Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Chvíľu som zvažoval, či tomuto filmu neprasknem plné hodnotenie, veď tá mimika tváre malých chlpáčov bola na tak debilnej úrovni až som sa skoro posral od smiechu. Predovšetkým malý mýval bol môj horúci ašpirant na tohoročného Oscara. Bohužiaľ musela prísť na radu Amerika a ich duchaplné konce a zvládanie deja. Popravde sám by som tento film nevedel ukončiť tak aby sa nepokazil. V podstate herecké výkony ani hodnotiť nemôžem, pretože som o žiadny výkon ani nezakopol. Fraser nám trochu pribral a z búchača čo natrhne prdel dejakej Múmií je teraz tlsťoch čo sa mastí s mývalmi a lasicami. Moje prvotné hodnotenie bolo teda zrezané viac ako o polovicu za čo môže Amerciká naturálna povaha písania scenára komédií s Happy endingom. Tak aspoň two stars za vymakané zvieratká. 28% ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak někdo může dát odpad. Jedná se o pouho-pouhou rodinnou komedii, u které se nemusí nijak přemýšlet a to je účel tohoto filmu. Své si splní - je směšný, hravý, zaměřený v prvé řadě na dětského diváka a jeho rodiče. A o to přece jde. Snad jste od toho nečekali nějakou hlubokou myšlenku a herecké výkony hodné Oscara? Já se pobavila a ty lumpárny, co zvířátka prováděla Brendanovi Fraserovi splnily své poslání. Pro rodinné odpoledne u televize jak dělané. PS: Obrovské plus (tedy alespoň podle mě) je, že zde zvířata nemluví jako v jiných infantilních rodinných komediích. ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Brendan Fraser je moc dobrý herec na to, aby hrál v takové kravině, Brooke Shields (zraje jako víno…) je moc atraktivní na to, aby se musela pitvořit v tolika trapných scénách a Roger Kumble je moc velký packal na to, aby natáčel filmy. Bohužel stalo se. Vy ale určitě máte spoustu lepších věcí na práci, než abyste zabili hodinu a půl při sledování takové trapárny. Mě osobně všechna ta divně animovaná, upištěná, „tut-tu-du-dů“ si pobroukávající zvířátka omrzela hned v první minutě a vypnutí filmu až téměř po hodině považuji za téměř nadlidský výkon. Za co tedy ta jedna hvězdička? Ani nevím, nejnižší hodnocení si pro jistotu schovám pro případné pokračování „Ještě chlupatější odplata 3D“. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nedopatřením jsem se nachomýtl k filmu, který mě opravdu nenadchl. Fraser tlustej jako prase a kupa zvířátek, která by zasloužila postřílet a vycpat. Protože jsem se několikrát zasmál (možná i nechtěně), dávám 2*. Ale...tvůrci si zřejmě neuvědomili, že co funguje v kreslených groteskách, nemusí fungovat naživo. A jako v každé správné amícké komédii i tady se prdí (skunci), lítaj hovna (byť ptačí) a páchají se jiné nechutnosti. Kdyby létaly hlavy následované provazci střev a hektolitry krve, pak bych i jednu hvězdu přihodil. A pokud by se každých 10 minut svlékla nějaká šťabajzna, tak bych dal i čtvrtou hvězdu. Jenže to by pak byl úplně jiný film... Dobře, je to nejspíš pro děti. Znamená to však, že děti jsou úplně blbé? A jsou schopny pochopit, co značí duhový deštník ve Fraserově pracce? Jistěže ne....asi tak. ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Typická nízkorozpočtová komédia. Všade plno zvierat, ktoré sa vyvršujú na Brendanovi Fraserovi a to je akože veľká sranda. Neuveriteľne veľmi neznášam na konci filmov keď je celá "rodinka" akože pohromade a tancujú tam nejaký otrasný tanček, takže už musím vypínať televízor. Nemám rád tento druh vtipov, aké sú vo filmoch tohoto kalibru. Konštatujem: Nič-moc. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama