Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (295)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Dokážu si naladit na úroveň, že zvířátka prostě mluví, v tom žádný problém. Ten vidím hlavně v přehánění. Zvířátka ať si klidně říkaj, že si člověk musí označkovat území, aby kdo ví co, ale když to ten člověk začne skutečně dělat, tak to už by musel být úplný debil. Ale on není debil. Takže taková nevyváženost. A té bych tam našel víc. U lidí i u zvířat. Ten celý vesmír vůbec nefunguje, naštěstí u komedie to není zas takový problém. A pak bych tu mohl psát něco o předvídatelnosti, ale to u komedií zas tolik neva. Větší problém je spíš to, že děj je takový idealisticky zkratkovitej. Někdo se třeba do někoho zamiluje, ale z toho děje, co člověk vidí, nemá pocit, že by k něčemu takovému mohlo dojít. Ale to je fuk. Nějaké umění od takového filmu člověk asi nečeká. Pobavit to chvílemi zvládlo, takže hodnotím průměrně. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám rád, ale udělal jsem obrovskou chybu, když jsem se nepodíval, o čem tenhle film má být a hlavně jsem nezkoukl trailer. Šokovalo mě totiž to, co následovalo. Ošetřovatel Kevin James je lůzr a zvířata, o která se stará, se mu rozhodnou pomoct. Jenže to ještě neví, že mluví, což se po chvíli taky dozví. Ono se to tváří blbě, ale je fakt, že i takový filmy občas dokážou fungovat. A tenhle film občas tak i docela funguje, jenže tohle mi přijde, že už od počátku bylo myšleno jenom jako taková ptákovinka pro rodiny s dětmi, což teda nevím, jestli to děti bude lákat. Každopádně Adam Sandler nezklamal a jeho dabing té roztomilé opičky tam potěšil, oproti samotnému filmu. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Kevin James "paří" v TGI Fridays s mluvící gorilou v triku. Tohle je jenom špička ledovce všech těch absurdit, kterými se film může "pochlubit". Ale i přes tento fakt jsem se u filmu po většinu času více méně bavil. The Zookeeper je prostě nenáročná filmová jízda na sobotní večer, která po pár dnech vyšumí do ztracena. „It's not my fault. I said throw poop at her. That always works.“ ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Krásné ztvárnění zvířat to se musí nechat, ale bohužel příběh jednodušší a vtipných scén minimum. Díky tomu se tato rodinná komedie stává průměrnou a místamy až nezáživnou, ba dokonce přehnanou, viz.scéna s gorilou když si jedou užívat do baru, ale budiš je to rodinné fantazy. Dr.Dolitle byl proti tomuhle pořádný odvar zábavy! Film si myslím že spíše natchne dětičky, rodiče se možná párkrát zasmějí, ale pak to celé vypustí a půjdou si pustit třeba Madagaskar:-) Nu a co se týče příběhu, velice předvídatelné ale ve finále 60%. Příběh stojí na zoufalci Grifinovi, který pracuje jako ošetřovatel v zoo a dostane od své přítelkyně, kterou požádá o ruku košem. Po pěti letech se znovu potkávají na svatbě svého bráchy, kde se mu vrátí veškeré vzpomínky a co hůř jeho ex mu naznačuje že by ho chtěla zpět, ale musí se vzdát své práce. Posedlý po jejich návratu se vzdá práce v zoo a chopí se práce prodejce, kde má spousty peněz. Ale postupem zjištuje, že to není on a že jeho místo je v Zoo, kde má navíc celou dobu svou vyvolenou po boku v podobě krásné ošetřovatelky... ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Průměrnej film na zamračený odpoledne. Podíval jsem se na to hlavně kvůli obsazení Sandlera, kterej jak jsem potom zjistil tam vůbec nehrál, nýbrž daboval opici. Což mi bylo taky prd platný, protože sem koukal v češtině. Je pravda, že takovejch filmů už tu pár bylo, ale vždycky to je něco jinýho. Já to beru, několikrát mi tam něco udělalo úsměv, možná jsem se párkrát i zasmál. Až na občasný trapný momenty je to fajn komedie... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)
  • Chytrá opice, přesněji malpa, není v Hollywoodu žádným nováčkem. Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a mohli jsme ji vidět například ve filmech Noc v muzeu (2006) nebo Pařba v Bangkoku (2011). (Prochy38)
  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)

Reklama

Reklama