Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (142)

Cement73 

všechny recenze uživatele

Zvláštne je, že sa táto mušia rozprávka dostáva u nás do kín až dva mesiace neskôr ako do napr. poľských kín kde som to aj videl. Deti sa celkom bavili, aj keď motív boja zlých ruských múch a dobrých amerických bol trochu zastaralý a zbytočný. No a 3D efekty? Videl som už aj lepšie. Jasné že tie dvojfarebné okuliare nie sú ani trochu dokonalé, ale trochu poslabšie to bolo... ()

Eluin 

všechny recenze uživatele

Po stránce technické výborné - příběh ale nic extra, což ovšem u Imaxu je takovou klasikou :-). Co mě nejvíce na filmu štvalo bylo zobrazení ruských much jako největších ubožáků, kteří své jediné štěstí naleznou až v okamžiku, kdy pochopí, že daleko lépe jim bude na západě... Mňo, to přeci bývalo zvykem dělat ve filmech osmdesátých let, ne? Každopádně je to film primárně pro děti a pokud si děti odnesou do života takovéto postoje, tak to rozhodně moc dobře nebude. ... a to připomínám, že nejsem žádný fanoušek "ruského medvěda". Jinak musím říci, že jsem se docela i bavil, některé vtipy byly celkem povedené, jen škoda toho podivného závěru.... ()

Reklama

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší animák co jsem viděl! Spousta scén určených jen 3D efektu, takže ve 2D nuda. Všechny dialogy laciné a snad každá věta už musela padnout v nějakém filmu. Animace jednoduchá a hlavně vyloženě hnusná. Vtip na úrovni teletabís. Rozumu to má tolik, že by se z toho nic nenaučila ani ta moucha. Takže opravdu jen pro děti 3-6. Nikoho jinýho bych tím netrápil. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Videl som len záver, ale to mi bohato stačí na ohodnotenie. Toto je totiž očividne film cielený na tých najmenších, ktorý sú natoľko nenáročný, že im neuveriteľne odbytá animácia a naivný dej nebude vadiť. Jedna hviezda v podstate ani neviem za čo, snáď len kvôli tomu, že hodnotím len na základe asi dvadsiatich minút filmu. 2/10 PS: Aldrinov dovetok na konci filmu, ktorý v podstate neguje celý film je priceless, takto rozbiť deckám sny. ()

Koochy 

všechny recenze uživatele

Pěkná pohádka pro děti. Příběh slabý, dialogy někdy až příliš jednoduché a dětské (ne-li mušské :-D ). Chyběl mi inteligentní humor (nebo jakýkoliv humor). Velice kladně na mě působily pasáže z pohledu mouchy, kdy jsme mohli prolítat různými krajinami jak na horské dráze. Bez sledování filmu v 3D by to byla prostě nuda. Takhle ode mě film obdržel alespoň 2* :) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama