bluntman a nehaním jako Le_Chuck, i když přiznávám, že mě jejich názory dost zaujaly... ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Velké herecké obsazení a ještě k tomu film z produkce Q.Tarantina...Ale vůbec mě tento snímek nezklamal!Jedná se motorkářský film se scénářem který nám sice nic nového nenabízí ovšem má spád a koule!Ona inspirace Tarantina na nás srší komplet celý film ovšem uznávám že skvěle a ne tak moc opsaně jak to dělají jiní režiséři.Skvěle vybrané role psané takřka na míru doplněné opravdu výbornou hudbou velkým soustem dialogů a sexy koček,super motorek,rozmázlejch hlav je přesně to co mi udělalo celkově radost! ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kulantně řečeno mě film nikterak nenadchnul. Neřekl bych že mě by mě něčím snad nas..l. Postavit film na Larry Bishopovi a Michaelu Madsenovi snad ani nešlo. Výhodou je určitě stopáž, protože 80 minut se nikterak netáhne. Co se jinak týče méhu gusta tak těch silikonových hot pussies tady bylo až moc. A dobrou polovinu se nedělá nic jiného než se člověk dovídá o hlavním hrdinovi že prostě nenechá ani jednu z těhle holek na pokoji a že mu žádná neuteče a všechny touží jen po něm:) Konec filmu nabídne jakousi akci a hlavně již tolik mnou očekávaný závěr. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Gender studies. Ať mi žádný chlap netvrdí, že by u tohohle filmu nechtěl dělat minimálně casting. O tom, že Larry Bishop je looser co neumí komponovat, vést herce a vyprávět se tu snad nikdo přít nebude. Důležité je, že Michael Madsen tady má jako jediný sako, barmanky se zdraví zásadně prohrábnutím rozkroku, motorkáři se topí v silikonu, David Carradine byl nedávno v Šanghaji a pussy té dívčiny v bílem je on fire. Chtělo by to HC remake od Digital Playgrounds nebo Wicked Pictures. Ani by se na tom toho nemuselo moc měnit. Jednoduchá grindhouse patina v titulcích by zůstala a všichni ti herci by si aspoň zapíchali na kameru a ne někde za písečnou dunou v Novém Mexiku. Těch neuvěřitelně debilních post-Tarantino dialogů si nevšímejte. Filmový primitivismus nejkrásnějšího zrna. God bless America! ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně velká sračka.Tady musim dát jen jedno hodnocení,protože když film nedokoukám,tak stojí za hovno.Larry toho hodně vokoukal,vzal si tam příšernýho D.Hoppera a už vpravidelně stejně oblečenýho M.Madsena,kterýho nesnášim.Asi někdo nostalgicky vzpomíná na tvrdý motorkářský doby,ale ten film je příšernej,a jako hodnocení bych Hooperovi ty boty ještě poblil.Quentine,není ztráta produkovat takovou pitomost,která tady už stokrát byla. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Pro roli Pistolera se zvažovalo o obsazení Bruce Willise. (don corleone)
  • Larry Bishop a Michael Madsen, hlavní protagonisté filmu se potkali při natáčení Tarantinova Kill Bill 2, rozhodli se, že spolu udělají film. (don corleone)

Reklama

Reklama