My rádi jíme (TV pořad)

Česko, 1999

• Tosim

Po tom, co se kdesi zpocený Novotný svěřil, že cestuje do dalekých krajin jen proto, aby si tam nacpal svůj už tak tlustý pupek, jsem ztratil veškeré iluze o funkci zvané "bavič."(22.2.2010)

• Karlos80

Stále ty stejný ksichty kolem žrádla, to se už pomalu v Česku stává jaksi módou a národní tradicí:-) Když to není Bohdalka nebo Novotný, tak je to zas Zounar, Vodochodský, Maděrič, Kopál, Jančařík ml. nebo Podhůrský, no ještě že tam není Pepek Vyskoč neno Koloťuk. Jen zlomek z těch všech receptů bych si ve skutečnosti uvařil a poté po sobě snědl:-) Kulináři-šulináři každým coulem..(16.2.2010)

• cheyene

Upocený a rozřehtaný Petr Novotný za asistence ztřeštěného J. A. Náhlovského a z celé trojice nejrozumnější Jiřiny Bohdalové připravují různé pokrmy...Budiž...Tu jednu hvězdičku si za svoji snahu zaslouží.(30.12.2011)

• WANDRWALL

Že vy rádi jíte, to je na vás vidět. Ale my rádi s vámi nejedli. Celá naše rodina vás nesnášela!(29.9.2010)

• GilEstel

Petr Novotný na vrcholu své popularity. V té době byl ten chlap doslova na roztrhání. Novoty už nestačily, tak se rozhodl uprostřed plánování Dobrot natáčet pořad o vaření. Resp. antivaření. Hlavní nosná myšlenka pořadu je: Ukázat publikum, jak člověk rád žere. To je ostatně vidět i na tělesné stavbě hlavních účinkujících, leč žádalo si to i praktickou demonstraci. Co naplat, že obžerství je jeden ze smrtelných hříchů. Aby v tom nebyl sám, vzal si Péťa do party Bohdalovou a svého dvorního šaška, přicmrdávače a nahrávače na smeč Josefa Aloise Náhlovského. Aby se pořad držel správné pointy, nesměl nikdo z účinkujících před pořadem několik hodin nic jíst. Výsledný efekt 3 slintajících žroutů nad hrncem za soustavného mlaskání tak na sebe nenechal dlouho čekat. Tohle už netrumfnul ani Zbyněk Merunka, když ho pan ředitel Železný po kauze s CME vykopnul z hlavního zpravodajství Novy a šel slintat do pořadu MŃAM MŃAM ANEB PRIMA VAŘEČKA. Nejhorší je, že v době, kdy u nás neexistovaly žádné kvalitnější pořady o vaření, na to dost lidí koukalo.(27.3.2012)

Já taky rád jím, a dřív se mi ten pořad líbil. Hodnocení je tedy nostalgické. Podle mě ovšem lepší, než pořady dnešní o vaření, momentálně je vše na jedno brdo...(5.6.2011)

• Carlossss

Tohle bylo zlo...(9.12.2011)

• Hromino

Novotný: "My rádi jíme." - Je to poznat.(15.9.2009)

• ssfan

Tohle ještě šlo.(27.8.2009)

• Danny F.

No ještě čumět jak někdo žere:-)(16.2.2010)

• BitlDjus

Paná Bohdalová opravdu ráda jí...a nezapomente si příště v 17:00 zapnout tv nova "My Rádi jíme"(13.10.2009)

Nenažrané celebrity co rádi jí a vaří se předvádí pře národem. Proč ne? Jídlo je také vášeň, tak je tento pořad taková gastronomická pornografie s občas dobrým receptem.(16.2.2010)

• Nihlathak

Novotný konečně adekvátním moderátorem nějakého pořadu, akorát bych ho nazval My rádi žerem. Notovný, jak si olizuje prsty, fakt podívaná, kam se hrabe Babica.(12.2.2012)

• lskala

V roce 1999 - "My rádi jíme"... V roce 2009 - "Jste to co jíte!" Kam ten svět spěje?! :-D 5% - Odpad!(11.12.2009)

• sskrblik

No tohle byl, ale hnus! Novotný je špatný herec a teď nám ještě radí jak si uvařit. Proč ne, pár receptů by se dalo. Ale byl to naprosto zbytečný pořad.(15.1.2010)

• morena.jea

Bohdalka - takhle, takhle, takhle,...(25.11.2011)

• stybro

S retardovaným Náhlovským bych si ke stolu nesedl.Novotný by mi to stejně všechno sežral,takže je to vlastně jedno...(16.9.2009)

• Agent008

Jo, bylo vidět, že všichni opravdu rádi jedí.(4.11.2009)