Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 3
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (1 007)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MOVIE 43“. FILM, KTERÝ VÁM UMOŽNÍ VIDĚT BUDOUCNOST. FILM, KTERÝ ZNIČÍ SPOLEČNOST!.... /// Když z tohodle filmu vypreparuju fšechny nechutný hnusy a trapný keci, nechám jen tu trochu vtipu, černýho i absurdního humoru, přidám schopnost ,,hvězd“ odehrát svůj zvrácenej part s nadhledem a lehkostí…. tak mi furt vycházej ty 3*. Vlastně mě to bavilo víc, než jsem původně vočekával. A to ani nemusím píchat kocoura! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč se (zřejmě) mám těšit na novýho Wolverina. 2.) Páč se mi líbily reklamy v ,,Český sodě“. 3.) Hledám neprofláklej manuál na výchovu syna (ale to víš že jo, s holkou by to šlo taky…). 4.) Thx za titule ,,re_flecto“. /// PŘÍBĚH ne HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Film, který snad ani nejde hodnotit. Nejspíš nejvíc wtf film, který jsem v životě viděl. Snímek samozřejmě nemá nic společnýho s uměním a že je kontroverzní se nemůžu divit. Ale co k tomu říct... Já se rád směju kravinám, takže jsem se válel smíchy často. Už jen za tu "jinakost" nemůžu nedat palec nahoru a všichni herci mají můj obdiv, že vůbec šli do něčeho takového. Jinak je pravda, že ne každý "příběh" má stejnou úroveň, ale vážně by mě zajímalo, jestli někdo čekal "inteligentní komedii", kterou kritika moooc pochválí... :) Někdo se prostě těší na oscarové trháky a já bych byl šťastný, kdyby vznikalo víc podobných filmů, který si dělají srandu ze všeho a zda-li je to s*ačka nebo jestli dává scénář logiku jim je úplně jedno. Už se fakt těším, až se mě někdo zeptá, o čem je "Mládeži nepřístupno". No, víš, Kate Winslet zírá na koule na krku, Anna Faris chce pokakat, Halle Berry si máchá kozy v omáčce, Naomi Watts jako matka dává první polibek svému synovi a Elizabeth Banks válčí s animovaným kocourem. A lidi typu Kajda23 na mě budou poníženě koukat a kroutit hlavou, jak mi něco takového může přijít vtipný... :) PS. Mých 4* je asi stejně tak objektivních, jako Vaše pohoršené odpady. ;) ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Největší trhák v oblasti komedií. Smála jsem se po celou dobu trvání snímku. Možná až příliš. Ale když to srovnám s ostatními lidmi v kině, tak to bylo v pořádku. Místy to sice bylo příliš nechutné, ale výstižné a zábavné, takže proč ne. Herecké obsazení je hvězdné a z velké části charismatické. Ovšem, doporučila bych to pouze lidem se smyslem pro humor. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ujetá povídková záležitost, jejíž jednotlivé pasáže měly výrazně odlišnou kvalitu. Některé příběhy balancovaly na hraně odpadu, na jiné se dalo vcelku dívat a u Domácí výuky, Vadí- nevadí, Leprechauna, Basketbalu a Beezela jsem se dost dobře bavil. Ostatně ani úvodní povídka nebyla marná, jenže Hugh Jackman prostě není Martin Hofmann; ten by tuto roli jistě povýšil, protože v Trpaslíkovi zazářil (nebo zabimbal?). Film mě tedy nešokoval (neměl čím), výrazně mi neseděl jen příběh s Chrisem Prattem a Annou Faris, a protože jsem se i dobře bavil, ponechám své hodnocení v nadprůměru. / Poučení: Při každé činnosti si urči hranice, které nepřekročíš. 3*+ ()

MiiRA 

všechny recenze uživatele

První scénka s Hughem a Kate ... tak dlouho jsem se nezasmál! Za tu tak 5* pro mě, ale postupem času v ostatních scénách to ztrácelo kvalitu a šlo to dost dolů, až je to někdy nevkusné, ale sem tam se musí člověk zasmát. Stejně nechápu, jak do toho tolik top známých herců šlo! Celkově to není komedie pro každého. Slabé 3* díky první scéně v restauraci a posledního projevu v basketu. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • George Clooney odmítl hrát sebe samého v části, která by byla o tom, jak se mu nedaří sbalit holku. (Cheeker)

Reklama

Reklama