Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

AnnaClark 

všechny recenze uživatele

Jednu * za uchechtnutí nejspíše při nějakém pitomém vtipu. Bohužel zde je důkaz, že jedna dvojice na stejném principu nemůže fungovat věčně, stejně tak jako ani nejlepší komik nemůže vymýšlet stále nové a hlavně stále dobré vtipy ve stejných situacích a stejně jako vtip také nemůže žít věčně, a tak se po desátém a stém opakování toho samého dostáváme k ohlodanému, vykoštěnému a vykleštěnému zbytku toho, co dříve fungovalo a bylo vtipné. P. S. pro Suchánka s Genzerem: "Rozejděte se prosím". ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Generálně nudný talk-show-remake Uvolněte se...pokus být vtipný zůstal u pouhého pokusu. Oba dva pánové GS ze mě nevyloudili ani nepatrný úsměv, natož abych rozevřel ústa, zabušil na bránice, vzedmula se mi hruď a já se začal.......smát..... Přemýšlím, proč Nova ještě tyhle dva nevtipné blázny zaměstnává....napadají mě 2 důvody - buď nemá náhradu, nebo jsou stále mezi lidem českým populární, když není náhrada. Z toho vyplývá řešení - pánům GS udělat lékařskou prohlídku, zabalit ke svačině rohlík se sádlem, pro jistotu přibalit lahvinku "hnědé" a poslat na odpolední směnu do fabriky....tam jsou většinou podobné vtipy velmi populární (vím, o čem hovořím, byl jsem tam na brigádě). ()

Reklama

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Novácká bezradnost v konfrontaci s úspěšným pořadem UVOLNĚTE SE, PROSÍM konkurenční televize, vedla až ke vzniku tohohle šíleného paskvilu. Aneb když se sejde někde na půli cesty dětinský humor TELE TELE se seriózní talk show, vznikne z toho přesně takovýto kočkopes. Potěší asi málokoho, zatímco hodně lidí naštve. Bezradnost a trapnost v diskuzi s hosty je vidět téměř v každém díle. Urážení Václava Kopty by se dalo přirovnat k navážení se do sporťáka Cardy Retardy. Pánové jen zapomněli, že tohle je jiný formát pořadu. Pořadu, který naprosto nezvládají kočírovat. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Robiť humoristickú reláciu nie je podľa mňa jednoduché a Genzer so Suchánkom mi to celkom potvrdzujú. Ich humor občas pobaví, no inak ma to nebaví a neviem si to užiť. Mohol by som to porovnávať, no je to tak slabé, že to nemá veľmi zmysel. Ono je to formát, ktorý stojí na nich a na hosťovi, na vedení rozhovoru. Možno nie je takáto odnož českého humoru vhodná pre mňa, ale pre mňa to je rozpačité a nudné. ()

ktzc odpad!

všechny recenze uživatele

Tak neuvěřitelná trapnost jako je tohle se jen tak nevidí. Viděl jsem asi 4 díly a zasmál sem se asi 2x (to už se víc nasměju u Televizních novin). Pánové Genzer a Suchánek by měli skončit se svojí kariérou, protože jsou rok od roku horší. Poté co pohřbili Tele Tele se pustili do talkshow která je snad ještě trapnější. Jestli chtěli konkurovat Krausovi a jeho Uvolněte se prosím, tak se jim to těžce nepovedlo... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama