Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (142)

david666 

všechny recenze uživatele

V IMAXu byl tento film opět zažitek, takže mu odpustím závěr, kdy už jsem z těch keců byl přeslazen. Přitom cca tři čtvrtě filmu se dá zvládnout - jakmile se však na scéně objeví ruské mouchy a začnou se řešit problémy jak v období studené války, je toho už na mě moc. Takovou propagandu si mohli tvůrci odpustit. Každopádně však létající scény v 3D nemají chybu. ()

Koochy 

všechny recenze uživatele

Pěkná pohádka pro děti. Příběh slabý, dialogy někdy až příliš jednoduché a dětské (ne-li mušské :-D ). Chyběl mi inteligentní humor (nebo jakýkoliv humor). Velice kladně na mě působily pasáže z pohledu mouchy, kdy jsme mohli prolítat různými krajinami jak na horské dráze. Bez sledování filmu v 3D by to byla prostě nuda. Takhle ode mě film obdržel alespoň 2* :) ()

Reklama

Cement73 

všechny recenze uživatele

Zvláštne je, že sa táto mušia rozprávka dostáva u nás do kín až dva mesiace neskôr ako do napr. poľských kín kde som to aj videl. Deti sa celkom bavili, aj keď motív boja zlých ruských múch a dobrých amerických bol trochu zastaralý a zbytočný. No a 3D efekty? Videl som už aj lepšie. Jasné že tie dvojfarebné okuliare nie sú ani trochu dokonalé, ale trochu poslabšie to bolo... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

A tak jdu zase do kina. Tento rok už posedmé. Což si myslím, že je docela dobrý výkon:-) Na to, že je teprve začátek února. Tentokrát je to tento film. Byl jsem hlavně zvědavý, jaký budu mít z promítání zážitek, když mně pokladní dala nejen vstupenku, ale i 3D brýle. Byl jsem docela překvapen, poněvadž nikdy jsem film nesledoval v brýlích. Kdo by se nechtěl na Měsíc podívat. Myslím si, že asi každý z nás by si přál strávit alespoň hodinu na Měsíci. Bohužel, finanční náklady jsou v dnešní době velmi vysoké. A tak se tam může podívat jen nějaký arabský šejk:-( Všechno je jednou poprvé a tak ani mě nemohla minout 3D animace a brýle k tomu určené. Příběh je na ucházející úrovni. Nic moc. I když je spíše pro děti. Ruské mouchy se vydaly na Měsíc a prožijí veliké dobrodružství. Kdo by to byl kdy řekl, že tam budou létat nejen lidé, ale i pro mně velmi odporný hmyz, který lidem pije krev. Během děje se nedočkáte ničeho, co by vás mohlo překvapit. Za to 3D záběry se povedly a povím vám. S těmi brýlemi je to opravdu zážitek. Připadalo mi, že mouchy mám na dosah ruky. Občas jsem chmatal rukama a chtěl si na mouchy, nebo předměty sáhnout. Budete se cítit jako v jiném světě. A neustále budete nad něčím přemýšlet. Alespoň u mně to tak bylo. Musím pochválit technické detaily. Např. let raketou, nebo móda z 60. let patří mezi nejvydařenější. Nesmím zapomenout ani na velmi hezké zobrazení řídícího centra v Houstonu. A když kamera prolétala trávou, tak jsem skoro oněměl. Malou kaňkou na snímku je průměrný dabing. I ty dialogy mohly být lepší. Možná jsem udělal chybu, že jsem na film nezajel do pražského kina IMAX, které je jediné, kde si film 100% vychutnáte. Na závěr chci všechny upozornit, kdo film ještě neviděli a čekají na dvd rip. Nečekejte a běžte do kina. Cestu na Měsíc hodnotím horšími 4 hvězdami. A těším se, až se tam někdy, třeba v podobě mouchy podívám. ()

Tetsuo 

všechny recenze uživatele

S 3D brýlemi nás ten film vrací do dětských let, kdy plátno není nedoknutelná pohlcující plocha, ale najednou se celý kinosál stává prostorem, který si chceme ohmatat. 2D verze musí být nekoukatelná. Bez 3D brýlí také, to jsem zkoušel :) Celkově velmi primitivní animace, příběh i humor. Kdyby mi bylo tak 5-8, tak to beru. Těsně před koncem jsem usnul, což se mi v kině moc nestává. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)
  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)

Reklama

Reklama