Reklama

Reklama

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O'Donnell v jediném magickém okamžiku takovou šanci dostane... Když bylo Mikeovi O'Donnellovi sedmnáct, byl školní hvězdou se skvělými vyhlídkami na sportovní stipendium některé prestižní univerzity. O dvacet let později je z něj životní ztroskotanec, se kterým se manželka Scarlet rozvádí, děti Alex a Maggie se s ním nebaví a v práci místo něj povyšují mladší kolegyně. Zklamaný svým životem věří, že vše zavinilo jeho rozhodnutí v sedmnácti letech, kdy dal před basketbalem přednost své těhotné přítelkyni Scarlett a místo vysoké školy se s ní oženil. Když se ho při návštěvě školy starý školník zeptá, zda by chtěl znovu prožít školní léta, věří Mike, že kdyby se tehdy rozhodl jinak, změnilo by to celý jeho život. Když pak jede večer v bouřce domů, spatří školníka, jak se chystá skočit z mostu, a pokusí se ho zadržet. Sám však přitom spadne do řeky a poté, co špinavý a mokrý dorazí ke svému nejlepšímu příteli Nedovi, je v šoku, když při pohledu do zrcadla zjistí, že vypadá znovu na sedmnáct. Rozhodne se vrátit na střední školu, získat stipendium a zařídit si život, po jakém vždycky toužil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (577)

Ducharme odpad!

všechny recenze uživatele

Nápaditý, chytrý, vtipný, nezapomenutelný.....tak to všechno tenhle film není! Zasmála jsem se asi 4 krát - z čehož 2krát předvídatelnosti a debilitě děje. Ohrané, milionkrát zpracované téma opravdu nemá čím zaujmout a hlavně překvapit. Co se herců týče je Perry snad víc na facku než načesánek Efron - což je asi jediná věc, kterou člověk od filmu nečeká. Ale tak hlavní přece je, že všechno dobře dopadne a všichni se mají rádi, ne? ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Když to šlo do kin, tak jsem na to musela hnedka jít po tom, co jsem viděla upoutávky. Z kina jsem ale odcházela docela zklamaná, protože jsem měla opět přehnaný očekávání. A teď po skoro třech letech, co jsem to viděla znova se mi to líbilo mnohem víc a zvýšila jsem svoje hodnocení z původních 60% na 80%. To je prostě jeden z těch filmů, co časem musejí uzrát. I když to mívám spíš obráceně, že se mi nejdřív film líbí hned a po pár letech to upadá. Jako oddychovku to určitě doporučuju. A soundtrack taky nemá chybu. Je škoda, že nikdy nevyšel druhý soundtrack score, byl by mnohem lepší. Hlavně, když se o filmovou hudbu postaral Rolfe Kent. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ne tak otravné jak jsem čekal. Naopak místy je to opravdu povedená komedie, ve které je Zac Efron snad poprvé snesitelný a Thomas Lennon má v baráku snad všechny věci, po kterých touží každej správnej Star Wars geek. Škoda scénáře plnýho klišé a občasných moralitek, protože film má slušné tempo a opravdu rychle to uteče.60% ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Takový už je Zacon středoškolské džungle, stačí jedno přešlápnutí na basketbalovém hřišti a jste v pasti. Ale přes všechno evangelium modrého života (proslov na podporu sexuální abstinence patří do učebnic guilty pleasure) je to řachanda, jak se patří, s ulítlým milionářským kámošem, který láká ředitelku do své nerdí sluje, s lehce zaostalým old feelingem a metrosexuálním charismatem (sic!) teenagerské hvězdičky. Nechybí roztleskávačky, co na požádání roztahují libovolné končetiny, libový frája, kterého byste nejradši ve třetí minutě přejeli bagrem a soundtrack nabitý vypalovačkami z doby, kdy trsali naši rodiče. Kultovka typu Velký z toho nekouká, ale se spoustu jídla a partou HSM šílenců to rázem mutuje ve skupinové cineorgie:) 65% P.S. Baví mě výrazová šíře Zaca Efrona- ten kluk hraje zásadně rukama. Smutek- hlava v dlaních, nadšení- ruce nad hlavou, nerozhodnost- pokrčení rameny. Víc ani nepotřebuje:-) ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Už při sledování HSM3 jsem věděl, že pouze Zac Efron má ze všech těch naivních dětiček šanci se prosadit i mimo jinak trapný "teenage" fenomém. Voila, měl jsem pravdu. Je to sice ohraná písnička, ale pár originálních nápadů a vtipů se tomu upřít nedá. Navíc hlavní hrdina je sympaťák Michelle Trachtenberg nehorázná kočka. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Závěrečné titulky obsahují fotografie hlavních herců a členů štábu z doby, kdy jim bylo 17 let. (imagoo)
  • Scéna, v níž se Maggie (Michelle Trachtenberg) snaží svést svého "omlazeného" otce Mika (Zac Efron) je odkaz na podobný motiv ve filmu Návrat do budoucnosti (1985), kde ale šlo o mladší matku a syna, který k ní přicestoval časem. Že jde o přiznaný úmysl je zřejmé hlavně díky téměř shodné scéně, v níž se hlavní hrdina probudí z bezvědomí a říká své dceři/matce, že měl hrozný sen. (Sidarius)

Reklama

Reklama