Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Zdendin odpad!

všechny recenze uživatele

Musím dát odpad a nelze jinak. I když Teletele se mi celkem líbilo a mám tuhle dvojici celkem rád, tak vykrádat pořad Uvolněte se prosím, tak že udělají jeho úplnou kopii, to je podle mě dost ubohý. Hoši tím jste se u mě dost shodili. To nejste schopný vymyslet nic vlastního alespoň malinko originálního ? Navíc ani ty rozhovory s hosty nejsou moc vtipné. Prostě ztráta času. Bohužel je to tak. ()

Aidina 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych to nesrovnávala s Krausem, tento druh show je o něčem jiném, nejde v něm o mentorování a občasném zesměšování hostů ale o normállní legraci. A taky záleží na "kvalitě" pozvaného hosta. Díl, kde byl šef Menzy Tomáš Blumenstein, mě velice pobavil. Ten protiklad tam byl a stálo to za vidění. Jasně, že když pozvou modelku, je to téměř jistá nuda. Rozhodně více pobaví hosté, co jsou úplně normální a nevyskakují ze seznamu nejrůznějších pidihvězdiček a celebrit. Oceňuji, že Géňa si dělá velmi často srandu sám ze sebe a ještě se tomu od srdce pořádně zasměje. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Jestliže má úspěšná česká lokalizace zavedeného televizního zábavného nedramatického formátu v Česku svůj vzor v mutaci late night show Jana Krause Uvolněte se, prosím..., pak téměř její antitezí a noční můrou české televizní zábavy je Mr. GS. Co Jan Kraus zvládá s nadhledem a elegancí, tam jsou pánové GS ušmudlaně přízemní... Jako obvykle, když dva (až tři) dělají totéž, není to vždy totéž... ()

Aven odpad!

všechny recenze uživatele

Idiotské. V podstatě je úplně jedno, jaký host je ve studiu, jde jen o to, který ze dvou "moderátorů" řekne větší počet nevtipných hlášek. Brr, tohle fakt ne...................................PS: tento týden se budu rozhodně dívat, neboť host Dominika Mesárošová ve spojení s "humorem" pánů GS, zaručuje pád televizní zábavy na absolutní dno a u toho chci být. ()

Pražák odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, byla to jen otázka času, kdy se programový ředitel n@vy zamyslí a pokusí se vyšlehnout kopii "Uvolněte se, prosím" Jana Krause. No a ten Genzer&Suchánek s Tele Tele přece nemůžou být špatní. Jenže oni jsou, a ještě zoufalejší byl výběr hostů. Za všechny příklady jako vrchol demence rozhovor s bývalým členem bývalé kapely Lunetik... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama