Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Co to?Režisér vynikajících Nebezpečných Známostí zřejmě bere opravdu tvrdý fet.Brendan Fraser,je tu neskutečně obtloustlí,pitvořící se a evidentně nechápe,jak se může herec s jeho talentem,propadnout tak hluboko.Ve filmu není ani náznak nějaké logiky,návaznosti scén nebo snad celystvého příběhu.Což bych od Kumblea fakt nečekal.Nevtipný humor,laciné efekty,moralizující eko sračka.Škoda,to téma úplně blbé není,jen je zoufale trapně natočené.ty 2 vtipy s mývalem to nezachrání. ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti filmům pro šestileté děti. Ba naopak, tvrdím, že těch dobrých (vlastně i průměrných) se v současnosti točí zoufalo málo. Chlupatá odplata má být jedním z nich, ale hned na úvod říkám, že spadá do kategorie průměru. Při hodnocení jsem se snažil naslouchat svému infantilnímu já, kterému se první polovina opravdu líbila a skoro nabylo dojmu, že Hon na myš získal rovnocenného souputníka. Bohužel, v druhé polovině se pokazilo vše, cose pokazit dalo. Závěr, kdy se ti hodní spojí proti těm zlým a vyženou je z města, je opravdu špatný a taneční scénou režisér Kumble rozcupoval na cucky dosavadní spojenost s věrohodnou animací zvířátek. Hlavní hvězdou Chlupaté odplaty je bezesporu Brendan Fraser, kterému stačí po celou dobu jen ječet, smutně koukat nebo se idiotsky usmívat. Přesto to byl z mého hlediska právě on, kdo utáhl celý film a pohled na něj byl rozhodně sympatičtější než na zmatenou Shieldsovou, revoltujícího synka nebo über zloducha Kena Jeonga. Závěrem bych měl jen dvě poznámky k zvířatům, kolem kterých se děj vlastně točí. A to, že na jednu stranu se mě líbil originální způsob, jak byla vyřešena jejich komunikace, na druhou stranu mě už štve zlozvyk amerických filmařů vnucovat nám představu, že mýval, vačice a tchoř dokáží vyrobit superkomplikované pasti a technické vychytávky. Jako by nestačily šišky... ()

Reklama

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, že hlavní roli hraje Brendan Fraser, bylo mi jasný, že ten film nebude normální ani náhodou. A taky že nebyl. Byl naprosto absolutně nenormální. A totálně skvělej. :-) Nečekal jsem ABSOLUTNĚ nic. Ale to co jsem dostal, byl naprosto báječnej nášleh - od první do poslední minuty. A poučení ? Neštvěte přírodu, jinak vám nakope p..del ! :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto totalni blbina, kde nejdriv zvirata docela vtipne prudi Brendana, aby to na zaver spadlo do ocekavanyho poucovani a polepsovani. Nastesti i pres to se u toho da docela dobre pobavit, Fraser se neustale xichti jak idiot, vetsinou se i tak chova a je pekne vyzranej, ale zaroven mu tahle role docela sedla, zvirata vymejslej paradni vochcavky a jedina skoda je, ze obcas jsou triky fakt hodne slaby a zvirata vypadaj silne umele. Nicmene jako takova kravinka pro deti to slape hodne slusne, svizne natoceny, sem tam nejakej solidni forek, takze to ty 3* da. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Vysvětlete mi někdo, jak se může tento film někomu nelíbit. já se málem počůrala smíchy. snad jen ten závěr byl maličko kýčovitý, ale vzhledem k tomu, že se jedná o rodinný film, jinak to dopadnout nemohlo. Smála jsem se od začátku do konce. Fraser odvedl výtečnou práci. Celé dílko je milé, vtipné a zábavné. Nevím, ale čekat od filmu s touto tématikou nějaké hlubokomyslné bláboly, mi přijde velmi zcestné. Triky ujdou, děti se skvěla baví a dospělí s nimi. O tom přece rodinné komedie jsou. Kritizovat to, je stejné, jako si u hororu stěžovat na to, že se při jeho sledování bojíte. Za mě super komedie. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama