Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

A máme to tu zase.. Soutěžící se potřebují zviditelnit, splnit sen, nebo ztrapnit, komerční televize potřebují větší koláč sledovanosti a více grošů z reklamy, Leoš potřebuje nový rudý vůz z Maranella, náctileté fanynky potřebují nový idol k trhání rodidel a konzumní TV diváci to jen zkrátka potřebují k večerní pohodě. Finalisté v drtivé většině skončí v zapomnění nebo na Sámerově birthday party s lajnama koksu a slízáváním šampaňského z pupku luxusních prostitutek a za pár let je tu ta show nanovo. Zajímalo by mě, kolik procent zdejších hodnotitelů "odpadem" to pokrytecky sleduje.. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Neverím týmto falošným hodnoteniam ,ktoré tu poväčšinou vidím. Káždý, naozaj každý ,kto má hudbu rád ,túto šou aspoň trochu sledoval. To, že sa to hanbí /ale, prečo?/ priznať, je jeho problém. Áno, súhlasím väčšinou sú to puberťáci,ale mnohí z nich dokazujú , že spievať vedia. Všeobecne mala slovenská superstar lepšiu úroveň ako česká /nemyslím,lepších spevákov/ , ale po troch sériách to už začínalo upadať. Urobiť československú superstar bol ohromný nápad ako vzkriesiť a zatraktívniť tento projekt. Dvojica moderátorov Mareš a Banášová bolá skvelá a vtipná . Adela mala spočiatku riadne navrch ,ale postupne sa Mareš chytil a nesklamal. S porotou som bol spokojný, ale bez Haberu si to neviem predstaviť.Jednoznačný líder a nenahraditeľný porotca. Chodúr bol od začiatku jednoznačným favoritom, ale čím viac sa blížilo finále, tým menej bol zaujímavý a naopak Šmajda sa z pozície outsidera svojimi perfektnými výkonmi dostal zaslúžene až do finále. Páčila sa mi aj Dominika Stará, hlavne zabila tou francúzkou piesňou. Keďže Chodúrovci boli dosť chudobná rodina tak aj preto som bol rád keď si finančne polepšil práve Chodúr.Prešiel celou súťažou takmer bez zaváhania ,takže si zaslúžil vyhrať aj napriek tomu , že ho Šmajda párkrát zatienil. Super projekt , ktorý opäť spojil Čechov a Slovákov. Nehanbím sa priznať, že som sledoval všetky prenosy a pozriem aj ďalšiu ak bude.100%. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nikdo další sérii asi nevyžadoval, ale stalo se a nakonec je početná masa diváctva opět u vytržení. Nehodlám si hrát na intelektuála a tvrdit, jak jsem pohoršen apod. Nejsem. Možná tak tím, kolik nesoudných lidí u nás a u našich východních sousedů máme.. Zároveň nebudu zapírat, že jsem úvodní díl neviděl. Viděl, a trošku pozměněná koncepce a především česko-slovenský rozměr může přinést jakési oživení. Holt, když už je současná společnost určitým způsobem nastavena (a může si za to sama!!), tak jest třeba počítat i s posunem společenských norem, s větší bulvarizací, větším zesměšňováním soutěžících, s vícerem nepatřičných poznámek. I průměrně smýšlející divák musí ZÁKONITĚ vidět, že Nově jde zejména o sledovanost, o prestiž, než-li o samotné soutěžící, kteří prahnou po svých minutách slávy a kteří slouží jako výživná potrava k zesměšnění. Každý tu pláče, ale jsme to JEN a JEN MY, kdo dává komerčním televizím popud k tomu, aby vyráběly další a další odvary kdysi úspěšných pořadů. Vždyť soutěžící jsou naši sourozenci, děti, kamarádi, známí.. Moderátorská dvojice Banášová/Mareš vypouští sympatickou chemii, porota je solidně vyvážená, talentů bude taky dost a jinak je to nesmírně jednoduché – buď to budu sledovat a držet klapačku nebo příště zvolím jiný program!! PS: Nad vizuálem upoutávek smekám.. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Doporučuji sledovat všelijaké fandovské sestřihy, ty se s přehledem vyšplhají i na čtyři hvězdy, jinak zůstávám u dvou, za slušně hláškující porotu a občas zábavnou hvězdnou pěchotu (aneb nad cizím neštěstím se člověk pobaví nejvíc). Na televizi slušný standart, ale je mi silně protivná forma plná záběrů na uslzená očička a vesměs nezajímavě se prezentující soutěžící (nemluvím jen o zpěvu). ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Ha, ha, ha za každou cenu bejt mezinárodní, to si myslí asi jen na tývý N@va..Tam máme opravdu ještě hodně daleko. Rozebírat krámy v přímém přenosu, to je opravdu vrchol nevkusu, podobně jako všechny ty vulgarismy a fekální humor od všech moderátorů (ke kterým se radši vyjadřovat nebudu) bez rozdílu. Celá tato dávno už vyhaslá pseudoumělecká soutěž o pseudohvězdách a pseudohvězdičkách, které si už dávno odbyli svých pět minut slávy a teď místo toho aby ukázali co skutečně umí, tak je o nich víc slyšet v bulváru, než kdekoliv jinde...Tohle všecko tu už bylo a to dvakrát s Faktorem dokonce třikrát. Bohužel komerce, kulturní úpadek, spotřební život, technokratismus, to je skutečné zrcadlo naší doby. Soutěžící ani netušej že je N@va vlastně ponižuje před celým národem, i když ti si naivně myslí, že z nich jednou budou hvězdy a bude se o nich všude psát..Možná ano, ale jen v umělé továrně na výrobu umělých hvězdiček, ano v TV N@va, u které je na prvním místě především zisk pak až soutěžící. S tímhle tedy N@VA nevyhrála, a nebo že by si zvedla už takhle skomírající sledovanost? Jisté je jen to, že nejméně do Vánoc má opět vystaráno a národ bude krmit neuvěřitelnejma sračkama. Nedíval jsem se, po deseti minutách jsem to musel přepnout a pustit si radši šíleného Hitlera na dvojce. To byl taky SUPERSTAR:-)! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama