Reklama

Reklama

Dokaž to!

všechny plakáty
Trailer

Mladá Lauryn (Mary Elizabeth Winstead) pomáhá po předčasné smrti svých rodičů bratrovi Joelovi (John Reardon) s provozem autoservisu, který jejich rodina provozovala. Současně ale trénuje na zkoušky do taneční školy v Chicagu. Když je ale na zkoušce odmítnuta, nedokáže se vrátit zpátky domů. Dana (Tessa Thompson), se kterou se seznámí, jí nabídne možnost ubytování a sežene jí práci účetní v místním tanečním klubu.
Jednoho dne po zavření klubu, nedokáže Lauryn odolat pokušení a zkusí si zatančit na prázdném podiu. Místní DJ Russ (Riley Smith) ji při tanci uvidí a zjistí, že je dost dobrá. Zanedlouho se mu podaří prosadit, aby Lauryn dostala šanci naostro, ta po krátkém zaváhání souhlasí. Cesta za sny ale obvykle nebývá tak jednoduchá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (104)

Eawy 

všechny recenze uživatele

No, mám rada a to veľmi filmy takéhoto typu, hlavne keď sú také milé a tancuje sa na naozaj dobré pesničky. Nebyť toho, že v tomto filme bola na konci Lady Gaga s pesničkou Just Dance a že tam bol T-pain so shawty get loose, a ešte Teach me how to dance tak asi nie. Tento film patrí k tým horším tanečným filmom. Dokonca ani hlavná hrdinka mi nesadla. takže asi 50% ()

feho312 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdu dávám jenom díky romantickému výrazu a hezkému tělu Mary Elisabeth Winstead. Film je jinak zlátaninou x krát opakovaných motivů, hned mě napadá Coyote Ugly. Bohužel ani taneční scény nestály za moc a jim bych kromě pokulhávající choreografie vytknul i hroznej střih, který byl díky nekvalitně natočeným scénám asi nevyhnutelný. Malé plus bych dal na závěr za hudbu. ()

Reklama

MikyS90 

všechny recenze uživatele

Make It Happen je film dvou tváří, té nepříliš povedené, která je charakterizována neoriginálním dějem, který je všem jasný už od první zápletky, ale přeci jen tento snímek má své kouzlo. To především díky tanečním vystoupením, krásné herečce a celkem kvalitní hudbě. Taneční čísla jsou velmi dobře poskládaná a jejich stopáž je akorátní, nepříliš dlouhá, příjemná na koukání. Dokaž to! je film na motivy Let's dance, Flashdance, či Honey, takže ničím novým nepřekvapí, přesto pro mě 3 a půl hvězdičky za sexy Mary Elizabeth v hlavní roli. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tanečné filmy sa delia na dva druhy. Buď tam hrá Julia Stiles a má to scenár, alebo je hlavná postava megasexi modelka (čím by bol Flashdance bez Jennifer Beals, že?), má to na chlp rovnaký príbeh a postavy, a mužské party hrajú nejakí neznámi hezouni. A v tomto prípade ešte strašnú hudbu a podpriemernú choreografiu. Takže jednou vetou: Mary Elizabeth v elasťákoch. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Vážně nevím, proč jsem sledoval něco takového, ale stalo se. Na druhou stranu - hrůza to rozhodně nebyla. Hodně celý film zachraňuje Mary Elizabeth, na které to pochopitelně celé stojí. Ona ne jen, že hraje výtečně, ale zároveň je moc pěkná. Film je celkově o ničem, námět je až moc jednoduchý, ale to se tak nějak dalo čekat. 55% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si zahrála jednu z hlavních tanečnic Ashley Roberts, dřívější členka skupiny Pussycat dolls, která byla známa právě svou choreografií. (Aknah)

Reklama

Reklama