Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Maxmilian odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se snaží napodobovat jiné. Možná proto, že Uvolněte se, prosím je hodně, ale hodně dobré. Bohužel, v podání dua Genzer, Suchánek je to trapná parodie. Možná kdyby přesně kopírovala pořad na ČT, tak by to dostalo 1 - 2*, ale to, že za 30 minut, stihnout předvést 3 své scénky a pak debatovat mezi sebou, to je až moc. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Solídna televízna fuška. Tradičný formát, v ktorom si moderátor do štúdia pozýva tu viac, tu menej zaujímavé osobnosti a rozpráva sa s nimi. S tým rozdielom, že tentoraz sú moderátori dvaja – legendárne české duo Suchánek/Genzer nechalo za sebou dlho, dlho, dlho vysielaný skečový program „Tele Tele“ a snaží sa preradiť do pokojnejších, serióznejších vôd (oproti "Tele Tele"). Ja osobne som ich mal vždy rád a i keď zostarli skôr smutne, ako charizmaticky, stále má ich humor niečo do seba. Pokiaľ vám sedia, prisadnite si. Pokiaľ nie, nevidím jediný dôvod, aby ste reláciu "Mr. GS" pozerali. ()

Reklama

Pražák odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, byla to jen otázka času, kdy se programový ředitel n@vy zamyslí a pokusí se vyšlehnout kopii "Uvolněte se, prosím" Jana Krause. No a ten Genzer&Suchánek s Tele Tele přece nemůžou být špatní. Jenže oni jsou, a ještě zoufalejší byl výběr hostů. Za všechny příklady jako vrchol demence rozhovor s bývalým členem bývalé kapely Lunetik... ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdičku pro respekt k těm dvěma, které jsem měl rád zamlada. Příjemně mě překvapilo, že to trvá jen půl hodina. Je to zábava opravdu jenom pro pokleslá národ, který nemá co dělat. Dokázal bych vyjmenovat tisíc lepších věcí co dělat než se dívat na tohle. Ano, zaujali mě zajímaví hosté, kteří ze sebe dělali strašáky a ztrácí svoji úroveň. Třeba psychiatr na stejné úrovni léčebny, nebo paní kněžka, která tam ležela jak v posteli. Bylo to zajímavé, ale částečně mě to znechutilo. Mr. GS, prostě není volba vzdělaného filmového kritika. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Takový pořad o ničem. Genzera a Suchánka mám celkem rád, jejich humor mi většinou nevadí, ale tato "talkshow" vlastně nemá žádný smysl. Přivedou si nějakého hosta, dají mu pár otázek, ale stejně u toho jen dělají různé kraviny a vtípky. Neříkám, že je to trapné (no někdy docela ano), ale smát se tomu taky moc nedá...Záleží na výběru hostů. Čas od času se moderátorům opravdu něco dobrého povede, co mě odbourá. Velmi trapný a zbytečný je Václav Kopta a ten jeho hudební doprovod, asi je tam jen ze známosti...Dvě slabé hvězdičky. Není to seriózní, ale občas je to zábava. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama