Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

Rocky88 odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkaj "mezinárodní Superstar?" Jenom kvůli tomu, že k českejm naivcům a naivkám, který si myslej, že z nich budou díky tomuhle hvězdy, pustěj slovenský naivce a naivky, který si myslej, že z nich budou díky tomuhle hvězdy? A navíc nechápu, jak se na tuhle zvrhlou a pokleslou zábavu může někdo/něco dívat. I když, podle toho, co tu napsal uživatel "mysicka", tak se vlastně ani nedivím. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Doporučuji sledovat všelijaké fandovské sestřihy, ty se s přehledem vyšplhají i na čtyři hvězdy, jinak zůstávám u dvou, za slušně hláškující porotu a občas zábavnou hvězdnou pěchotu (aneb nad cizím neštěstím se člověk pobaví nejvíc). Na televizi slušný standart, ale je mi silně protivná forma plná záběrů na uslzená očička a vesměs nezajímavě se prezentující soutěžící (nemluvím jen o zpěvu). ()

Reklama

igi B.

všechny recenze uživatele

>Šašsko Solvinská SopelSrát< . . . No tak to teda tož tak nějak... . . . Na druhou stranu je ale nutno přiznat, že někteří(!) ze semifinalistů umí fakt dobře zpívat. Škoda jenom, že ten svůj zjevný talent raději nerozvíjejí onou pro >smysl věci< potřebnou >zvýšenou pílí a tvrdou dřinou< a raději se zůčastní takové stupidní šoubyznové kulturní onanie... :-/ . . . Nakonec - ono stačí si jen vzít, jak skončily prakticky všechny ty rychlokvašené >hvězdy< předchozích klání, že... .-( . . . Protentokrát raději bez hodnocení, ta pošetilá děcka (snad až na některé opravdu nes(t)oudné magory z "hvězdné pěchoty") asi až tak moc za nic nemůžou, ty touhy a sny... A doba je taková... Nu, nakonec každému co jeho jest, že zase... - - - - - (Občasně nahlédnuto v průběhu >hry< na tv Nova, komentář zde po >hošanském< semifinále jako mnohý - 18.10.2009) ()

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Pěvecké soutěže moc nemusím kór když se jedná o popový žánr. Celá ta soutěž je postavená podle jedné šablony, se kterou se nedá už nic moc tvořit. Je pravda, že nyní se to rozrostlo o dvě státní televize, ale to je taky jediný a chudý nápad, který se od ostatních sérií liší. Koukl jsem na jednu a ani nevím jestli celou epizodu a už se k tomu nevrátil, odpad. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Neverím týmto falošným hodnoteniam ,ktoré tu poväčšinou vidím. Káždý, naozaj každý ,kto má hudbu rád ,túto šou aspoň trochu sledoval. To, že sa to hanbí /ale, prečo?/ priznať, je jeho problém. Áno, súhlasím väčšinou sú to puberťáci,ale mnohí z nich dokazujú , že spievať vedia. Všeobecne mala slovenská superstar lepšiu úroveň ako česká /nemyslím,lepších spevákov/ , ale po troch sériách to už začínalo upadať. Urobiť československú superstar bol ohromný nápad ako vzkriesiť a zatraktívniť tento projekt. Dvojica moderátorov Mareš a Banášová bolá skvelá a vtipná . Adela mala spočiatku riadne navrch ,ale postupne sa Mareš chytil a nesklamal. S porotou som bol spokojný, ale bez Haberu si to neviem predstaviť.Jednoznačný líder a nenahraditeľný porotca. Chodúr bol od začiatku jednoznačným favoritom, ale čím viac sa blížilo finále, tým menej bol zaujímavý a naopak Šmajda sa z pozície outsidera svojimi perfektnými výkonmi dostal zaslúžene až do finále. Páčila sa mi aj Dominika Stará, hlavne zabila tou francúzkou piesňou. Keďže Chodúrovci boli dosť chudobná rodina tak aj preto som bol rád keď si finančne polepšil práve Chodúr.Prešiel celou súťažou takmer bez zaváhania ,takže si zaslúžil vyhrať aj napriek tomu , že ho Šmajda párkrát zatienil. Super projekt , ktorý opäť spojil Čechov a Slovákov. Nehanbím sa priznať, že som sledoval všetky prenosy a pozriem aj ďalšiu ak bude.100%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama