Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Witzky je dobrý manžel a otec rodiny a na první pohled ten nejobyčejnější chlápek na světě. Netuší však o svém daru vstupovat do jiného světa. Nevadí, že nevěří na duchy, protože duchové teď začali věřit jemu. Otevřel dveře do jiného světa, vidí nepochopitelné obrazy, slyší podivné hlasy a nedokáže řídit svůj život jako dřív. Jeho podivné vize ale brzy začnou mít reálné souvislosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (284)

maxi6 

všechny recenze uživatele

Popelka mez psychohorory....mohu říci, že Echoes patří mezi tři nejlepší Baconovy filmy a rozhodně právem. Slušně odvedená práce všech herců na place, nádherný obraz toho, když má celý štáb vše propracováno do posledního puntíku. Strhující a napínavé po celou dobu projekce, stále jste v očekávání, co bude příštích minutách. Děj vás plánovitě a bez křečí neustále nese dopředu. Podle mě Secret Window rozhodně nedosahuje jeho kvalit i přes nasazení Deepa a Turturra do hl. rolí. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Prvky hororu se mísí s thrillerem a vzniká tak solidní atmosféra. Skvělý Kevin Bacon i ostatní hlavní představitelé odvádí perfektní herecké výkony. Srovnání se The Sixth Sense se však nelze vyhnout. Shyamalanův film možná o chlup vede, ale jen na první shlédnutí. Stir of Echoes totiž i na podruhé (s jistým odstupem samozřejmě) dokáže narozdíl od Šestého smyslu zaujmout. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Možná by to byl jen takový hezký průměr, protože některé věci nejsou příliš promyšlené (třeba chladnutí vody a vypínání světel poblíž ducha mi moc nesedlo) a celkově snímek nenabízí nic moc originálního nebo něco, co by člověka vyloženě dostalo do kolen. Ale...na 4*-ovou úroveň to zvedá na jedné straně opravdu výtečný Bacon a na druhé, a to hlavně, super ATMOSFÉRA. Na těchto atributech je film postavený a díky nim se stojí zato na Ozvěny mrtvých kouknout. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na jedno zhlédnutí to ujde, i když je to takové spíše televizní a prvotní zápletka spíše připomíná roli Richarda Dreyffuse v Blízkých setkáních třetího druhu. Jen s trochu jiným zakončením. Obehraným a vlastně nijak překvapivým. Možná až někde náhodou film uvidím podruhé, třeba mě příjemně překvapí, stává se. Ale spíše ne. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

příjemný,mrazivý thriller.o termínu horor bych moc nemluvil,protože přes nějaké to příjemné mrazení se opravdu nepřehoupnete,no prostě se nebojíte.přiznám se že jsem čekal nějakou opravdu hutnou duchařinu a pak sem se dočkal pár vidin a hysterického chování,vždy skvělého kevina bacona.slušný průměr,bohužel. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (9)

  • Způsob hypnotizace, jímž je poprvé Tom (Kevin Bacon) zhypnotizován, odpovídá skutečným technikám používanými profesionály. Citlivější diváci by skutečně mohli být při sledování scény zhypnotizováni a usnout, proto je na konci sekvence přidaný hlučný zvukový efekt, který by člověka z hypnotizace probudil. (SHI-SHA)
  • Chůva na gauči čte knihu "The Shrinking Man" od Richarda Madisona, který napsal i knihu "A Stir of Echoes", která je předlohou pro tento film. (Chatterer)

Reklama

Reklama