Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já mám prdící fórky hodně rád, ale pokud jsou prakticky tím jediným, čemu se u filmu zasměju, asi to nebude moc dobrá komedie. Dobře, bavil mě ještě hláškující Mexikánec. Patrně asi nejslabší sandlerovka, s níž jsem měl dosud tu čest. Sandler se v ní nezapře, ale jako by jel se zataženou ruční brzdou. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

No nevim jak ostatní (kteří dávaj odpad) ale já se prostě královsky bavil. Je to Sandler, nečekám žádnej super inteligentní humor. Dvojroli ale zvládl v pohodě. Při pár scénkách jsem fakt brečel smíchy! A mexikánec hází džouky jako pán. Moc se mi líbily taky ty prostřihy s dvojčatama na začátku a na konci filmu. Normálně bych dal 3*, ale za ty odpady to zvyšuju. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se u toho zasmála. Adam jako žena je docela přesvědčivý a i mu to slušelo. Neříkám, že Jill mi nelezla na nervy, to docela dost, ale řekla bych, že to byl Adamův hlavní cíl. Znepříjemnit tuhle postavu divákům, aby si na konci uvědomili, že to vlastně tak špatná osoba nebyla. Tahle komedie, určitě nepatří mezi ty Adamovi nejlepší, ale zasmějete se u toho a velké plus je Al Pacino. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono to nie je zase až tak veľké prekvapenie. Ak hovoríme o filmoch Adama Sandlera a hlavne Dennisa Dugana môžme sa stopercentne pripraviť na sprostosť typu Zohan. Jack a Jill má možno niekoľko vtipných momentov - predsa len nie je Sandler a Dugan v infantilnej komédií po prvýkrát, len je to rovnaké ako kopec krát pred tým. Film s morálnym posolstvom. A to bohužiaľ funguje len v malom množstve Sandlerových filmov. Al Pacino je asi jediná postava od ktorej som toto nečakal. A tým že je na obrazovke pomerne často, spôsobuje, že musím krútiť hlavou a rozmýšľať ako ho na toto nahovorili. Jack a Jill je podpriemerná komédia na jedno použitíe, v ktorej je Sandler neznesiteľnejší ako zvyčajne, hlavne v tej ženskej šušlavej polohe. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Kritika si na tomhle filmu musí smlsnout, a kdo se na něj vydá do kina, bude hořce litovat, protože psychickou újmu a vyhozené peníze za kino, mu už nikdo nevrátí. Stejně jako mně. Sandler natočil film s velmi trefným označením "chci vrátit vstupné". Pokud jeho předchozí unylé "Zkus mě rozesmát" bylo filmem nudným, o jeho nejnovějším počinu se dá napsat jediné: ZOUFALOST NON PLUS ULTRA. Kdy Sandler nabyl přesvědčení, že je schopný zahrát si ženskou roli v děsné paruce, našminkovaný a překvapivě svalnatý?! Vypadal jak vysloužilý transexuál před operací pohlaví s nepříjemně uvřeštěným hlasem, jimž zřejmě demonstroval komičnost svojí (dvoj)role. Jenže něco jako scénář evidentně neexistovalo a vše bylo jako hustá improvizace nahrazující scénář, který se někam těsně před natáčením ztratil. Kloudná zápletka neexistovala, vypointované dialogy neexistovaly, vtip se nevyskytoval a jen se vše natáhlo do 90. minut, které byly tak ubohé, jak už dlouho nic nebylo. A jak se sakra Sandlerovi podařilo přemluvit Al Pacina?! Al Pacino zřejmě za a) musel být zfetovaný, za b) je na tom špatně a bere každou roli, za c) dostal královský honorář. Věřil bych od každé možnosti trochu a jeho zesměšnění v závěru sám otráveně komentoval výstižným slovem "SPÁLIT". Přeneseně by se to dalo použít i na tento film. Měl by se spálit. Johnny Depp se ve filmu také krátce objeví jako návštěvník zápasu NBA, ale působil trapně. A vrcholem byl David Spade jako obletovaná transka s poprsím! Bada-Bada...že nevíte, co jsem právě napsal?! Ani já to nevím, ale tohle je například jedna z replik řeči, kterou mezi sebou dvojčata Sandlerovi v mládí komunikovali. A vtipy antisemitické, rasistické a jim podobné se vůbec nepovedly, stejně jako nevtipný adoptivní indický chlapeček lepící si na sebe předměty. Přísahám, že jsem se ani jednou ani neuchechtl. Tak stupidní film nepamatuji. Zlatá Malina ho jistě nemine. Někdo může namítnout, že po technické stránce to nemělo chybu a nebylo poznat, že dvojčata hraje jeden herec, ale na to se nehraje. Důležitý je především obsah, a v případě komedie zvláště. Sandlerovi připadal život dvojčat nějakým způsobem vtipný, a proto se rozhodl o něm natočit tuhle otřesnou komedii. Kolik dvojčat však po zhlédnutí jeho opusu spáchalo dobrovolný odchod ze světa, se mně už zjistit nepodařilo, ale počet možná bude vysoký. Tahle komedie však ode mě získává nejnižší možné hodnocení. 0% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Filmoví kritici z produkční společnosti Red Letter Media Mike Stoklasa a Jay Baumann neváhali označit film za podvod, který měl pomocí přehnaně nafouknutého rozpočtu a množství reklam zajistit finanční zisk Adamu Sandlerovi a jeho přátelům. (Brousitch)
  • Ve filmu se objevuje tvrzení, že Jack (Adam Sandler) a Jill (Adam Sandler) jsou identická dvojčata. Pojem identická dvojčata je však vnímán pouze v případě jednovaječných dvojčat stejného pohlaví. (Maruškaa)
  • Ve scéně, kdy si Jill (Adam Sandler) obléká minisukni, Sandler náhodně ukázal své genitálie. (Maruškaa)

Reklama

Reklama