Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

casef 

všechny recenze uživatele

Ach jo, opět je to tu samý inteligentní divák, sledující pouze dokumenty na ČT2. Nevim proč to tu všichni srovnáváte s Krausem, to je jako srovnávat Prahu s New Yorkem. Není to ani typická talk-show. Geňa se Suchošem se prostě baví s hostem, z kterýho si do určité míry dělají srandu, kterou pak vztahují na sebe. Je to tak jednoduchý a přitom tak geniální. Samozřejmě se to odvíjí od hosta, jak on přistoupí na jejich hru a když to sedne, tak je to neskutečná "prdel". Ať si říká kdo chce, co chce, já to sleduji pravidelně. ()

Maxmilian odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se snaží napodobovat jiné. Možná proto, že Uvolněte se, prosím je hodně, ale hodně dobré. Bohužel, v podání dua Genzer, Suchánek je to trapná parodie. Možná kdyby přesně kopírovala pořad na ČT, tak by to dostalo 1 - 2*, ale to, že za 30 minut, stihnout předvést 3 své scénky a pak debatovat mezi sebou, to je až moc. ()

Reklama

Zdendin odpad!

všechny recenze uživatele

Musím dát odpad a nelze jinak. I když Teletele se mi celkem líbilo a mám tuhle dvojici celkem rád, tak vykrádat pořad Uvolněte se prosím, tak že udělají jeho úplnou kopii, to je podle mě dost ubohý. Hoši tím jste se u mě dost shodili. To nejste schopný vymyslet nic vlastního alespoň malinko originálního ? Navíc ani ty rozhovory s hosty nejsou moc vtipné. Prostě ztráta času. Bohužel je to tak. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Richard Genzer a Michal Suchánek dostali od NOVy nabídku, která se neodmítá a zkusili se prosadit co by strůjci netradiční talk-show s dvěma moderátory. Pamatuju si ale, jak skoro od prvního dílu se mluvilo o tom, že je to propadák a má to nízkou sledovanost. Proč asi. Protože to byla naprostá hrůza s prvky trapného humoru, který je těm dvěma tak vlastní a který i někdy funguje, nikoli ovšem v takovémto druhu pořadu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, co proti tomu tady vsichni maj, zrejme to bude tim, ze jakmile je nekde Suchanek nebo Genzer, tak tomu automaticky musi dat minimalni hodnoceni a pritom tohle vubec neni spatny. Samozrejme se to moc neda brat jako normalni talkshow ve stylu Uvolnete se, prosim, protoze tady de spis o to, ze si G a S zvou znamy a pokecaj si s nima, vetsinou tak, ze je zesmesni. Coz bejva vetsinou fakt vtipny, ale samozrejme zalezi na hostovy. Navic nema jeden dil ani pul hodiny, takze to dovede zabavit skvele. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno