Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze (922)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Růže mezi trny na poli současné seriálové tvorby našich komerčních televizí. Kdo alespoň chvíli působil v nižších fotbalových soutěžích a nebere se příliš vážně, ten má o zábavu postaráno a v některých situacích se jistě pozná stejně jako já. Nejoblíbenější postavy: Jiřina, Áda, Jarmil a samozřejmě kanonýr Jarda Kužel. S1: 85% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Už žádné VéKáVéčka, Rodinný pouta nebo Růžovka, teď tu máme konečně ČESKÝ seriál, který si na nic nehraje. Nejlepší díly: Nábor, Schůze, Na váhu, Konvoj a Derby... Doufám, že přijde minimálně ještě jedna série, protože Prušinovský na to má, aby okresní přebor nakonec přetavil i v krajský přebor. Už teď mi v hlavě běží spousta nápadů na další sérii, tak snad se dočkám i realizace. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

1) Půlhodina nezáživné hlušiny, kde se vcelku slušné (a nerušivě přisprostlé) dialogy "o ničem" vydávají za fotbalově-hospodský humor. Inu, je kam stoupat. 5/10 2) Výrazně lepší než posledně. Lepší zápletka dovede stejné divy jako šikmooký Maradona. 7/10 3) Zoufalé. Idiotská zápletka neobohacená takřka o žádný vtip, či jeho náznak (snad jenom buzerace po zápase potěšila), ale de facto doražená odporně vyhlížející Vilhelmovou, jejíž rádoby dilinka neroztahuje ani bránici, ani poklopce. Jenom nudí. 3/10 ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Slušná nadsázka venkovského života točícího se kolem fotbalového mužstva, které hraje jednu z nejnižších lig.. zde sehrála velkou roli plejáda skvostných herců v čele s panem Vetchým, kterému opravdu věříte každé "cholerické" slovo a pan "Dobjej", no to je perla. Myslím, že se seriál dobře zapsal a zdárně následuje klasický český humor, který ve filmech a seriálech ukončila v první půli devadesátých let Hospoda také od Novy. Za tento projekt tedy smekám.. :-)) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Celkově vzato nikoliv dokonalé, ale přesto svojí kvalitou dokonale překvapivé dílo české televize - s malým č!!! Neuvěřitelné. Relativně těžko vznikající počin, který i přes některá zaváhání (o kterých režisér podle poskytnutých rozhovorů většinou ví, ale už s nimi nemohl nic dělat; i proto, že si některými věcmi sám nebyl jistý) zejména v úvodní dvacetiminutovce svého zápasu postupně nasadil vyšší obrátky, získal převahu nejprve ve středu pole, a v druhé půli na hřišti jasně dominoval. Budiž všem zúčastněným (možná až na trochu zbytečnou Táňu Vilhelmovou) chvála za to, že pozvedli český seriál do výšin, do jakých patří. Okresní Přebor jednou bude kultovní záležitostí - pokud jí už není. Zeptejte se kohokoliv, kdo kdy měl něco společného s fotbalem na téhle úrovni, nebo se seberte a vyražte na "tribunu" neboli za zábradlí kolem toho vydupaného plácku, co je na jednu stranu trošičku do kopce, na nějaký ten mistrák. Dejte si kofolu nebo pivo a klobásu - a poslouchejte. Dívat se nemusíte, ono většinou není moc na co:) Ale garantuju vám, že předsedu, tajemníka/pokladníka, místního bosse, a hlavně vždy a za všech okolností nastartované obecenstvo minimálně s mezinárodní trenérskou třídou najdete všude. 80%, ale některé díly jsou na stováka (jenže pár je jich tak na pade;)). Na obě strany sportu...zdar!!! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (74)

  • Gitaristu kapely hrá žižkovský bluesman Petr "Bubák" Bublák. (tiradentes)
  • Natáčení se zúčastnilo několik fotbalových týmů z blízkého i dalekého okolí. (ČSFD)
  • V epizodě se hráči sejdou na druhý trénink opět v tělocvičně, a to bez brankáře Karla (Jakub Kohák). Podle jednoho z hráčů Karel trénink bojkotuje. Trenér Zenkl (Ivan Trojan) jim oznámí, že jdou trénovat ven a objeví se na hřišti svého stadionu, ke kterému přitom tělocvična nepatří. Navíc když pak běhají kolečka se závažím na nohou, tak je mezi nimi najednou i brankář Karel, který tento trénink bojkotoval. (Majkl91)

Související novinky

Reklama

Reklama