Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačově animovaný snímek ze světa Star Wars odehravající se za Klonových válek (mezi Epizodou II a III). V příběhu se objeví všichni hlavní hrdinové z předešlých filmů a pomalu se začnou objevovat další v připravovaném seriálu, který bude navazovat na film.

Před filmem už vnikl seriál Clone Wars, který byl však kreslený, takže nový film + seriál je spíš remake a bude jenom dál rozvíjet svět Star Wars za Klonových válek... (chmíří)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (424)

Fingon 

všechny recenze uživatele

70% Na dabing jsem rezignoval dávno, než na to jít do kina v hlasové úpravě pro blbečky, radši si chvíli počkám (dobře, čekal jsem déle, než jsem myslel). Kromě otřesného zpracování Jabby (moc hranatý a málo slizký) mi vizuální stránka po několika minutách nečinila žádné potíže a užíval jsem si cool bitev (tank šplhající po stěně? proč ne?) i řízných dialogů mezi Anakinem a jeho padawankou, potěšila i Padmé, i když se jí dočkáme až téměř ke konci. Tak vysoko nejspíš hodnotím i proto, že šest hraných filmů pro mně není vrcholem Hvězdných válek a v Expanded universe se skrze různá média pohybuji už celkem dlouho... uvidíme, co seriál. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Má to tu nevýhodu, že se za celou dobu nemůže nic stát. Jako u každého pilotním dílu seriálu je jasné, že nikdo z hrdinů ani záporáků nezemře, a tudíž složka napětí je nulová. Musím ale uznat, že během filmu se pořád něco děje a jde o akci docela slušnou. Pořád lepší než Skrytá Hrozba a Klony útočí. Bohužel film kazí hrozná animace a odfláknulá hudba. Pokud by šlo o televizní projekt (což bylo v plánu) šlo by o povedený film, ale od celovečeráku pouštěného v kinech bych čekal něco víc. Za ucházející akci a rozšíření světa Star Wars dám 50% ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Připadal jsem si jako při sledování celovečerní videosekvence z akční počítačové hry. Děj vede od nikud nikam, žádná zásadní postava nezemře (celou dobu to víte, tak se není, o co bát), dítě Jubby Hutta vypadá jako slizštější sourozenec Teletubbies, mizerná hudba…dalo by se pokračovat dlouho, ale to nemá smysl. Stejně jako nemá smysl rozepisovat se o filmu, který vlastně není filmem ale pilotem k seriálu. Jediná kladná věc, na které jsem se s kamarády shodl byla, že „digitální“ představitel Anakina má mnohem větší charisma než Hayden Christensen. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ahsoka je nejdrzejší padawankou v historii řádu Jediů, nechápu Anakina, proč jí Silou nesebral a neomlátil s ní pár mrakodrapů. Použitá animace mi nevadila, z blasterů se kuší nepřetržitě a i světelné meče bzučí prakticky pořád. Choreografie soubojů vcelku obstojná a hle, tím končím. Kde je charisma hlavních postav, proč neburácí chorály a kam zmizela ta osudovost?? Místo toho se všichni starají o to, jakou teplotu má ten malej slimák. Že by mi to nějak výrazně spojilo epizodu 2 a 3, to se říct nedá, spíš by to mělo nést označení epizoda 2,37. Takovejch jednohubek se tam dá narvat... Film odsýpal svižně, ale že bych ho měl zařadit po bok ostatních dílů, to ani náhodou. 50% 67 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Temná síla na vzestupu! Jeden by si řekl, že 98 minut nepřetržité akce nemůže být v žádném případě frustrující, ale po zkušenosti s digitalizovanými Clone Wars není nic jisté. Když totiž divák po první čtvrtině filmu "dekóduje" donekonečna se opakující vzorec (sebe)vykrádání, uvědomí si, že tím došel prakticky na konec tunelu a nezbývá mu, než ronit slzy nad nedokonalou animací - a to navíc za předpokladu, že je vůbec schopen akceptovat posunutou mentalitu filmu (nebo mám říct pilotu?). Baby Hutt, silně nestíhající Kevin Kiner a fakt, že příběh kdovíjak nepasuje do rozjetého SW univerza jen negativní dojmy neblaze umocňují. Clone Wars bohužel nepřesahují rámec běžné televizní úlitby adresované dětem, která se do kin dostala zlovolným nedopatřením, a k níž by se tak, v ideálním případě, mělo přistupovat. Kéž bych byl znovu pětiletým, protože toho jaksi nejsem schopen... (náležitě ošvédováno věčným SW omnifágem) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (46)

  • Film bude prvým animovaným Star Wars filmom premietaným v kinách. (klayman)
  • Když Ahsoka promlouvá ke klonům v hangáru, stojí vedle R2-D2 růžový droid. Tento droid se jmenuje R2-KT a byl do filmu zařazen jako pocta práci 501. legie (mezinárodní skupina kostymérů Star Wars, kteří odvádějí nespočet hodin dobrovolnické práce pro mnoho charitativních organizací). Droid byl vytvořen na památku Katie Johnson (dcery zakladatele 501. legie Albina Johnsona), která zemřela v sedmi letech na rakovinu. Někteří z kostymérů postavili pro Katie růžového R2 (přezdívaného R2-KT), aby jí poskytl útěchu v posledních dnech jejího života. To mělo odrážet scénu z filmu Star Wars II: Klony útočí (2002), kdy R2-D2 hlídá Padmé (Natalie Portman), když v noci spí. (KGBelik)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Další Indiana Jones

Další Indiana Jones

06.08.2008

Indiana Jones a království křišťálové lebky možná nebyla taková bomba, jak se očekávalo, ale každopádně ve světě film vydělal už téměř tři čtvrtě miliardy dolarů, což je suma, která ani hvězdy… (více)

Reklama

Reklama