Reklama

Reklama

Super drbna

(seriál)
USA, (2007–2012), 84 h 25 min (Minutáž: 39–42 min)

Předloha:

Cecily von Ziegesar (kniha)

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick, Kelly Rutherford, Matthew Settle, Taylor Momsen, Kristen Bell (vypravěč) (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(121)

Do města se vrací Serena van der Woodsenová, která před časem bez rozloučení odjela do internátní školy. Hned po příjezdu začíná tušit, že vše nezůstalo při starém. (oficiální text distributora)

Recenze (309)

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Anděl s duší rebela, ďábel s dobrým srdcem, ambice a ctižádost pod maskou nesmělosti, hédonistický casanova s osobitým životním stylem a morální kompas schopný obětovat se pro své přátele. Pět životních příběhů prolínajících se na bojišti nemilosrdného světa plného intrik mocných a ctižádostivých. A jeden z nich je slavná Gossip Girl. Guess who ? 1. Série: 90%, 2. Série: 90%, 3. Série: 85%, 4. Série: 85%, 5. Série: 75%, 6. Série: 85%. Oblíbené postavy: Blair Waldorf, Chuck Bass. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Je to občas dost blbé, řeší se tu kraviny, zaplatit se dá všechno.... dobře se na to ale kouká. Až už díky vzhledným hercům, tak díky tomu, že můžete vypnout mozek. Jediná postava, kvůli které bych nejraději vyhodila televizi z okna je Jenny Humphrey. Ta je tak strašně pitomá a pokrytecká, že by zasloužila oholit palici a nacpat kachnu do chřtánu za to rachitický tělíčko. ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Otravná, moderno-výstredná somarina pre dnešné mladé publikum a ich kultúrno-úpadkový rozklad. Presne podľa hesla, čím viac ústupkov v logike uvažovania potlačíte, tým väčší fanúšik sa z vás stáva. No úžas! Tie priblbé reči sú vyslovene na diagnózu. Jasný výsledok dnešnej horúčkovitej doby twilightovskej epochy. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Kultovní seriál se spoustou nečekaných zvratů a milostných afér, zapomenutých lásek, špatných zkušeností, podvrhů a všeho co my ženy(převážně) milujeme. Zajímavý nápad jak udělat perfektní propletení dějových linií plných těchto situací aniž by diváka nudily ale je tu jedno VELKÉ ALE-pokud se začnete dívat na seriál třeba od prostředka tak nepochopíte absolutně nic takže je nejlepší začít od uplného začátku a vychutnávat si díl po dílu jak to má být. Postavy, které mě velice zaujaly a tak nějak se s nimi ztotožňuji je Serena(až na tu náádhernou herečku :-D, protože té se neblížím ani..ničím),Blair(intrikářka každým coulem, dokáže být perfektní mrcha ale když uvěří tak miluje a je přítelkyní celým svým srdcem tak jako já),Chuck(mrcha, která se tváří jako veliká mrcha ale ve skutečnosti je Chuck srdcař). ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem si na seriály tohoto ražení zvykl a využívám je k odreagování, v tom se odráží většinou i mé hodnocení. Josh Schwartz vytvořil po O.C. další víceméně úspěšný projekt. New Yorská smetánka teenegerů je středem zájmu celého New Yorku, všichni si o nich šuškají a web Gossip girl má na práci zjišťovat co nejvíce drbů. Drby je seriál protkán do morku kosti. Herci jsou vybráni dobře, jejich postavy si za několik sezón projdou svým vývojem, ikdyž ne u všech jsem byl s jejich proměnou spokojen. Nejlepší postava: Chuck., Nejvíce otravná postava: Geogina. V porovnání s O.C. to u mě nevyhrává ale ve svém žánru to je v mém pomyslném žebříčku vysoko. xoxo. (hodnocení za 1. - 5. sérii) ()

Galerie (1 240)

Zajímavosti (36)

  • V 6. epizodě 1. série nazvané "Služčin příběh" se objevila CariDee English, vítězka 7. série soutěže Amerika hledá topmodelku (od r. 2003), a to konkrétně po boku Bartholomea Basse (Robert John Burke) na večírku pořádaném Eleanor Waldorfovou (Margaret Colin). (Ozo)
  • Na základě seriálu byla vydána kolekce oblečení „Gossip Girl by Romeo and Juliet Couture“. Za projektem stojí společnost Romeo and Juliet Couture, která se spojila s firmou CW. Kolekce odpovídá osobitému stylu hlavních postav seriálu Sereny Van Der Woodsen (Blake Lively) a Blair Waldorf (Leighton Meester). (tb_23)

Související novinky

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

02.04.2020

Reboot populárního seriálu Gossip Girl neboli Super drbna od streamovací služby HBO Max konečně odhalil novou představitelku hlavní postavy. Stala se jí mladá začínající herečka Savannah Smith, která… (více)

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama