Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak neuveritelnou hovadinu jsem snad nikdy nevidel a cesky dabing vsechno jeste jen umocnil. Za celou dobu jsem se zasmal vsevsudy trikrat zbytek filmu sel spis vylozene na nervy. Svetle momenty nastaly az s Al Pacinem po scene s narozeninovou oslavou a babkou ozivovanou jalapenos, jinak ztracenej cas. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie. Opravdu jsem se bavila a smála se. Spousta zábavných scén, které rozesmějí snad každého. Sandler je skvělý, a je vidět, že dokáže zahrát cokoliv a kohokoliv, nejvíce mě překvapil se skákáním přes švihadlo. Tajná řeč byla taky kvalitní :D, mexická babička jak by smet. Sice to nebyl úplně super výkon od Dugana, ale nemůže přece pořád jen excelovat. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám hrozně rád, ale upřímně, tenhle film se tvářil šíleně už od samotného prvopočátku. Adam Sandler to má na háku. Buď natočí fajnovou komedii nebo bláznivou komedii, a aby občas kritiky umlčel, tak zprcne nějakou perfektní dramatickou postavu. Jack a Jill je určitě jedna z těch bláznivých komedií, která mě ale bohužel vůbec nepotěšila. Každopádně Adamovi udělala kšeft a to je podstatný. Adam tak dokazuje, že si může točit, co se mu zachce a pokaždé z toho potečou slušný peníze. Tenhle film mě ale fakt sral. Jack byl ještě v pohodě, ale Jill byla vysloveně na pěstí. Každopádně uznávám, kolikrát jsem se u filmu moc hezky zasmál, ale Jill je prostě trn, kterej mě v tomhle filmu šíleně sral. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $79miliónovTržby USA $74,158,157Tržby Celosvetovo $150,415,845Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,428,311 //počet predaných kusov 159,531Tržby za predaj DVD v USA $11,294,159 //počet predaných kusov 601,625║ Kam až Sandler chce klesnúť, tak týmto blivajzom letel takmer na dno znesiteľnosti, nie nechutnosti samozrejme, nehorázne prázdna dejová výstavba, z tak suchým humorom až hrôza, asi jedna scéna odohrávajúca sa v kine sa dala, ostatné čistý otras a k tomu čerešničkou na torte bol Al Pacino, ten maximálne prehráva vo svojej úlohe, to som fakt nepochopil jeho účasť. A opäť pekná pálka je rozpočet, to fakt len na honoráre mohli utratiť, ale scenárista musel makať asi zadarmo. A Sandler by to už mal asi zabaliť, fakt ten chalan ide už bez kúska šťavy! /15%/ ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

No nevim jak ostatní (kteří dávaj odpad) ale já se prostě královsky bavil. Je to Sandler, nečekám žádnej super inteligentní humor. Dvojroli ale zvládl v pohodě. Při pár scénkách jsem fakt brečel smíchy! A mexikánec hází džouky jako pán. Moc se mi líbily taky ty prostřihy s dvojčatama na začátku a na konci filmu. Normálně bych dal 3*, ale za ty odpady to zvyšuju. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy si Jill (Adam Sandler) obléká minisukni, Sandler náhodně ukázal své genitálie. (Maruškaa)
  • Adam Sandler zlomil rekord Eddiho Murphyho v počtu nominací v jednom ročníku Zlatých malin. Díky filmům Jack a Jill, Bucky Larson: Zrozen být hvězdou (2011) a Zkus mě rozesmát (2011) byl jako herec, scenárista či producent postupně nominován hned na jedenáct sošek. nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herSamotný film byl pak nominován v kategoriích nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herec ve vedlejší roli (Al Pacino), nejhorší herec ve vedlejší roli (Nick Swardson), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Katie Holmes), nejhorší herečka ve vedlejší roli (David Spade), nejhorší herecký tým, nejhorší režie (Dennis Dugan), nejhorší prequel, remake, spin-off nebo sequel, nejhorší filmový pár (A. Sandler a K. Holmes), nejhorší filmový pár (A. Pacinem a A. Sandlerem) a nejhorší scénář. Film současně získal také rekordních deset Zlatých malin z jedenácti nominací. Anticenu Zlatá malina dostal i oscarový herec Al Pacino, který hrál ve vedlejší roli sám sebe. (Dlee)
  • Johnny Depp hraje společně ve filmu s Al Pacinem malé comeo při sledování basketbalového utkání. V závěrečných titulcích však není uveden.
    (Digi_cz)

Reklama

Reklama