Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (690)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Desetiletý chlapeček ve mně, který chce od filmu hlavně hodně mimozemských příšer, při Skyline slastí vrněl. Jako fanoušek seriózních uvědomělých scifáren jsem uvažoval o sebevraždě. Ten film je strašně špatně napsanej a zahranej, ale bavil jsem se o píď líp než u druhého AvP ... už jenom proto, že tady jsou ty potvory často a pěkně vidět. 5/10 ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tento film vypráví o nezadržitelně postupující globalizaci vesmíru. Mnoho nám již známých vesmírných forem života se mezi sebou vesele množí a kříží. K dokolanosti těchto mimozemských hybridů chybí už jen to nejdůležitější - lidská DNA. Tak to jen tak na vysvětlenou, pokud by někdo nabyl dojmu typu: "Kurňa, tenhle kousek vesmírné potvory už jsem někde viděl/a". Nakonec však "hybridi" dorazili na správné místo. Jejich strastiplná a miliony let trvající pouť za smyslem života došla úspěšného konce. A my konečně víme odkud se vzali Šmoulové. ()

Reklama

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to zase je, ale opět jeden z velmi podařených filmíků a opět je zde zavrhován a podhodnocován. Pro mne je to taková obdoba DNE NEZÁVISLOSTI. Kluci Strauseovi odvedli přímo "DOKONALOU" prácičku a tento filmík nemá jedinou CHYBU ! Bravo ... jen tak dál ... pokud se dočkáme pokračování, tak doufám že bude stejně dokonalé. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

A mě se film dost líbil. Rozpočet 10 mil.USD a přesto se to povedlo. Režisérové jsou dobří, necht se jim povedl film Vetřelci vs. Predátor 2. Příběh celkem obyčejný, má skvělé nápady. Nejlepší je na filmu děsivá atmosféra a napínavost. Akce tu je taky, hlavně na konci a je zde opravdu dost zvládnutá. Hudba průměr. Úplný konec filmu v hnízdě mimozemštanů se moc nevyvedl, ale nevadí. Film celkově hodnotím na 76% = **** ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Konečně! Konečně SCI-FI, které není natočeno formou třepající amatérské kamery a v noci, aby nebylo nic vidět. Ve SKYLINE se vše odehrává přes den, takže veškeré vetřelce můžeme krásně vidět. Parádní holywoodské efekty a triky. BLU-RAY je s perfektním obrazem a zvukem. Byla to velkolepá podívaná. Ubírám 10% za otevřený konec. Film si ode mne 90% zaslouží! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Celý rozpočet čítající 10 milionů amerických dolarů financovali Colin a Greg Strauseovi bez asistence jakéhokoliv studia. Samotné filmování stálo pouhých 500 000 dolarů, zbytek pak "spolkly" digitální efekty. (oje)
  • Barmanka u bazénu je ta stejná žena, které Jarrod (Eric Balfour) nesl zavazadla do letadla. (KucC)
  • Téměř celý snímek byl natočen v domě režiséra Grega Strause v kalifornském Marina Del Rey. (oje)

Reklama

Reklama