Reklama

Reklama

A-Team sleduje odvážnou skupinku bývalých členů speciální vojenské jednotky. Hannibal Smith je protřelý plánovač vynalézavých misí, na jejichž realizaci je minimum času, vyžadují mimořádné schopnosti a velmi zdatné vojáky. Templeton 'Hezoun' Peck dokáže sehnat kdykoliv cokoliv. B.A. Baracus je řidič a největší svalovec v týmu. A H.M. 'Šílenec' Murdock je zdatný pilot a kvalifikovaný potápěč. Společně sloužili své vlasti celých osm let, načež byli posláni do vojenského vězení za zločin, který nespáchali. Poté, co se jim relativně snadno podaří z vězení utéct, se pouští do nebezpečného pátrání, aby dokázali svou nevinu a očistili svá jména. Během toho je napříč zeměkoulí pronásleduje vysoce postavená vojenská důstojnice Charisa Sosová (jedna z bývalých Hezounových milenek). A právě když už se zdá, že mají všechny potřebné důkazy k prokázání neviny, zjišťují, že jejich nejnovější mise právě začíná. (HBO GO)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (1 275)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Do půlky svěží zábava, od půlky nesvěží průměr. Bohužel, asi takhle z kopce mi to šlo. Přeprdle nápaditá CGI akce (tank - dementní), hodně toho vyšlo do ztracena, i jednotlivé postavy týmu najednou přestaly bavit (Neeson a Cooper si u mě ale stejně píšou +). Takže výsledný dojem není žádný chachá, ale na druhou stranu, na sequel bych podíval. [HD] ()

castor 

všechny recenze uživatele

U tohohle výplachu jsem si uvědomil, jak moc mi chybí přehledná a hlavně pořádná (nápaditá, originální, realistická) akce z dob Skály nebo Nelítostného souboje. Asi jsem čekal něco víc, než jen svaly, nějaký ten výbuch nebo rychle zapomenutelnou hlášku. Navíc scénář je tu pro režiséra hodně velkým nepřítelem. Tahle banda mi nepřišla fajnová, necítil jsem mezi nimi nějakou chemii, akce mi přišla přestřelená (ale ne mile přestřelená, ale prostě blbě přestřelená), celou dobu na mě navíc útočil nevyrovnaný rytmus vyprávění i nemile chaotický střih. Asi bych měl taky upozornit na to, že režisérovo předešlé Sejmi eso kolem mě jen tak prošlo.. sorry, ale i A-Team mi přišel poměrně sterilní, který zhruba od poloviny začal nepěkně dřít!! ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Joe Carnahan hneď zo začiatku predstavuje hlavné postavy a to v dobrom (cool) svetle. Herci sú dobre zladení a skvelo obsadení (najviac potešil Liam Neeson) a film ponuka neskutočne (opakujem: neskutočne) množstvo (nápaditej) akcie a okrem toho aj humor (napr. scéna s 3Dčkom).Aj keď miestami sú niektoré scény až prehnané ja som sa pri tom skvelo bavil a záverečné finále bolo proste skvelé.Rovnako tak aj záver filmu v tej dodávke. Efekty boli miestami trochu slabšie ale to je len detail, pretože pri hudbe Alana Silvestriho to ma neskutočné grády. Pridané scény do Unrated Extended Cut: http://www.movie-censorship.com/report.php?ID=627299. Obľúbený soundtrack: Saving Face, Alpha Mike Foxtrot, Flying A Tank. Theatrical Version 85% - 4* / Director's cut - 90% - 5* ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na puvodni serial jsem vzdycky rad kouknul a na tenhle film taky rad kouknu znovu. Tohle je totiz dvouhodinova zabavna jizda, uvodni akcne seznamovaci ctvrthodinka mi totiz pekne utrhla koule a hledal jsem je az do zaverecnejch titulku. A to to pritom neni nejaka neprerusovana akcni jizda, nerikam, ze tu je akce malo, to urcite ne, ale proste neni furt a o to si ji clovek vic uzije. Navic to cely vypada radne cool, triky nikde nehaprujou, vsechno vybuchuje ve velkym, par skvelejch akcnich napadu, paradnich hlasek a ne uplne pitomej pribeh. No a do toho hlavni super sympaticka ctyrka, kde jedinej slabsi clanek je strejda Rampage, protoze proste Mr.T je Mr.T. Nicmene v puvodnim serialu byl muj oblibenec Murdock a to plati i tady, Copley je totiz naprosto genialni magor. Carnahan konecne natocil nejakou pecku a ukazal, ze precejen neni uplne neschopnej. Zkratka dvouhodinova ultra zabavna jizda. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Po vynikajících Expendables jsem očekával víc...A-Team pro mě bylo spíš zklamání. Samotná zápletka mě nezaujala, scény, které měly být vtipné mi přišly spíš trapné a nezasmál jsem se jim, nikdo z teamu neoplýval nějakým zvláštním charisma a celkově vzato bych si tento akčňák jen tak znovu nepustil. Radost tedy zůstala jen z hudby a ze zpracování některých akčních scén. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (53)

  • Hannibal (Liam Neeson) v Mexiku používá poloautomatickou pušku Ruger Mini-14 Stainless se sklopnou pažbou, což je odkaz na původní seriál, kde to byla nejpoužívanější zbraň. (c.tucker)
  • V severoamerických kinech film nastřádal 77,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb byl 177,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Bradley Cooper opět v akci

Bradley Cooper opět v akci

19.08.2014

Každé hollywoodské studio by rádo mělo svého Jasona Bournea. A u Warner Bros. jej velmi pravděpodobně objevili v Macku Bolanovi. Původně vietnamský veterán, jenž se stal elitním protiteroristickým… (více)

Na Hromnice o pár projektilů více

Na Hromnice o pár projektilů více

03.06.2012

Joemu Carnahanovi se sice nepovedlo rozběhnout úspěšnou sérii s A-Teamem, ale letošním Mezi vlky dokázal, že jako filmař má co říct a ví, jak to říct. Naposledy jsme o něm psali v souvislosti s… (více)

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

02.02.2012

Akční klasiku Přání smrti se před několika lety pokoušel remakovat Sylvester Stallone. Má teď ale spoustu jiné práce a o projekt se začal živě zajímat Joe Carnahan (foto). Režisér A-Teamu a survival… (více)

Reklama

Reklama