Reklama

Reklama

Ali opouští rodnou Iowu a míří přímo do L.A., aby si splnila svůj sen a stala se zpěvačkou a tanečnicí. Hned první den narazí na noční podnik Varieté, který řídí vysloužilá kabaretní zpěvačka Tess se svým kamarádem a krejčím Seanem. Podnik má své dny slávy dávno za sebou a Tess bojuje o to, aby chátrající divadlo udržela při životě. Ali se do tohoto místa hned zamiluje a za podpory číšníka Jacka se v něm snaží prorazit. Tess je k jejímu snažení vrcholně skeptická. Ali nezbývá než vzít do ruky podnos a v roli servírky čekat na svou příležitost a bojovat o své místo na jevišti. Události však naberou rychlý spád, když její silný hlas způsobí, že se z ní nakonec stane hvězda, jakou vždycky chtěla být. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (406)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Christinu Aguileru bezmezně miluju. Její osobnost, hlas, projev, songy, texty. Burlesque možná je typickým muzikálem s klasickým schématem "o nalezení štěstí a zasloužení dostat se na vrchol" a všemi těmi klišé. Má ale natolik skvělé obsazení, scénář a především také hudbu, že v tomto případě mu to klidně všechno prominu. Dokonce i Christinino herectví vyznívá velmi přirozeně a její vztah s Camem Gigandetem, o němž jsem předpokládala, že bude zpracován tuctovým způsobem, mi díky všemu tomu jejich laškování, vtípkům i dialogům přišel zábavný a osvěžující. Při scéně, kdy Kristen Bell zlomyslně vyhodí playbackovou aparaturu a těší z toho, jak se Ali ztrapní, mě mrazilo. Ten Christinin nástup na scénu je fenomenální!:) Také se mi líbilo, že v roli, kdy se z holky z malého městečka stane hvězda, dokázala Christina ukázat jak tu počáteční nezkušenost své postavy Ali, tak zároveň v ní byla vidět pěvecká i taneční suverenita a sebevědomí jí, coby Christiny Aguilery, malé ženy s velkým hlasem. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tato návštěva Varieté naprosto naplnila má očekávání. Silné ženské hlasy mi postavily veškeré ochlupení na mém nedepilovaném těle, sexuální choreografie zase poškádlila jeden z mých orgánů a triviální romantika okořeněná drobným materiálním problémem neměla sílu nějak zásadně rušit velmi dobrý dojem. A ač mé oči přeblikávaly z jedné slečny na druhou, tak hereckým vítězem je pro mne tradičně vynikající Stanley Tucci, i když „kope za růžové". ()

Reklama

Anchi 

všechny recenze uživatele

Muzikálů je málo a vzhledem k tomu, že jsem při sledování měla sto chutí jít vytancovat si kopýtka a vyzpívat si hlasivky... Budu nadržovat 5*. Navíc... Christina by přiměla i mě, abych se do ní zamilovala. :-) Burlesque není nejlepší, co jsem kdy viděla, ale rozhodně ve mně vyvolal radostnou náladu a to se cení. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl hodnotit Christinu Aguileru, potažmo její hlas, tak bych byl na pěti hvězdičkách. Ačkoliv jí jako popstar nemusím, tak zpívat, alespoň tady, umí. Jenže tohle nebyl koncert (i když ho to chvílemi připomínalo), ale celovečerák .. a bohužel s neskutečně mizerným scénářem. Víc jak za dvě hvězdičky to u mě není. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Velká nadšenost! O tomhle snímku jsem dlouho nevěděl a budu citovat větu, kterou jsem řekl po shlédnutí Magic Mike: "Áchjo, škoda, že něco takového není také v provedení pro pány." NO A HLE! Objevilo se Varieté. Pánové (a myslím, že i některé dámy) budou bez sebe. Děj sice jednoduchý, ale účinný. Christině Aguileře smekám obrovskou poklonu a to jak za pěvecký a taneční výkon, tak i za ten herecký. Sakra to je ale kus ženský! No nebudu se tu dále rozplývat. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (21)

  • Podnik Burlesque Lounge bol v ateliéri postavený v priebehu 6 týždňov. (drake31)
  • Píseň "Bound to you", ke které Christina Aguilera složila text, byla v roce 2011 v kategorii nejlepší originální skladba nominována na Zlatý Glóbus. (Exos)

Související novinky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

17.01.2011

Tak jako každý rok, i letos, nám hollywoodští zahraniční novináři připravili nejedno (ne)příjemné překvapení. Pod letošním moderátorským vedením Rickyho Gervaise se stal neúspěšnějším filmem The… (více)

Královské i sociální Zlaté glóby

Královské i sociální Zlaté glóby

15.12.2010

Osmašedesáté udělování „oscarových předskokanů“ se odehraje v lednu, nominace známe od včerejška. Co se týče počtu nominací, vede britské drama s údajně excelentním Colinem Firthem The King´s Speech… (více)

Souboj blondýnek v Burlesce

Souboj blondýnek v Burlesce

11.10.2009

Bývalá Veronica Mars Kristen Bell (právě tento víkend má za louží premiéru její komedie Trable v ráji) bude znepříjemňovat život Christině Aquileře. Zahraje si totiž její rivalku v muzikálu Burlesque… (více)

Reklama

Reklama