Reklama

Reklama

Poltergeist

  • USA Poltergeist (více)
Trailer 2

Legenda hororového žánru Sam Raimi přichází s úplně novým zpracováním klasického příběhu o rodině, jejíž poklidný život se obrátí naruby, když se v jejich domě začnou dít podivné věci. Útoky děsivých bytostí se stále stupňují a rodina musí čelit nejhorší noční můře ve chvíli, kdy zmizí jejich nejmladší dcera. (Forum Film CZ)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (367)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Člověk je zkrátka zvídavý tvor, a nedá na varování svého okolí. Nedostal jsem sice úplný odpad, ale lehce zapomenutý remake na nedělní deštivé odpoledne. Scény, které trochu fungují, jsou převzaty z původní geniální trilogie. Zbytek je vata okolo. Při současných trikových možnostech jsem očekával minimálně do očí bijící digitální nářez, leč nestalo se. Strom, šáša, láhev alkoholu, lano. Vše viděno v barvitějším podání.... Když už se nedaří tvůrcům strašení, mohli udělat velkolepý gorefest...jenže to by pak museli oželet dětské publikum. Další zbytečnost v řadě vedle Věci či Noční můry... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

92 minutová zívačka. Atmosféra rovna nule. Herci až na divného pana otce, s výrazně přimhouřeným okem, ušli. Remaky většinou stojí za hovno, takže jsem s něčím takovým předem počítal. V podstatě to stejné, co tu bylo před více než 30 lety vylepšené o pár efektů. Nejsvětlejším momentem je průlet dronu šatníkem plným překvapení. K hororu měl tenhle počin pořádně daleko. Ošklivá hvězda, kterou dávám jenom proto, že mám dobrou náladu. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Námet pôvodného strašidelného fantasy v štruktúrach súčasných haunted house hororov. Bohužial lenivým, nenápaditým spôsobom, kde sa viac tlačí na hlasitosť zvuku, než inováciu dejových klišé. Produkčne na úrovni, ale postava exorcistu si žiadala väčšiu (a drahšiu) hereckú osobnosť než je Jared Harris. Cestu na "druhú stranu" za niekoho záchranou už stihol lepšie pojať Insidious, aniž by k tomu potreboval hordu digitálnych efektov. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tady bydlet nemůžu je tu vysoké napětí, už vidím, jak mi rostou nádory.......... Kouzlem v osmé minutě to začíná. Holky to zatím zvládají, ale s Griffinem to bude horší. CITÁT - Noční světlo!! Noční světlo!!............... Bohužel tyhle situace ve strašidelných domech nechápu a moc je neberu. To bude asi tím, že jsem žil v paneláku v 1+1 a teď žiju v garsonce o 20 metrech čtverečných. Kde by se tu asi vzal duch? CITÁT - Potřebuju nové spodní prádlo, tohle je smutné prádlo.............. Zatím jen jeden člověk z rodiny tvrdí: Musíme pryč. Určitě víte kdo. Nikdo ho však nebere vážně. CITÁT - Vzhůru celou noc...... Tak beru zpět, ani holky se s tím nedokážou poprat a bude to pro ně osudné. Film je plný klišé, a ikdyž trojice vystrašených dětí dokáže vytvořit hustou atmosféru, tady jim to moc nejde. CITÁT - Budeme ve velkým průšvihu........... Tohle není normální strašení, tohle je nasranej poltergeist. Má to pár zajímavostí, jako je třeba natažené lano nebo létající kamera na dronu, ovšem to pro vyvození strašidelné atmosféry prostě nestačí. CITÁT - Mám tu něco na práci........... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem nikdy rád původní film a remake mi opět ukazuje, jak jsou předělávky zbytečné. Tenhle film nepřináší naprosto nic nového kromě vymakanějších triků. Ale jen kvůli tomu přetáčet celý film... to mi přijde jako hodně málo. Nebavil jsem se, nebál jsem se, nudil jsem se. Otravný film, který už nechci vidět. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Téměř polovina kostýmů a rekvizit použitých ve filmu byla prodána fanouškovi v Anglii ještě před uvedením filmu do kin. (LUKICKK)

Související novinky

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama