Reklama

Reklama

Na ospalém předměstí mezi rozkošnými domky s upravenými předzahrádkami stojí černý dům s mrtvým trávníkem. Aniž by to sousedé věděli, hluboko pod ním je obrovský tajný úkryt. Žije tam Gru, který se nezastaví před žádnou špatností, na druhou stranu ale umí být nekonečně zábavný. Obklopuje se armádou uličnických a zlomyslných mimoňů. Gru chce ale získat slávu i uznání své přehnaně kritické matky. Naplánuje, že ukradne Měsíc. Na cestě k cíli mu stojí spousta překážek, zejména jeho konkurent Vektor, syn šéfa Banky Zla. K tomu, aby jej překonal, potřebuje Gru pomoc tří děvčátek ze sirotčince. Jenže s nimi přichází ještě víc problémů. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (1 040)

predators 

všechny recenze uživatele

Já, padouch, si dovolím označit tento animák za jeden z těch vydařenějších. Vybalancované charaktery postav se nám starají o příběhovou stránku filmu a o tu zábavnou se dělí poněkud větší množství "vímjáčeho", třeba žluťásků. Nejvíce mi asi připomínali Wormse z počítačové hry, kdo zná, ví. Jinak jde o skvěle moralizující, dětsky infantilní a v neposlední řádě o nápadité dobrodružství. 75% ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Po Mimoních zcela (ne)logicky (asi jsem se spíš měl kouknout předtím, že) následovala druhá projekce Despicable Me. Je třeba znovu zopakovat to, co už x krát v profile Mimoňů - jsou perfektní, ale film sami utáhnout nedokážou. A jestliže jsem dal Mimoňům i přes jejich neduhy čtyři hvězdičky, zde musela logicky jedna navíc přibýt. Naschvál jsem si po Mimoních stáhl originál, ač jsem se tím připravil o zadek a sépiomet, neb u Mimoňů mi dabing vadil. Zde pouze dvě poznámky - Jasona Segela jsem vůbec nepoznal a Steve Carell byl dobrý, ale nechápu, proč ten ruský / slovanský přizvuk... 90% ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Použité, klišovité, předvídatelné, vyděračské, tuctové, přeceněné, tak nic z toho Despicable Me není :o) Jako každý animák je určen hlavně pro děti a přerostlé děti jako jsem já, ale podle nechápavých tvářiček, které jsem měla možnost vidět v kině a stále vychechtaného tatínka sedícího za mnou usuzuji, že i dospěláci najdou zalíbení. Mimoňky na heliu si musí oblíbit každý. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Uzasne postavicky, ujeta zapletka, pro deti dokonale. I ja se bavila naramne, ackoli o vetsinu vtipku se postarali zluti Minionove. Malicka Agnes taky nemela chybu (zvlast scena s nohou a chlupatym jednorozcem mi uvizla v pameti). A nejlepsi sceny vubec jsou pro me ty s knizkami na dobrou noc... prvni i druha, ktera je navic krasne dojemna. Chtela bych knizky s manasky! A na zaver musim vyzdvihnout perfektni dabing Grua, Steve Carell je machr. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších animáků, které jsem v poslední době viděla, i přesto mě to ale nenadchlo tolik jak jsem čekala, potom co jsem kolem sebe slyšela za chválu. Minions byli totálně úžasně dokonalý, taky chci jednoho. Musím pochválit a vyzdvihnout výborný soundtrack (v čele s titulní písničkou od Pharrella Williamse). Vtipná zápletka, společně s úžasnou malou holčičkou a jejíma jednorožcema, snad jen ten doják bych na konci mít nemusela (ale dobře no, je to pro děti). A asi nejlepší scéna - parkování. 4* ()

Galerie (107)

Zajímavosti (46)

  • Když se Gru (Steve Carell) vznáší ve vesmíru, vidíme na letící vstupence na balet číslo 072069, tj. 20. 7. 1969, což je datum prvního přistání na Měsíci. (HellFire)
  • Tvůrci vymysleli mimoňům vlastní jazyk, tudíž každý zvuk, který vydají, by šlo přeložit na určité normální slovo. (akisha)
  • Každý z mimoňů je originál, žádní dva nejsou stejní. (Luigi.K.)

Související novinky

Netflix se vzdal práv na další animák

Netflix se vzdal práv na další animák

20.12.2022

Streamovací společnost Netflix nakonec nezafinancuje vznik oznámeného animovaného a ručně kresleného snímku Ember od režiséra Sergio Pablose (Klaus). Důvod pak podle všeho souvisel víc s kreativní… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama