Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 1
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (1 007)

juta 

všechny recenze uživatele

Nebyl to jeden ucelený film, který jsem očekával, ale bylo tu hned několik různých příběhů a díky tomu se tu mohlo objevit tolik velkých hvězd a i hodně mých nej. Některé části byly fakt parádní. Dost mě pobavily. Samozřejmě že tu byly i slabší chvíle, ale zasmál jsem se několikrát, takže to nebylo tak špatný. ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Mládeži nepřístupno a dospělí, kteří mají rozum, by ho měli poslechnout a do téhle žumpy nevstupovat taky. Překvapila mě účast filmových hvězd – to jim vážně jde tolik o popularitu, že vezmou štěk v každé srač…. pitomosti? Dala jsem jen tři povídky a pak vypla. Nemám zájem sledovat nechutnosti okořeněné trapností bez sebemenšího náznaku humoru. SHRNUTÍ: Namáčení koulí v omáčce je zločin na divákovi i na dobrém zažívání. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ujetá povídková záležitost, jejíž jednotlivé pasáže měly výrazně odlišnou kvalitu. Některé příběhy balancovaly na hraně odpadu, na jiné se dalo vcelku dívat a u Domácí výuky, Vadí- nevadí, Leprechauna, Basketbalu a Beezela jsem se dost dobře bavil. Ostatně ani úvodní povídka nebyla marná, jenže Hugh Jackman prostě není Martin Hofmann; ten by tuto roli jistě povýšil, protože v Trpaslíkovi zazářil (nebo zabimbal?). Film mě tedy nešokoval (neměl čím), výrazně mi neseděl jen příběh s Chrisem Prattem a Annou Faris, a protože jsem se i dobře bavil, ponechám své hodnocení v nadprůměru. / Poučení: Při každé činnosti si urči hranice, které nepřekročíš. 3*+ ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ještě sprostší a stupidnější než jsem čekala. Zřejmě jsem si od toho slibovala víc kvůli obsazení (tolik hvězd najednou se jen tak v jednom filmu nevidí - Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry... atd atd). Jenže ve výsledku je to stejně jen další nechutný film, kterému jsem se skoro nezasmála. Pobavila mě jen scéna, kde hrála Chloë Moretz a Chris Mintz-Plasse (McLovin :D), plus byla ještě dobře ulítlá ta scéna s dětmi v automatech. Za tohle jednu hvězdičku, ale víc ani ťuk. ~(1,2)~ ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Hned z první - ehm - povídky mi spadla čelist kamsi na zem a nedá se říct, že by se mi ji po zbytek filmu dařilo zvednout zpět. Kombinace záměrně přepáleného humoru a slavných hereckých es (bez nich by filmu tento podstatný rozměr rozhodně chyběl) působí vskutku nečekaně a vlastně zajímavě. Myslím, že obrázek Hugha Jackmana s šourkem na krku zůstane vypálen v mém mozku asi navždy. Pokud přijmete tuto hru na absurdnost a pokud se povznesete nad stupiditu některých (rozhodně ne všech!) povídek, budete mile překvapeni. Troufám si říct, že Movie 43 není tak dementní, jak se zdá a rozhodně dokáže pobavit i nedementní diváky. Zamrzí, že balast spojující jednotlivé povídky je dost o ničem. Také často i těm nejoriginálnějším povídkám chybí nějaká pointa, završení či pořádný tah na branku. Kupodivu to ale moc nevadí, protože např. zmiňované koule na krku fungují i bez toho... 6/10 ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Celosvětová premiéra proběhla 1. ledna 2013 v Rusku. (Varan)

Reklama

Reklama