Reklama

Reklama

Dvaadvacetiletý Scott Pilgrim je poněkud nevyzrálý mladík, který hraje v rockové kapele Sex Bob-Omb. Zrovna je bez práce a chodí s roztomilou středoškolačkou. Všechno je skvělé, dokud mu do života nevstoupí úžasná a nebezpečná Ramona Flowersová. Po uši se do ní zamiluje a začne plánovat společnou budoucnost. Scott brzy zjišťuje, že jeho vysněná dívka si životem nese velmi neobvyklé břemeno. V cestě ke štěstí mu totiž stojí sedm bývalých Ramoniných partnerů, kteří ovládají její milostný život a udělají cokoli, aby byl okamžitě odstraněn každý další nový nápadník. Pokud chce Scott získat svou lásku, bude muset všechny expartnery zničit dřív, než oni zlikvidují jeho. (TV Nova)

(více)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Související novinky

Rockův táta dostane film

Rockův táta dostane film

12.09.2018

Kanadští filmaři Jonathan a Justin Gajewaski chystají biografický snímek Ring King o otci Dwayna „The Rock“ Johnsona (Mrakodrap). Johnson starší se v mládí živil v Kanadě jako wrestler pod přezdívkou… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (více)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (více)

Reklama

Reklama