Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v malé jihomoravské vesnici Mouřínov, v níž končí silnice. Obyvatelé touží stát se obcí „průjezdní“, a protože je mezi nimi přeborník ve vábení jelenů, vynaloží velké úsilí, aby se v obci konalo mistrovství Evropy v této ojedinělé, avšak zajímavé disciplíně. Obec žije přípravami, ale nejen jimi. Souběžně s nimi se rozvíjejí zřejmé i nevyslovené vztahy obyvatel, a jak přípravy ovlivňují jejich život, tak jejich vztahy ovlivňují průběh příprav. A jednoho dne konečně mistrovství vypukne... Jak dopadne, a zda budou mít obyvatelé skutečně obec „průjezdní“, na to si už počkejte do uvedení filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

jirun

jirun (hodnocení, recenze)

".. nemám žádný názor, to je záležitost lobbingu"

 

Jak pravdivé v dnešní aktuální kauze Bém x Janoušek :(

Šandík

Šandík (hodnocení, recenze)

Wodomi: Mě tedy ta hodnocení a komentáře nepřipadají mimo. Je pravda, že ve vlastním komentáři a hodnocení jsem byl o fous kritičtější, ale obecně s nimi souhlasím...

Wodomi

Wodomi (hodnocení, recenze)

Šandík: To ano, pak je to cajk.:-) Ale zkus se na stránku filmu podívat nepřihlášen. Pak tedy nechápu, jak můžou tací uživatelé mít nejvíce bodů na čsfd

Šandík

Šandík (hodnocení, recenze)

Wodomi: Záleží přece jenom na tobě, jaká hodnocení budeš mít "navrchu"...

Wodomi

Wodomi (hodnocení, recenze)

Spíš naopak smysl pro humor má. Hodnocení je asi předplacené a ty komentáře navrchu - pozitivní reklama zde na čsfd je také již klíčem k úspěchu (=zájmu o film) že )

struudla

struudla (hodnocení, recenze)

film, ktory ma vobec nicim nezaujal. ani dobri herci ho nezachranili. pribeh o nicom, nezaujimavy, pomaly sa to vlieklo, absolutne nevtipne, totalne kravina a nestoji to ani za pozretie.. nechapem tych, co dali filmu 4*.. okrem toho,ze to bola nuda, to bolo miestami aj dost trapne

pezz

pezz (hodnocení, recenze)

Ďalšia zo zbytočných komédií, všetko špatne (herci dobrí -  príbeh špatný), hej strata času...

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

ta jedna je jenom za Trnavského (nečekaně dobrý), jinak je to tupá slátanina a ztáta času...

LuckaV

LuckaV (hodnocení, recenze)

Může mi prosím někdo vysvětlilt, proč je u popisu filmu uvedeno, že v něm hraje Marek Taclík, když te není pravda?? Teď jsem film dokoukala (pro mě osobně vyloženě ztráta času) a věřte že bych si všimla, kdyby tam hrál, navíc nebyl napsaný ani v titulcích. Pokud toto čte nějaká zodpovědná osoba, prosím opravit herecké složení.

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Víc než to, že tento film je bez děje, mě zarazil katstrofální zvuk filmu resp. dialogů herců. Není jim v jejich huhlání rozumět, nehledě k tomu že rádoby slovácký dialekt (děj se odhrává na zámku Milotice okres Hodonín) je některými herci deformován někdy pražskou češtinou někdy ostravským zkracováním. Ačkoliv závěr fimu sám vybízí k velkému bizardnímu finále (ale Troškova ptákovina slunce .... a pár facek) nedočkáme se zhola ničeho. Bohužel, ale čisté 2*

kluzo

kluzo (hodnocení, recenze)

4* po dlouhé době klidná vtipná záležitost. Bohužel se moc nehodí pro typ dnešních lidí potřebujících mít vše naservírované pod nosem a hlavně polopatě a rychle. Místy mi to trošinku evokovalo filmy typu Slavnosti sněženek. Kdo byste snad nevěděl, bylo to natáčeno na zámku v MIloticích http://www.zamekmilotice.cz/aktualne.php (Ve dnech 11.8. - 21.8. 2008 bude na zámku probíhat nátáčení filnu Roberta Sedláčka Muži v říji. Zámek i park budou pro veřejnost uzavřeny.)

yencegman

yencegman (hodnocení, recenze)

Tak to pardón, ale to hodnocení tady? Už dlouho jsem neviděl tak utahaný a totálně nudný film, že jsem myslel že usnu. Konec. Tohle fakt nechápu co se u nás točí za "filmy". Ostuda, slabota, děs ...

lu1

lu1 (hodnocení, recenze)

je to hodně svérázný film, ale zábavný, když jsem si přečetla, o čem film je, nevěřila jsem, že by se mi to mohlo líbit...a ono jo. Ochranka byla famózní..."Myslíš, že to máme pod kontrolou ? - Ne. - A máš s tím problém? :-)"

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Opravdu neuvěřitelné dílo. Počínaje vynikajícím scénářem, přes dokonalou kameru konče kouzelnou v pravdě "filmovou" hudbou. Postavy jsou vykreslené do hloubky a divák se s nimi rychle sžije. Vše pak umocňuje zajímavý děj plný nevšedních myšlenek a nečekaných dějových zvratů. Práce kamery se na celkovém zážitku podílí velkou měrou. Ve vypjatých situacích kamera obkrouží celou scénu aby si jí divák pořádně užil. Jelikož je film plný zajímavých scén, tak si díky kameře divák zakrouží poměrně často. Je z toho úplně cítit to nadšení kameramana z nově naučeného kousku. Napínavý a propracovaný děj bez hluchých míst, doslova přiková diváky k sedadlům nebo židlím. S finálním vyvrcholením přichází úleva, která dovolí divákům volně dýchat, ale zároveň zklamání, že už je po všem a divák se musí z tohoto úžasného světa vrátit do všední reality. Více takových filmů ! Naše kultura si je určitě zaslouží, stejně jako náš náročný divák.

Modráček

Modráček (hodnocení, recenze)

maiad` : Možná to bylo tím, že jsi měl za sebou právě tolik šestnáctek - to už se pak jde jen těžko zregenerovávat. Lepší je se vyspat, nabrat síly a pak vyrazit za "kulturou". Mě to přišlo jako naprosto pohodová, pomalu plynoucí komedie, která nikam netlačí, nemusíš u ní přemýšlet, jen se s ní vezeš až do konce. Nechyběl ji humor a hlavně byla bez zbytečného klišé. Je to takový světlý bod na poli české kinematografie, která v poslední době dost hapruje. Jukni třeba na Veni, vidi, vici, to se prostě nedá srovnávat. Nebýt takových občasně vydařených počinů jako jsou Muži v říji, už bych tu naši filmovou scénu asi zavrhla nadobro.

maiad`

maiad` (hodnocení, recenze)

Pomerne vysoke hodnoceni zde mi nejak unika. Po opravdu zdrcujici serii sestnactek v pracovnim tydnu jsem se sel zregenerovat do kina, abych zjistil, ze muze byt i neco unavnejsiho, nez kdybych jeste v praci zustal. Zustal jsem a dokoukal do konce, na rozdil od nekolika jinych spolusledujicich, abych posleze zjistil, ze to ani ten "sajgon" v zaveru nevytrhnul....

Davson

Davson (hodnocení, recenze)

Ano, trailer je ultraotřesný, plakát taky, ale navzdory tomu se jedná o velice slušný film

woody

woody (hodnocení, recenze)

Ten trailer je odpuzující, stále přemýšlím, zda na to jít (i přes těch Marigoldových šokantních 5 hvezdicek)

svorad

svorad (hodnocení, recenze)

Jo, trailer působí tak, že se jedná zase o jednu "malou českou komedii", na které jsme zvyklí, ale zdání klame ...

Ernia

Ernia (hodnocení, recenze)

před chvíli jsem otevřela LN a tam Muži mají v recenzi 4 hvězdy... jsem v šoku. Vzhledem k traileru bych tipovala tak max. 2....

choze

choze (hodnocení, recenze)

Pravidla lži byla velmi dobrá, tohle ale vypadá jako klasická česká pakárna...

redfoxik

redfoxik (hodnocení, recenze)

Humorné situace jsou vyvolávány opakováním replik a vulgaritami. Spíše to připomíná dokumentární film, nedá se říci že by řežisér uměl herce někam vést. Martin Huba je výborný a tím to tak končí. Tento film nestojí za vidění. O nic totiž člověk nepřijde.

verbst

verbst (hodnocení, recenze)

Tady jsem delal kompars!!! Loni v létě Lábus se choval jako děsná pika, ale Čmaňa byl v pohodě jak sviňa. Bareš se snažil v přestávkách bavit i kompars. Jinak vábení samotné je trapárna! A málem tam zabila nějakýho týpka (komparzistu) vycpaná hlava jelena. Seděl a najednou něco padalo, a chlápek šel k zemi...

svorad

svorad (hodnocení, recenze)

Zde už přítomní hodnotitelé k udělení svých hvězdiček, jak to tak bývá, asi nic moc neřeknou, že ne?

Shimitz

Shimitz (hodnocení, recenze)

to máš pravdu, ale Rumburak je jenom jeden.... Byl jsem na natáčení tohohle filmu a nevím moc mě to téma nezaujalo. Spis me zaujalo to, ze Labus se chova docela pozérsky (možná to ale jenom hraje) a Zednicek vypadal jako bezva borec. Taky mě zaujaly Hanzlíikovy vrásky.

Gogen

Gogen (hodnocení, recenze)

Shimitz: no já Lábuse až tak moc nemusím, ale hlavně ve srovnání s Budařem, jde o naprosto odlišný styl herectví.

Gogen

Gogen (hodnocení, recenze)

právě sleduju kinobox a J.Budař popřel, že by tady měl hrát :-( škoda

mirliflore

mirliflore (hodnocení, recenze)

Rozhodně by to měla být příjemná záležitost aspoň co se týče hereckých výkonů. Nevybavuju si film nebo seriál, ve kterém by Jaromír Hanzlík zahrál špatně.

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Velmi se těším na tuto českou komedii. Konečně snímek, který vypadá, že by žánr mohl uchytit správným způsobem a dokonce i pobavit.

Související novinky

Festival nad řekou se blíží

Festival nad řekou se blíží

17.07.2009

Zhruba před měsícem vás Terry Gilliam touto originální upoutávkou pozval na filmový Festival nad řekou. Terry se do Písku dostaví osobně. Festival začíná 31. 7. a potrvá až do 9. 8. 2009. Na co se… (více)

Reklama

Reklama