Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze (922)

heyda 

všechny recenze uživatele

Už žádné VéKáVéčka, Rodinný pouta nebo Růžovka, teď tu máme konečně ČESKÝ seriál, který si na nic nehraje. Nejlepší díly: Nábor, Schůze, Na váhu, Konvoj a Derby... Doufám, že přijde minimálně ještě jedna série, protože Prušinovský na to má, aby okresní přebor nakonec přetavil i v krajský přebor. Už teď mi v hlavě běží spousta nápadů na další sérii, tak snad se dočkám i realizace. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Kvalita mezi epizodami sice občas kolísá, slabší díly jako Fanynka a Jesle jsou ale dokonale vyvážené skvosty - zatím u mě vede formanovská Schůze. Humor občas vyšroubovaný až do nesnesitelna - Vetchý v Lucce - jinak ale výborně funguje slovní i situační komika vesnice a pralesního fotbalu, o které si můžou jiné "venkovské komedie" nechat jenom zdát. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

-"Maradona bral kokain, věděls to?" -" No jasně, to je známá věc." ...........Přátelství Jardy Kužela a Jirky Luňaka prostě nezevšední. Určitě stojí za to pochválit projekt jako takový. Výběr herců, kteří jsou ve svých rolích maximálně uvěřitelní (Kikinčuk, Novotný, Vetchý, Sobota,...), je občas doplněn skvělou hostovačkou (hlavně vynikající Ivan Trojan jako Bohumír Zenkl). Trošku škoda že s blížícím se koncem přicházejí některé trošku slabší díly (Jaro, Inseminátor, Jesle). Zato některé jsou vyloženě skvělé (Na váhu, Fanynka, Láska). Upozornění: Nenechte se odradit tím, že tohle produkovala Nova. ()

Šakal

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se hodně. Po prvním dílu přišlo totální vystřízlivění v podobě ( až na pár vyjímek ) naprostého kýče. - 20%Naštěstí jsem seriálu dal druhou šanci a musím říct , že jsem ( prozatím ) udělal dobře. Dnes to byl tedy pořádný Úlet :o) 2díl - 70% Uvidíme, kam se seriál posune příště. Já doufám, že to nebude jak na horské dráze a seriál bude mít vzestupnou křivku. p.s. Lonaldo je zpátky v Jižní Amelice a tlustej jak plase :o) 3díl - tak to nakonec na tu horskou dráhu vypadá :o( 3díl - 30% ....a skutečně potvrzeno - 4díl- 80% jj dostat " HOUSLE ", to je skutečná potupa. Jediná věc horší než dostat housle, je dostat je " tam a nazpátek " :o)..... To bylo moc hezký....Ještě kdyby jsi se mnou začal víc mluvit....dobrou noc :o) ... není kráva jako kráva :o) p.s. Prý mám zastydlý( pubertální ) humor, když se mi toto líbí...když já si nemůžu ( a nechci ) pomoct :o) Já osobně bych uvítal, aby samotné téma fotbal bylo více upřednostňováno, ale zároveň musím přiznat, že to není tak špatné a má to vzestupnou tendenci. Nicméně na jedné věci je potřeba zapracovat a to tak, že VELMI... Jingl mezi reklamními bloky! Koukat na " odborníka " z Kozlovny a smějící se štístko Vláďu Šmicra mě stojí spoustu sil a roků..... díl? 18.10.2010...konečně je to tady a samotný fotbal dostal více prostoru, což se ve výsledku projevilo v tom nejlepším možném světle. Musím přiznat, že scénku s roteirem a místním potokem jsem si opravdu vychutnával. Ano, i tohle je možné :o) v LM ji sice neuvidíte, ale mám v živé paměti náš jeden zápas při futsale, kdy se kamarád parádně opřel do balonu, výsledkem z toho byly " výstavní hodiny " a balon neomylně skončil v místním potoce, unášen proudem vody :o) p.s. je příjemné po dlooouhé době sledovat Luďka Sobotu při jeho civilním hereckém projevu ( bez toho jeho HEHEHE ), při kterém jsem vždy dostával tik do pravého oka :o( Milé překvapení. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Za co jste mu dal tu červenou, ty vole?" Nikdy v životě se mi nestalo, abych si organizoval čas podle českého seriálu, ale Okresní přebor mě donutil každé pondělí ve 20 hodin zasednout k TV a zjišťovat, na kterém zapomenutém kanálu ta Nova vysílá. Já jsem prostě musel hodit všední starosti za hlavu a šel jsem oběhat tu pravou obranu s Jirkou Luňákem, musel jsem si stěžovat na lavičce na bolístky s Jardou Kuželem, musel jsem kout pikle s předsedou Orlem a já jsem s nimi snad ukradl i ten Forbes. Mně s tou bandou vesnických exotů bylo dobře na hřišti i v hospodě. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (74)

  • Představitel Jirky Luňáka Ondřej Vetchý jistý čas rehabilitoval se zraněným kolenem a nemohl hrát fotbal. Ve scénách zápasů z inkriminovaného období tak Vetchý pouze chodí a nadává. (Šéfik)
  • Režisér vybíral herce cíleně. Museli umět hrát fotbal, museli vědět, co je to ofsajd atd. Místo tradičního castingu nechal herce, kteří měli představovat fotbalisty, podstoupit celá fotbalová utkání, aby poznal, kdo je skutečně schopný fotbalista. (ClintEastwood)
  • Během natáčení si herci neustále hráli s míčem. Když pak měli natáčet, byli často unavení. Proto jim režisér Jan Prušinovský bago s míčem zakázal. (ClintEastwood)

Související novinky

Reklama

Reklama