Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1942 vidělo mnoho obyvatel na nebi UFO. O několik desítek let později se mimozemšťané vracejí, aby ovládli naší planetu. Dovede lidská rasa odvrátit jejich útok? (pavels94)

Recenze (51)

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Poklidný den v Los Angeles je narušen příletem obří kosmické lodi, která začne ničit vše okolo. Armáda je bezmocná, a jen sleduje, jak jsou její stroje ničeny stovkami malých létajících stíhaček. Nakonec se zdá, že ale Los Angeles nebylo vybráno náhodou, a že zde obří UFO má svůj cíl - před šedesáti lety zde bylo sestřeleno malé UFO, a mimozemšťané jej chtějí zpět... Uff, zpočátku jsem si myslel (a doufal), že to nebude tak hrozné, jak zde všichni píšou - jenže bylo. A hodnocení odpad je jen slabý odvar toho, čím si musí divák při sledování tohoto filmu projít. Přes otřesné herecké výkony a snad ještě horší vizuální efekty (fakt se při vzniku tohoto filmu psal rok 2011?), mně ale spousta scén pobavila - i když to asi nebylo záměrem filmařů. Například hned ze začátku, kdy je napadena vojenská základna (= pár polorozpadlých garáží hlídaných asi pěti vojáky), a když kapitán řve "Regroup, regroup" na své dva vojáky jsem málem smíchy padl na zem. O chvilku později opět vtipná scéna - filmaři si na chvilku vypůjčili bévépéčko, natočili s ním asi 10 vteřin záběrů, a ty pak použili na pětiminutovou scénu pronásledování ufem kolem dokola. Mno nic, dál se rozepisovat nebudu, tento film byl mnohem horší než většina z ostatní Asylácké produkce, možná tím nejhorším vůbec... ()

Dubro odpad!

všechny recenze uživatele

Babrák Mark Atkins to natočil tak zúfalo, že náhodnému divákovi pri preklikávaní tejto skládky padne sánka a zdvihne sa mu žalúdok. Slabšie povahy môžu dokonca ovracať svoju priateľku, homosexuál priateľa a samotári isto ovracajú svojich domácich miláčikov v podobe vypĺznutého hafana či prekŕmenej mačky. Taký odpad, že sa ani nedá triediť. ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak jasný odpad?? Ale ne, kdepák. Ano, triky jsou na úrovni dětských hříček, vlastně je to celé stupid, ale!! V ději snad není v prvních padesáti minutách jediné mrtvé místo. Už dlouho jsem se tak nenachechtal, když tam naběhla ta kóča s tím mečem. Jsem si málem smíchy ukáp do textilu. No a tak za to těch šestnáct procent dám, abych to mohl zaokrouhlit nahoru. A huuups, ještě přidávám za skvělé nápady v závěru. Tenhle filmík měl mít větší rozpočet a byla by to pecka. 201412308815/9115///* a půl/// ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tak toto dílo Asylum naprosto "zabilo." Na tuto verzi Bitvy o Los Angeles jsem se docela i těšila. A to nejspíš hlavně díky excelentnímu plakátu. Jakmile se vám dostane tvorba tohoto studia před zraky, spatříte v jejich tvorbě možná nějakou škodolibou radost a výsměch, stejně jako zvrácený obdiv tomu, co za neuvěřitelné kousky dokáží jeho kreativní pracovníci vytvářet:) Ale Bitva o L.A. byla skutečně velmi velká bída a nepodařené na tomto filmu bylo snad vše. Možná to na mě bylo příliš akční, jen se stále střílelo, takže postupem času už to přestávalo být i jakkoli inovativní, a stejně to děj nikam neposunulo. Vetřelec v podobě pilota, který přiletěl někdy z roku 1942, hlavní hrdinka, která si zřejmě hrála na "Nevěstu krví zbrocenou", hrouda laciných triků, špatných či nelogických scén a podobně "kvalitních" dialogů. Tuto bitvu Asylum nevyhrálo. "Vypadají jako světlušky." - "Cože?" - "Vždyť víš, ty v bažinách, co samy svítí," "Musíš se uklidnit a vnímat tu loď." :) ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum obecně vždy pracuuje s hodně mizerným rozpočtem, který je vždy vidět úplně všude - v hercích, námětu, scénáři, lokacích, kulisách, režiséru, hudbě, kameře, technice, cateringu, ve všem. Ale tady, tady je to vše umocněno na desátou. Neuvěřitelné dialogy, naprosto zhmotnělý kreténismus. Asylum. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama