Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že tohle bylo moje první setkání s Futuramou, takže jsem hodně na vážkách. Vysoká koncentrace humorných hlášek mi sice vykouzlila na rtech úsměv, ale u toho to taky skončilo. Příběh sice nebyl nudný, ale představoval jsem si ho trošku jinak, postrádal jsem větší důraz na zápletku a plnější atmosféru. A na konci mi bylo úplně jedno, jak to dopadne, protože na me ze všech stran doléhala nuda. No, ale dám Futuramě ještě šanci a podívám se na seriál. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Futurama na celovečerní film zkrátka nestačí, ne v tomto tempu. Opět to je jakoby jste vzali dva díly a roztáhli je do 90 minut. Škoda, je to roztahané a dá se poznat, že to není více než epizodní záležitost. Pokud budou autoři i nadále tvořit Futurama filmy, tak by to chtělo najmout scénáristu se zkušenostmi z celovečerních snímku a ne využívat tvůrce seriálu. (60%) ()

Reklama

baXter 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně další dávka Futuramy. Musím dát 5*, protože je to prostě Futurama. Srovnal bych to v kvalitě s předchozím filmem Futurama: Bender's Big Score (video film) . Je to zábava, ale je to prostě film a ne díl serálu a ke konci už trošku dochází šťáva a zábavnost, ale i tak paráda :) //aktualizace: mé nadšení ochladlo a srovnávám na 4 stars. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Hurá, můžeme si oddechnout, protože The Beast with a Billion Backs zvedá Futuramu z bláta, v němž se vymáchala prostřednictvím skórujícího Bendera v předchozím filmu. Ano, sice má tento film diskutabilní dramaturgickou stavbu (hopsání z jedné dějové linie do druhé, přičemž ani jedna není dlouho vyloženě nosná) a vtipy se rekrutují z řad těch primitvnějších a v seriálu již několikrát viděných, ale takové "intelektuální" výtky hodí člověk snadno za hlavu, když se mu na to tak dobře kouká a o zábavu není nouze. Je to vlastně podobný případ, jako Simpsons: The Movie. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Stejný problém jako u minulého filmovéhé pokusu. Futurama = 20 minut, víc ne. Celovečerní snímek ztrácí dech a místy nudí, ovšem stále si to drží vysoký standard. Ale spíš to bude tím, že nemám to srdce dát Futuramě průměrné hodnocení:-) Jestli to ale takhle půjde dál, příští film ty 3 dostane...Bohužel. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Při útoku chapadel monstra na město můžeme sledovat postavičky běžící do budovy pojišťovny. Jméno této pojišťovny zní „Space Farm“, což je narážka na „State Farm“ (velkou americkou síť pojišťoven). Slogan State Farm říká „Life, Auto and Fire“. Slogan Space Farm zní „Life, Auto and Monster“. (HellFire)
  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)

Reklama

Reklama