Reklama

Reklama

Skupina tanečníků, zpěváků, herců a dalších umělců se představuje během čtyř let na prestižní umělecké škole. Nachází tu šanci dosáhnout pomocí svého talentu a tvrdé dřiny slávy a úspěchu. Jejich životy však nejsou jen učením, ale také bouřlivým časem přátelství a lásek… Remake slavného filmu z 80. let. (oficiální text distributora)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (114)

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Pokud se chcete podívat na hudební/taneční film, tak si rozhodně nepouštějte Fame. Dostanete totiž jenom jedno hudebně-taneční číslo na začátku a na konci snímku, přičemž oboje není nic extra. Místo toho se tvůrci snažili (teda spíš vlastně vůbec nesnažili!) ukázat nám příběhy a charaktery hlavních hrdinů. Těch ale bylo strašně moc, a tak se každého dotkli jen strašně rychle a povrchně, a žádná z postav tak nevynikla a ani jste neměli s kým sympatizovat. Vlastně jediné, co v tomto filmu za něco stálo, byly závěrečné titulky s písničkou z traileru... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Fame není špatný film bohužel dějově je naprosto příšerný a úplně zbytečný (dívat se na to jak to mají děti těžké nebo lehké na taneční škole my příjde zybtečné) P.s. originál jsem neviděl ani mě neláká ta 1 hvězda je za poslední scénu a singl fame od Naturi Naughton P.P.S. ten blonďák my přišel jak nějaký buzerant a ten Nalik byl drsný asi tak jak šmirgl papír ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela nuda. Originál jsem sice neviděl, takže nemůžu porovnávat. Na filmu je ale dost vidět, že se chce svézt na vlně moderních teen hudebních filmů. A moc se mu to nedaří. Scénář je totiž až moc povrchní a celý čas sledujeme pouze prožité 4 roky 10(!!) hrdinů. Problémy některých jsou zde navíc prakticky jenom načrtnuty nebo nejsou moc dobře dořešeny. Navíc se v několika obměnách opakují. Ani ta hudební a taneční složka mě až na dvě vyjímky příliš nezaujala. To už i ty choreografie s Let´s dance měli lepší choreografii a větší šmrnc. Abych ale jenom nekritizoval, tak obsazení bylo docela fajn, zvláště roztomilá Kay Panabaker. Jinak ale nic extra, kvůli čemu by se mi chtělo tančit či zpívat.50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $22,455,510Tržby Celosvetovo $77,956,957Tržby za predaj DVD v USA $5,444,474 //počet predaných kusov 349,809║ dejovo dosť rozpačité, chceli to pojať v moc širokom uhle s viacerými príbehmi zúčastnených študentov ale moc to nevyšlo, na každom bol vykreslený len nekorektný kúsok ktorý nemal pre dej tú správnu rezonanciu, tanečky, spev ušiel /45%/ ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

A tak som sa tešil......( filmy tohoto typu mám rád). Fame absolútne postráda dej, všetko sa točí len na povrchu ( do hĺbky príbeh nenazerá) a postáv - tých je neúrekom, akurát o žiadnej sa nedozvieme nič, čo by nás k nej pripútalo a zdala by sa nám povahovo i charakterovo bližšia. Vlastne sa nebolo na čo dívať......( a moje hodnotenie je ešte aj s prižmúrenými očami a s veľkou dávkou kompromisu). */** ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Během scény v metru si Jenny (Kay Panabaker) sedá ke sloupu na kterém je jízdní řád. V dalším záběru z boku už sedí o sloup dál. (Domaneni)

Reklama

Reklama