Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Talk-show v které dva komedianti jasně ukazovali, že s docházejícím dechem a nápady to nejde. V nejlepším je dobré přestat, jenže ta touha se za každou cenu někde upíchnout tady válcuje všechno od dobrých začátků dvojice Genzer a Suchánek, až po fiasko, jako je MR. GS a další jejich šaráda PARTIČKA do kterých se nacpali a který pro ně kdosi stvořil. Tahle vyšumělá dvojka je nudná a trapná. Komická byla v době TELE TELE a i tak jen v jeho začátcích. Ty dvě hvězdy je aspoň za díl s Františkem Ringo Čechem, ten byl hodně dobrej. :-) ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Jestliže má úspěšná česká lokalizace zavedeného televizního zábavného nedramatického formátu v Česku svůj vzor v mutaci late night show Jana Krause Uvolněte se, prosím..., pak téměř její antitezí a noční můrou české televizní zábavy je Mr. GS. Co Jan Kraus zvládá s nadhledem a elegancí, tam jsou pánové GS ušmudlaně přízemní... Jako obvykle, když dva (až tři) dělají totéž, není to vždy totéž... ()

Reklama

Jerryy 

všechny recenze uživatele

Trapná napodobenina Uvolněte se .... , trapná dvojce pánů G a S. To je sice možná všechno pravda , ale mě ten jejich "trapnej , suchej a nevim jakej ještě" humor celkem baví. Pánové svojí show vedou , tak jak od nich každý očekával .... takže pokud jste je neměli rádi do teď , nebude je mít rádi ani teď :). Ale jen se šmejdi přiznejte kolik z vás šlo s hodnocením dolu jen kvůli té děsivé černé barvě s 23ti procenty?! Nebojte nikdo vás neukamenuje ani se nepropadnete společensky dolu. Já totiž pochybuju, že jsem tu jedinej kdo se bavil. ()

casef 

všechny recenze uživatele

Ach jo, opět je to tu samý inteligentní divák, sledující pouze dokumenty na ČT2. Nevim proč to tu všichni srovnáváte s Krausem, to je jako srovnávat Prahu s New Yorkem. Není to ani typická talk-show. Geňa se Suchošem se prostě baví s hostem, z kterýho si do určité míry dělají srandu, kterou pak vztahují na sebe. Je to tak jednoduchý a přitom tak geniální. Samozřejmě se to odvíjí od hosta, jak on přistoupí na jejich hru a když to sedne, tak je to neskutečná "prdel". Ať si říká kdo chce, co chce, já to sleduji pravidelně. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Richard Genzer a Michal Suchánek dostali od NOVy nabídku, která se neodmítá a zkusili se prosadit co by strůjci netradiční talk-show s dvěma moderátory. Pamatuju si ale, jak skoro od prvního dílu se mluvilo o tom, že je to propadák a má to nízkou sledovanost. Proč asi. Protože to byla naprostá hrůza s prvky trapného humoru, který je těm dvěma tak vlastní a který i někdy funguje, nikoli ovšem v takovémto druhu pořadu. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama