Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 222)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Hodně jiný seriál. Žádné servítky s mluvou nebo nápady, ale pěkně po anglicku do vlastní verze Heroes. Bandička puberťáků, kteří si nezaslouží ani sociální dávky, se sejde na prospěšných pracech a do oka si navzájem zrovna nepadnou. Vše se změní po podivné bouřce, která jim i ostatním v nejbližším okolí dá schopnosti. Každému prohloubí její nejsilnější vlastnosti a nechá je žít dál jejich životy. Nic však není stejné a po chvíli všichni zjistí, že jejich vedoucí se na ně dívá nějakýma divnýma očima, z pusy mu kapou sliny a z úst mu vychází něco jako "všechny vás zabiju". Zatím viděna první sezona s 6 díly, ale zábava je to opravdu hodně drsná a i svým zvráceným způsobem zábavná. Co bude dál? Uvidíme, potenciál tu je a popravdě mě autoři docela dost překvapují, jakým směrem vedou příběh. Viděno:S01,S02 ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Libůstka. V rodině bych tu bandičku mít nechtěl, ovšem v Británii ať si trojčí libovolně. Tlupa vyšinutých asociálů s nadměrnou spotřebou probačních vedoucí je pro dnešní mládež lepší vzor, než měl být pro nás Brendn, Kely a Delyn. Pro mužské oko není britský casting vstřícný, ovšem ber na ostrovech prcatelnou herku, když není. Člověka pak dokáže vykolejit i přehnaně sošná Socha...... No furt si říkám - šel bych do toho a litoval, nebo nešel a litoval.....Co se dabingu této figury týče, škoda že jí nebyl do úst dopřán hantec. Bezesporu seriálová špička. Třetí řada utrpěla odchodem roztomilého nechuťáka a nástupem rozdvojeného prasáka, přestože působí definitivně nejbritštěji. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Chytlo mě to hned od prvního dílu, což jinak můžu říct o málokterém seriálu. Perfektně napsané, obsazené a zahrané postavy (Sheehan jako hypervulgární prudič Nathan ruluje) a geniální koncept, kdy po záhadné superbouřce má superschopnosti snad polovina lidí v okolí, což postupně vyplouvá na povrch za správného mrazení v zádech. A světe div se, nikdo neuvažuje o obtáhlém barevném trikotu s emblémem a pláštěnkou a zachraňování světa. Je to nápadité, vtipné, napínavé až hororové a sexy. A dost tomu dává i to depresivní prostředí vylidněného brutalistního sídliště. Druhá série je stejně dobrá, ne-li lepší jako první, ale u třetí jsem nevydýchal tu otravnou náhradu za Nathana. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Dost už bylo superhrdinů zachraňujících svět. Ty už každý zná a nikdo už o nich nechce ani slyšet. Tak si řeklo pár rozumných lidí. Dát superschopnosti skupině mládežnických delikventů, žijících na okraji společnosti, neschopných se do ní začlenit, je mnohem zajímavější varianta. Dostáváme tím seriál, který je přesně v hledáčku mladé generace, která se vždy staví společnosti do opozice, snaží se vybojovat si své místo na slunci a být respektována. Vidět partu sprostých mladých chlapců a děvčat na nucených pracích, kteří mají možnost si užívat absolutní svobody a nezávislosti prostřednictvím mimoděk nabytých superschopností, je skvělé lákadlo. Že to není zrovna dobrý vzor? No a co má být? Je to přeci originální, je to trendy, cool vtipný. Hlavně ten nesmrtelnej Nathan. Toho bych chtěl potkat na ulici. Určitě by mě oblažil nějakým životním moudrem. ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Perfektni humor. Naprosto a bezpodminecne musim vyzdvihnouti prvni dve rady a predevsim meho velkeho oblibence Nathaniela. Snad jen dve jina dila me dokazi rozesmat tak moc jako tohle a to je zase jiny druh humoru. Proste perfektni. Kellyin prizvuk je naprosto dokonaly a rozesmiva me sam o sobe, nezavisle na tom, co vlastne vubec povi. Druhy muzsky vedouci v poradi byl rozhodne nejlepsim probacnim. Ten me dostaval i do kolen, dokud nezemrel, jak je uz jejich osudem :-D. Treti rada je stale dosti dobra, ikdyz uz ne tak jako prvni dve. Rudy je ovsem postavou vtipnou a obstojnou. Nathan tam ovsem vazne chybi a az ho jednou osobne potkam, kopnu ho do zadku za to, ze odesel. Ctvrtou radu hodnotim po patem dilu, ale musim rict, ze je to zvlastni a tezky ukol ... tezko se to hodnoti, kdyz uz zadna postava neni stejna jako na zacatku. Humor dobry, ikdyz byvalo to take lepsi. Kazdopadne stale uchazejici a divat se budu porad, to je jasna vec. Musim rict, ze Misfits je neco, co me totalne prekvapilo a hlavne me dostali od prvniho dilu. Tleskam! "Save me Barry." :-D :-D ()

Galerie (496)

Zajímavosti (32)

  • Nathan (Robert Sheehan) paroduje zpěváka Bona z U2. Jedním z prvních celovečerních filmů, v němž Robert Sheehan ztvárnil významnější roli, je snímek snímek Killing Bono (2011), hudební film o začátcích U2 a jejich konkurenční kapele. (Eržik)
  • Zatímco 1. série měla na TV stanici E4 průměrnou sledovanost 707 500 diváků, 2. série tento počet více než zdvojnásobila. V průměru jednu epizodu sledovalo 1,453 milionu diváků. Na jednu epizodu 3. série pak připadlo průměrně až 1,484 milionu diváků. (gogos)
  • V průběhu seriálu jsou vidět Rudyho (Joseph Gilgun) rozličná tetování, včetně nápisu LOL. Tohle tetování se do detailního záběru kamer dostalo už v seriálu This Is England '88 (od r. 2011), kde Joseph Gilgun hraje postavu Woodyho a toto tetování vyjadřuje Woodyho lásku k postavě s přezdívkou Lol (Vicky McClure). (Helo)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama