Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones. (F.Sucre)

Videa (3)

Trailer

Recenze (125)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na jednu stranu slušně zvládnutý a zajímavě podaný pohled na zákulisí ekonomické krize,s tím spojené propouštění a také pohled na to,jak žijí tamní "manažeři" (tzn.na dluh).Na druhou stranu se ale tohle může stát snad jen v americe a s celým příběhem se opravdu není lehké ztotožnit.Tím spíš,že hlavní hrdina v podání Bena Afflecka je prostě kokot první kategorie.V tomto ohledu mnohem více baví vedlejší postavy v čele s Tomy Lee Jonesem a Chrisem Cooprem.Jako celek Company Men nenudí,ale ta rozpolcenost je tam hodně zřetelná...lepší 3 (70%) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film ktory hlavne ukazuje aki su americki manazeri hlupi hazarderi, ktori maju vsetko na pozicky a zo dna na den mozu o vsetko prist bez toho, aby mali aspon trochu nasporenych penazi. Situacia ked z mesiaca na mesiac zazobany manazer, ktory zarabal 160 litrov rocne, pride o vsetko vratane domu mi sice pripada pritiahnuta za vlasy, ale toto klise nepouzili scenaristi prvykrat. Takze bud su hlupi vsetci americania, ze tak ziju, alebo iba americki scenaristi, ze neustale pouzivaju toto klise. Samotny film je sice dost naivny, ale je zrucne rezirovany, rychlo odsýpa, herci podavaju bezchybne vykony az mi skoro bolo luto, ze manzelka jednej z postav nemoze ist na nakupy firemnym lietadlom, ale iba obycajnou cestovkou ako ostatni normalni ludia. Ano aj manazeri su len ludia, ale dost tazko sa s nimi suciti, ked neustale rozhadzuju peniaze na zbytocnosti az nakoniec iba kvoli svojmu nezodpovednemu spravaniu na to doplatia. Dost rozporuplny zazitok. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Akože "social friendly" film, ktorý môže vzniknúť len v USA! Film o kríze a dôsledkoch na zamestnancov - fajn. Ale ten spôsob akým je táto problematika podaná je jemne stupídny (prím hrá hlavná postava a jej trable po prepustení, "brilantne" zahraná Benom Affleckom). Slabé **, vďaka aspoň za T.L. Jonesa... ()

markuc 

všechny recenze uživatele

Typicky americky zastupce na festivalu. Reziser sam priznal, ze sentimentalni konec musel natocit takto kvuli producentum. Jde o ukazku zivota (a nasledne setreni) behem vypuknute financni krize nekdy minuly nebo predminuly rok. Nic, co by mistniho divaka nejak prekvapilo. To, co jim prijde zvracene a divne, nam prijde jako logicke a pochopitelne. Obcas jsem se fakt divil, co to ti manazeri delaji. Je to vsak natoceno hezky a herecke obsazeni je samozrejme skvele (Ben Affleck, Tommy Lee Jones, Chris Cooper, Kevin Costner, Maria Bello a dalsi). Velkou zasluhu na kvalitnim vyzneni celeho filmu ma vsak debutujici reziser (jinak hlavne scenarista a producent) John Wells. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser John Wells /Pohotovost/ natocil len nudny film, ktory navyse v kinach uplne zhorel. Tema manazerov, ktori vdaka hospodarskej krize upadli divaka nudi, hlavne ked vidi, ze brali desta- pripadne stotisicove platy, tak akosi po tomto je divakovi ich filmovy osud ukradnuty. Ben Affleck hral akovzdy hovno a nijako sa teda nepredviedol ani kevin Costner /Tanec S Vlky, The Postman - Posel Budoucnosti/ a ani Tommy Lee Jones /Takovi normalni Zabijaci/. 30 % ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • V USA chtěli diváci při cvičných projekcích zařadit film do kategorie "horory". (Devitka)
  • Režisér dostal po vstupu filmu do amerických kin asi tisíc e-mailových reakcí od nezaměstnaných. (Devitka)

Související novinky

Tanec s piráty

Tanec s piráty

20.03.2009

Kevin Costner se chystá opět režírovat. A protože jeho Krajina střelců byla ukázkou víc jak solidní řemeslné práce, není důvod jeho nový film nevyhlížet se zájmem. Obzvlášť, když mu scénář pomáhal… (více)

Reklama

Reklama