Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (295)

Marsik 

všechny recenze uživatele

No teda povím vám, že tohle byl hodně zvláštní film :) Dr. Doolittla jsem nikdy neměl rád, takže když se v této variaci objevil srandista James, byl to jediný důvod proč jsem si řekl, že jdu do toho. Navíc jsem se těšil na přítomnost Sandlera a Stallona, ale bohužel jsem se dočkal pouze jejich hlasů. Po prvních 30-ti minutách jsem už měl sto chutí to vypnout. Protože sledovat celý film rozhovory ošetřovatele se zvířaty, to bych fakt nedal. Nakonec tomu tak nebylo a film začínal mít romantický nádech, což bylo docela příjemné. Navíc James, coby balič a svůdník mě při pár scénách dost pobavil, takže jsem ve finále tak naštvaný nebyl, jako na začátku. Na ženské postavy v podání dam Rosario Dawson a Leslie Bibb se atraktivně koukalo. Ovšem závěrem musí člověk uznat, že to byla blbost :) Ale na ten čistý průměr to film nakonec u mě uhrál. 50% ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Začátek nic moc, ale sliboval odlehčenou romantickou komedii. A byla jsem i docela smířená s tím, že to dokoukám.........do té doby, než začla mluvit zvířata. To pak bylo to pravé WTF a přemýšlení, jak slušně zmizet. Když jsem ale přijala, že jde spíš o rodinný film, pohodlně jsem se usadila a užívala si pohled na nádhernou Rosario Dawson a pár vtipů (asi 3 byly opravdu vtipné). Pokud máte rádi rodinné filmy s mluvícíma zvířátkama, Ošetřovatel není špatná volba. Já díky Rosarii a scénce s mytím vlka dávám nadmíru štědré hodnocení. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Kevin James mě oslovil svou komičností a pohybovým talentem už ve filmu "Hitch: Lék pro moderního muže", takže tentokrát mě taky nezklamal.. Příběh provařenej, hlášky přibližující se trapnosti, ale roztomilý hlavní hrdina, okouzlující zviřátka a milá Rosario Dawson z filmu "Sedm životů" to prostě zachránili :-) Příjemný relax.. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Dr. Zoolittle s jeste retardovanejsimi fory, nez jste slyseli z ust Eddieho Murphyho. Slova jako "zadek" ci "lejno" tu mluvici mucky muck zviratka vyslovuji s takovym gustem a s takovym pohledem a la "ted se vsichni smejte", ze to temer nejde vydrzet az do konce. A to nejlepsi, hlasy zvirat v podobe Slye nebo Cher, stejne v ceskych kinech neuslysite. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Místy neskutečně vtipná, místy přeci jen trapná a klišovitá romantická komedie. Kevin James je v pohodě, Rosario Dawson je moc milá a příjemná, triky a mluvící zvířata jsou také OK, i když ze začátku to působilo spíše podivně. Jinak příběh spíše nezajímavý, blondýna otravná, ale dostane za vyučenou. Průměrná komedie nevyvážené kvality. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)
  • Film se natáčel v exteriérech Franklin Park Zoo v Bostonu ve státě Massachusetts. (Taninaca)
  • Chytrá opice, přesněji malpa, není v Hollywoodu žádným nováčkem. Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a mohli jsme ji vidět například ve filmech Noc v muzeu (2006) nebo Pařba v Bangkoku (2011). (Prochy38)

Reklama

Reklama