Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (295)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tlupa mluvících zvířat radí dobrosrdečnému ošetřovateli jak získat srdce anorektické čuby, i když všichni návštěvníci ZOO už od vstupní brány ví, že si svou mrkvičku nechává pro černou gazelu.. Tímto bych chtěl poděkovat panu Sandlerovi, který se od poslední role docela zmenšil a zchlupatěl, že mi domluvil návštěvu doktora Dolittlea s uspávací injekci.. P.S.: Ta malpa kapucínská hraje v poslední době ve více filmech, než Cage a co si budeme nalhávat, lépe než on.. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Absolutní zlo, které snad nemá ani cenu komentovat. Hlavní hrdina v podání Kevina Jamese je absolutní "kokot" (musím použít tohle slovo) a člověk se nestačí divit, že ty ženské se s nim vůbec zabývají. Vtipy jsou jen trapné a trapnější, o lacinosti a prvoplánovosti se vůbec nezmiňuju. Proč je to dabované, netuším, protože na děti je zápletka moc složitá a nepochopitelná, pro dospělé zas šíleně nudná a ubíjející. Jestli jsem se dvakrát pousmál, je to hodně. Hvězdičku dávám jen za hudbu a občas vtipnou opičku, jinak by to byl absolutní odpad. Nikdy víc. 20% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $80,360,843 Tržby Celosvetovo $169,852,759Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,699,885 //počet predaných kusov 113,155Tržby za predaj DVD v USA $8,193,040 //počet predaných kusov 466,214║ Pohodová oddychovka, ktorá nič nové neponúkne a opäť sa omýva len klasická šablónka o tom ako sa z niekym niekto rozíde a potom hľadá cestu späť aby zistil že tá práva je po celý čas vedľa neho.... ale Kevin James v celku dobre sadne do tohto zverinca, k tomu príjemná Rosario Dawson a niekoľko vydarených gagov, neškodný priemer. /60%/ ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Má to sice předvídatelný, ohraný a pro někoho možná i trapný děj. Ale já si prostě nemůžu pomoct, skvěle jsem se bavil a při scéně s ledem jsem skoro brečel smíchy. Film jsem viděl s českým dabingem a musím se přiznat, že jak nejsem jeho zastáncem, tak v tomhle případě byla zvířata nadabována opravdu nadmíru obstojně a jejich hlášky, jak vystřihnutý z "Na kus řeči se zvířaty" od BBC, mě fakt bavily. Není to sice film, ze kterýho byste si sedli na prdel a byli z něho odvaření ještě půl roku po shlédnutí. Ale pokud máte rádi komedie, rádi se smějete - určitě stojí za shlédnutí. // btw: Rosario Dawson na plese je fakt HOT!!! ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Mluvící zvířátkááá, jéééé. No tomu se dalo smát, že. Často bylo poznat, že ty kecy těch zvířat vymejšleli až poté, co natočili ty pohyby. Ale to je jedno, hlavně že byly roztomily. Kevin James není zrovna z hvězd, který bych měl oblíbený, protože to ani není hvězda. Hvězdy, který tam hrajou (Sandler, Stallone, Nolte, Cher, Favreau), jsou tam jenom jako hlasy. Je to jenom taková nenáročná komédia, na které je moc poznat, že je americká, rodinná a všichni víme, jak dopadne... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Chytrá opice, přesněji malpa, není v Hollywoodu žádným nováčkem. Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a mohli jsme ji vidět například ve filmech Noc v muzeu (2006) nebo Pařba v Bangkoku (2011). (Prochy38)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)
  • Ve filmu je možné najít odkaz na slavný americký pořad Faktor strachu (od r. 2001), a to ve scéně, kdy se Griffin (Kevin James) poprvé setká s Galem, jehož představitel Joe Rogen je moderátorem zmíněné reality show. Při rozloučení častuje Gala slovy „Těšilo mě“, načež mu Gale odpoví, že tato slova slýchá často. Stejná slova volí Joe Rogen při loučení se se soutěžícími. (Roby)

Reklama

Reklama