Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (295)

Beky 

všechny recenze uživatele

Nuda jako prase...nebo jako, kterékoliv mluvící zvíře! Infantilní zábava, ale dětem bych to nepustil! Ještě, že mám rád Kevina Jamese. Ostatní herci trestuhodně nevyužitý, zejména Ken Jeong to schytal...škoda, kdykoliv byl na scéně vyloudil mi úsměv na tváři. Verdikt: Jednoznačně odfláknutý, nudných 40%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tlupa mluvících zvířat radí dobrosrdečnému ošetřovateli jak získat srdce anorektické čuby, i když všichni návštěvníci ZOO už od vstupní brány ví, že si svou mrkvičku nechává pro černou gazelu.. Tímto bych chtěl poděkovat panu Sandlerovi, který se od poslední role docela zmenšil a zchlupatěl, že mi domluvil návštěvu doktora Dolittlea s uspávací injekci.. P.S.: Ta malpa kapucínská hraje v poslední době ve více filmech, než Cage a co si budeme nalhávat, lépe než on.. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem totalni kokotinu, ale tohle je takova traparna, ze se to jen tak nevidi. Vymastena variace na Dr. Doolittlea, kde tlusty hovado James chce zbalit sexy zenskou a radi mu v tom zvirata, kde kazdy ma samozrejme nejakou tu genialni radu typu hod na ni hovno, oznackuj si rajon, zastras soupere a podobne a James toho samozrejme vetsinu vyplni a nasleduje nejaka ultra trapna scena. Opravdu tady neni moc cemu se smat, snad jen super uchylackymu dabingu Sandlera, jehoz opice je jedna z mala zabavnejch veci na filmu (spolu s Jeongem ve svy typicky roli uchylaka). Aspon, ze celkove se dabing docela poved a triky taky nejsou marny, ale jinak to je opruz. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No tak jediným vtipným momentem v tomhle filmu bylo, když si zvířátka objednavála pizzu. Pointu i vývoj celého filmu odhadne i nezkušený divák během několika minut a potom už pouze sleduje, jak se našemu vepříkovi bude dařit v jejím naplnění. O nějakém hereckém obsazení nemůže být ani řeč, tady hrají pouze modelové a modelky s vyjímkou hlavní role, kterou hraje komik bez špetky charismatu. Od režiséra Kliku jsem toho očekával opravdu mnohem mnohem více. Tento film byl pro mě dosti výrazným zklamáním. * ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem si vědom toho, že bych někdy pařil s gorilákem, cválal na pštrosovi nebo vrhal lejno po své vyvolené. Nicméně to byly jediné tři chvíle z tohoto snímku, při kterých jsem se skutečně pobavil. Obávám se však, že kdybych ve svém životě balil samici dle zvířecích manuálů, tak bych byl stále ještě panicem, ale život je krátký, tak si jdu vyzkoušet v praxi pár triků k páření. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)
  • Film se natáčel v exteriérech Franklin Park Zoo v Bostonu ve státě Massachusetts. (Taninaca)
  • Chytrá opice, přesněji malpa, není v Hollywoodu žádným nováčkem. Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a mohli jsme ji vidět například ve filmech Noc v muzeu (2006) nebo Pařba v Bangkoku (2011). (Prochy38)

Reklama

Reklama