Reklama

Reklama

Bez úniku

  • USA Breathing Room (více)
Trailer

Myslíte, že ohraná variace na známý horor SAW již nemá co nabídnout? Že ani nemůže? V tomto mrazivém snímku půjde o čirou hrůzu. Nejsou zde ale zapotřebí žádná monstra, neboť i člověk sám o sobě dokáže být v krajních situacích dostatečně zvrhlý a odporný. Myslíte, že jste viděli všechno? Mýlíte se. (Davies182)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nepanikařte, prostě to přečkáme !!" ;) Se stejnou větou jsem přistupoval k tomuto filmu mísícímu prvky hororu a reality show a byl jsem zvědav, jestli již poněkolikáté pouze vstoupím do stejné řeky, nebo se dočkám i něčeho nového v rámci žánru !! Na rozdíl od většiny velký kus vykrádání přežiju, a tak jsem byl vcelku spokojen, nejde o nijak světobornou záležitost, ale film mě dokázal udržet v napětí a očekávání až do konce, a minimálně finální rozuzlení, které však maličko obnažuje děravost scénáře, se mi zamlouvalo, byť jsem ho tušil již od začátku.. Mimochodem myslím, že Breathing Room připomíná spíš KR13, než Saw či Kostku. ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Obsah je tu napísaný pekne. Len na otázku "Myslíte, že jste viděli všechno?" sa v tomto prípade naozaj viac hodí odpoveď:"tak určite..". Pretože tu sa naozaj nič nové nedeje. Prakticky všetko je tu odkopírované odniekiaľ zinakadiaľ. Od námetu, cez jednotlivé smrti a viaceré detaily až po "šokujúce" finále. Korunu všetkému nasadzuje kamera, ktorú mal v ruke epileptik s parkinsonom. Neviem, či mala svojou "dynamikou" navodiť napätie, alebo len v rozpočte neostalo niečo málo na poriadny statív? Každopádne mi dojem zo sledovania skôr kazila. Ide o slabé dielo, ktorého nepozretím človek aspoň nestratí čas. A to mám "rúmofky" rád. Ach jaj.. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Saw“ byl chytrý film, ať už si o jeho pokračováních myslíte, co chcete. „Kostka“ byl také chytrý film, ale v jejím případě opravdu jen ten první díl. „Bez úniku“ je ž ale jen parazitování na zajímavém nápadu, který ale zůstal naprosto nevyužit. Tady není ani trocha invence, ani trocha snahy vyprávět příběh, který by byl alespoň trochu zajímavý. Navíc je to i celkem špatně natočené. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Čo to je kurva za sračku? To je už plagiátorstvo legálne? Nejaký debílek videl prvýkrát v živote Saw a rozhodol sa natočiť takmer to isté s amatérskymi hercami a myslel si, že na tom zarobí? To si už ja môžem zobrať ošúchané kvádro od nejakého bezďáka, v hračkárstve kúpiť striekajúcu pištoľ a so svojím mobilom s prídavným foťákom začať točiť nového Kmotra. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak bude vypadat Saw LXIV. Breathing Room je velmi lacině působící zástupce realityhororu (několik lidí je kdesi zavřeno, neví jak se tam dostali a proč tam jsou), který si opravdu neláme hlavu s logickým jednáním postav a s jejich psychologií. Přesto jsem celou dobu zvědavě čekal na konec, jak se to všechno vyvrbí. No vyvrbilo se to fakt podivně (palec dolů). Kdyby byl závěr povedenější, přihodil bych druhou hvězdu, ale takhle budu přísný. 30% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama