Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ale jo, sice je tento díl už slušně zabředlý do bahna, ale nijak výrazně a dlouhodobě jsem u toho netrpěl, takže slabší tři hvězdy tomu i dám. Některé efekty si měli tvůrci odpustit, protože je evidentně nezvládli, zápletka s vězněma je taky silně otřepaná, ale co, je to hixplo, nějak tak to je dycky. Mexikán mě svým hraním a povahou dost bavil, vraždy byly povětšinou v pohodě. Konzumní matroš to je, ale pokud můžete, zvolte předchozí díly - a díky tomu jsem si to teď pro podtrhnutí rozmyslel, takže dám jen 2*..........a já dostávám strach pokračovat k posledním dvěma dílům. 49% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stejně zábavné jako jednička. Výběr degenerátů sice nebyl takový, protože po lese se proháněli jen dva, ale o to prováděli uprchlým trestancům i raftařům roztodivnější kousky. Zejména očičko se mi líbilo. Pobavily i ne zrovna dokonalé triky. Známé tváře tentokrát zastupoval Tamer Hassan. Wrong Turn je jistota, na jejíž primitivnost a nechutnost se můžu spolehnout. A to se vyplatí. 70% ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ne o moc horší než dvojka. Vězeňský transport + pytle plný peněz + plus (jen) dva, respektive jeden mutant, co silně připomíná skřeta z Pána Prstenů. Sranda to celkem je, ale nepotěšil mě amatérismus, co se týká triků. Některý jsou dobrý (šíp skrz prs), ale některý fakt laciný (roztrojení týpka). Počítačová krev, blé... V tomhle ohledu čekám od značky WRONG TURN jen to nejlepší. Nicméně hlavní zápor, jak už jsem naznačil, málo mutantů a to je škoda. Slabší 3* - pořád slušně koukatelný. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Do tretice všetko dobré, alebo zlé? Tam kde boli jednotka, a povedzme aj dvojka zábavné, napínavé a osobité (predovšetkým prvý diel) je trojka už len nastavovanou kašou, takže hoci som sa pri filme celkom solídne zabavil, na prvé dva diely to nemá. Netvrdím, žeby bol dej zlý (ani prevratný) ale u série ako je Wrong turn sa toho už pri tretej časti veľa očakávať nedalo. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Zase nam to spadlo o stupinek niz,postavy padaji,neustale se znovu probiraji,kecaji same stupidity,rezijni uroven spatna,triky jsou na dnesni dobu dosti lacine,animovana krev vypada misty opravdu trapne.Jedem mutant se svym potomkem nevypada uz vubec strasidelne, ani nebezpecne.Celkove po skvele jednicce,koukatelne dvojce prislo opet zklamani.Dalsi skvele zabita serie. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • V scéne, keď väzeň Chaves (Tamer Hassan) zápasí s mutantom, mu mutant rozreže ruku hákom. V nasledujúcej scéne ho zavesí na strom a Chaves ho odstrkuje. Pri detailnom zábere vidno, že väzeň má ruku v poriadku. (DJ Rocco iNc)
  • Walter (Charles Venn) má ve filmu zbraň Colt Trooper Mk III ráže .357 Magnum. (dc125)
  • Skoro na konci, když odjíždí přeživší dvojice ukradeným náklaďákem mutantů, je jasně vidět, jak na háku vzadu plandá klubko, asi ostnatého drátu. Když však později jedou dál, nevlaje tam nic a navíc, když se objeví mutant a chytá se háku, není na něm nic ani v detailu. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama